Duidelijke website en snelle levering

De website was alles duidelijk uitgelegd en handig aangeboden. Ook was de levering zeer snel en alles netjes verpakt.

Gemak met een goede prijs-kwaliteit verhouding

Ik kom graag in de winkel voor het goede advies. Als ik wijn wil versturen kan dit met enkele klikken voor een vriendelijke prijs. bezorging wordt super snel verzorgd.

Groot assortiment van aantrekkelijke en prettig geprijsde wijnen.Goede en snelle bezorging.

Kwaliteit van de wijnen en service is van een niveau dat ik regelmatig wijn bij Bovino bestel.

Helemaal prima

Mooie wijnen, stevig verpakt en snel geleverd. Volgens mij een van de weinige shops die sparkling tea Copenhagen in het assortiment hebben. Blij mee.

Heerlijke wijnen en goede service!

Correcte afhandeling van de bestelling

Glazen waren goed verpakt. Dit was een zorg omdat ze zo fragiel zijn. Alle opvolging van de bestelling is correct verlopen.

uitstekende service

goederen heel snel aangeleverd , perfect

Heerlijke wijn en snelle levering dus top!

Eerste keer besteld maar prima ervaring

Topwijnen tegen scherpe prijs!

Regelmatig kochten we al uw Chardonnay, eenvoudig te bestellen, goede prijs en mooie korting. Snel geleverd met goede communicatie, dus een 10!

Wat een geweldig bedrijf

Al meerdere malen een gepersonaliseerde fles besteld. Helemaal blij mee en ook degene waar het cadeau voor was waren echt heel blij verrast. Persoonlijk contact bij Bovino is perfect.

Snel en betrouwbaar

Steeds goede wijnen en snelle levering

Op vrijdag besteld en zaterdag al in huis dus een super snelle bezorging

Levering mag sneller.

Op woensdag wijn besteld, maandag pas geleverd.

Top service, mooie producten

Bovino, heeft mooie producten en een top service!

Heerlijke wijnen,maar jullie beoordeling niet te subjectief

Tot op heden jullie beoordeling en keuze niet meer volgen.Versturen bestelling zeer goed.Reactie op klacht goed,maar hoe verreken ik mijn creditnota?

Dik tevreden

Alles keurig verzorgd.

Prima maar levering niet adequaat het duurde 3 dagen ipv 1 dag zoals beloofd

Levering in 3 dagen ipv 1

Alles gegaan volgens afspraak

De Portugese shirah, Fat Baron, overtreft mijn verwachtingen. Een echte krachtpatser! De levering verliep vlekkeloos. Perfect!

Snelle levering en heel goede service

Ik had 6 wijnglazen besteld. Snelle, correcte levering. Bij aflevering was er een glas gebroken. Na melding werd dit glas heel snel vervangen door een intact exemplaar.

BOVINO IS ECHT EEN AANRADER .

Van bestelling ,opvolging tot levering aan huis : PERFECTE SERVICE .

Reageert laat en belooft wat ze niet waar kunnen maken

Verschrikkelijk bedrijf, dat dag dat ze mijn bestelling moesten leveren kreeg ik een mailtje dat het product niet op voorraad was. Toen hem ik meteen gebeld en bovino zou meteen een vervanger sturen zodat ik die de dag erop thuis zou hebben. Dat laatste is alleen niet gelukt en stond ik dus mooi met lege handen op een verjaardag.

Ik heb mijn bestelling (nog) niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling (nog niet ontvangen. Het was een Veuve Cliquot verpakking met wegwijzer van Temse naar Reims.

uitstekend

Ik ben al langer klant,de service van bovino is uitstekend

Goed geholpen ook toen ik niet wist of de zending onderweg was.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en Top wijnen