nog geen idee zit nog te wachten op levering

na een dag zou het gelevert worden zijn er minimaal 2 geworden vandaar niet helemaal content.

Heldere info en site met snelle levering

De informatie is goed te vinden met een heldere intuïtieve indeling. Duidelijke omschrijving. Snelle levering en daarbij kun je indien nodig ook gewoon bellen. Fijn!

Excellent!

I keep ordering wines from Bovino as the selection is wide and delivery is fast. Highly reccomend!

betrouwbaar en snel en kwaliteit

Nooit eerder besteld, maar duidelijke website en snelle levering!

Snelle reactie, goede service, heel veel keuze

Ik had heerlijke wijn besteld, bleek ik de verkeerde besteld te hebben. Geen probleem, gelijk retour label gekregen. Kon alles gelijk terug sturen, en kiezen om geld terug te krijgen, of de juiste wijn te krijgen. Ik had zelf al de juiste besteld. Maar het is een heerlijke wijn. Dus motto, er is geen betere raad dan voorraad. Echt heel tevreden

Perfecte service

Wijn snel en correct geleverd. Verpakking ongeschonden.

Uitstekend!

Snelle levering, leuk extraatje cadeau erbij gekregen. En de wijn was van top kwaliteit. Heerlijk genoten!

Snel en precies

Niks te klagen. Prima service, goede communicatie, snelle afhandeling.

Goed geregeld en snel bezorgd

Prima website en correcte bezorging!

Super tevreden en top service!!

Mooi assortiment met lekkere wijnen en bubbels! Zeer tevreden over de service :) Ik bestel zeker terug!!!

Ruime keuze

Als je van goede wijn houdt zit je bij jullie wel lekker. Ruime keuze van de beste wijnhuizen en ben je naar iets bijzonders op zoek is de kans wel erg groot dat je het wel vindt

Niets ontvangen

Ik heb wijn besteld zou geleverd worden op mijn adres en ik zou een track en trace nummer krijgen. Wijn en track en trace nummer niet gekregen. Klantenservice gebeld en volgens het systeem zou het bij een ophaalpunten liggen, Maar helaas daar is niets, kan in mijn account ook alleen zien dat ik het besteld heb maar verder staat er geen vervolg in waar de wijn is gebleven

Hele fijne webwinkel, met leuke aanbiedingen

Fijne website, leuke kortingen en aktie s Altijd netjes en op tijd leveren en goed verpakken

Interessante prijzen,correcte levering

Niets negatief op te merken

Nog niet ontvangen !

Niet ontvangen helaas.

goed product en snel gestuurd. prima verzorgd.

na lang zoeken bij Bovino terechtgekomen en prima geholpen. Een prima service en snel afgehandeld. Prima

Zeer goed assortiment en snelle service

Fijne collectie en betrouwbare levering.

Goed geholpen met de nodige info.

De wijn was niet in de winkel op voorraad. Via de website besteld en de dag erna in de winkel opgehaald. Als verliep soepel . Dat wordt mijn vaste winkel.

gewoon goede service ....

...zelfs als een bestelling niet kon worden afgeleverd (reden onbekend) wordt het voor hun kosten opnieuw aangeboden

Zeer correcte prijzen

Bovino levert snel. Ik ben daar blij mee

heerlijke wijn voor een redelijke prijs

enkele maanden geleden voor de eerste keer bij Bovino wijn besteld, dat was een prima ervaring. Goede communicatie, snelle levering. De wijn was van een goede kwaliteit dus hebben we een extra voorraad besteld,

Bestelling netjes optijd en conform afspraak geleverd.

Bestelling netjes optijd geleverd. Ik kreeg alleen een mail aanbieding van € 15,50 per fles AIX en in werkelijkheid is € 15,95 gefactureerd voor 12x flessen AIX Rosè.

Precies wat ik zocht

Makkelijke en fijne site om wijnen en accessoires te bestellen. Alles netjes ingepakt verzonden. Goede service.

Snel en correct!

Snelle en correcte levering.