besteld en de volgende dag geleverd!

wijn van goede verhouding prijs en kwaliteit. Besteld en de volgende dag (binnen 24 uur ) geleverd.

Snelle levering en netjes verpakt.

Super snelle levering

Snelle levering goed verpakt

Bijzonder mooi aanbod van wijnen, duidelijke site en bestelling binnen 1 dag geleverd, prima ervaring met Bovino.

Netjes en servicegericht, zoals het hoort

Deellevering geen enkel probleem. Snelle response op mail. Netjes communicatie omdat er toch geen nieuwe voorraad zou komen. Geld retour omdat ze niet konden leveren, en netjes binnen 24 uur op de rekening. Nette afhandeling, ook vwb de verzendkosten, deze werden niet alsnog achteraf in rekening gebracht. Correct zoals het hoort. Al met al tevreden klant.

Excellent

Snelle service,vlot en correct

Nou zo'n snelle levering heb ik nog NOOIT gehad chapeau !!!! En het product was heel goed verpakt.

Bestelling de volgende dag netjes binnen gekregen

Een leuk kadootje voor mijn schoondochter besteld en de volgende dag netjes bij haar geleverd. Was een super mooie fles. Volgende keer weer

Top wijnen en dito service!

In een woord top, de wijnen, het assortiment en de service.

Mooie wijnen, snelle levering!

De besteldienst krijgt kennelijk te weinig betaald: toen ik bij de deur was, was hij alweer verdwene

Goede ervaring behalve de bezorging. Zie boven.

Slechte klachten afhandeling

Bestelling is na 2 weken nog niet geleverd, zending niet meer nodig omdat het een cadeau betreft, veel heen en weer gemail maar Bovino heeft het bedrag nog niet terug gestort.

Perfecte levering

Mooie dure wijnglazen gezien, die niet op voorraad waren. Aangegeven dat ik op de hoogte gehouden wilde worden als ze weer op voorraad kwamen. Netjes een mailtje gekregen, glazen meteen besteld. Snelle levering, glazen waren heel goed beschermd, en daardoor in goede staat ontvangen! Ik ben er blij mee

Erg tevreden, zeker een aanrader voor uw online wijnaankopen!

Een uitgebreid assortiment van heerlijke kwaliteitswijnen! Betrouwbare info op website, snelle levering en correcte prijsstelling. Flessen worden degelijk verpakt toegestuurd.

Kwaliteitswijn zorgvuldig bezorgd

Sinds een paar jaar bestel ik regelmatig wijnen bij Bovino. De webwinkel geeft aan wat de leverdata zijn per gekozen fles - handig om te weten als je bijvoorbeeld last minute kwaliteitswijn wenst om gasten thuis te ontvangen. De flessen komen zorgvuldig verpakt in een doos van Bovino. Bezorging gaat met PostNL. Goede collectie en concurrerend geprijsd.

Excelent, can't complain

Impecable service, in about 24 hours i do have my spanish wine in Netherlands. Excelent!

Vlot mijn bestelling kunnen doen tot ik wilde betalen en laten verzenden naar België. Dit is niet mogelijk, waarom weet ik niet en lig ik niet van wakker. Laten leveren bij familie in Nederland. Bij levering zou men paspoortcontrole doen. Niets van waar, enkel zei de man van Post NL" ik heb hier een pretpakket voor u"

Geweldige service

Super bedrijf heel snel bezorgd met een goede en snelle reactie via sms je weet waar je aan toe bent. TOPPIE

Goede wijnen, mooie aanbiedingen en als er bijstaat : morgen geleverd, dan is het er ook.

Alles goed geregeld

Bestelling is snel en netjes aangekomen.

Perfecte levering en overzichtelijke site

Mooie collectie drank & spijs

Dit keer had ik een fles champagne besteld voor een bruidspaar. Met een cadeauverpakking en wenskaart erbij. Jenny heeft nog via mail gereageerd dat ze het allemaal mooi zouden verpakken en versturen naar het bruidspaar. Hele fijne communicatie! Ik vond het alleen jammer dat er geen wenskaart beschikbaar was voor een bruidspaar en heb dus een rode blanco kaart gekozen. Voor de rest: allemaal top geregeld en heerlijke producten!

Overzichtelijke website Fijn en ruim assortiment Makkelijk te bestellen Snel geleverd En goed verpakt

Snelle leveringen van geweldige wijnen

Bij Bovino is het: -snel bestellen via website -ruime keus aan zeer goede wijnen -snelle levering

Producten en service van grote klasse!

Op zoek naar een huwelijkskado op deze website belandt… én geslaagd! Een fles Moët champagne in een gepersonaliseerde kadoverpakking besteld en de volgende dag al in huis. Mooi persoonlijk kado om te geven (en krijgen)!