Zeer snelle levering en stevig ingepakt met karton!

's Middags na 5 uur bestelling geplaatst en de volgende ochtend bezorgd. Prima service!

Top Top Top

Bestelling snel bezorgd en prima verpakt en...……………… uiteraard een heerlijke wij.

Super snel !

Last minute een bestelling geplaatst en binnen een kwartier had ik track en trace van post nl ontvangen in de mail !

Super snelle levering !

Top wijnen !

super speedy

I've ordered 3 times in the past few months and the delivery is no more than 2 days - very pleased.

Goede en snelle service

Duidelijke website met leuke proefpakketten. Na betaling wordt direct actie ondernomen en nog geen 24 uur later had ik de bestelde wijnen in huis.

Uitstekende service!

Overzichtelijke site en makkelijk om te bestellen. Na mijn bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden. De bestelling werd op het afgesproken tijdstip geleverd en zat keurig en stevig verpakt.

Good and fast service

Good selection of wines. Top quality.

Snelle en prima service

In de avond besteld en in de ochtend al in huis! Fijn hoor die snelle service. Bedankt!

Heel veel keuzes!

Ik ben afgelopen November in Zuid-Afrika geweest. Daar ben ik naar een vrij lokale wijnmakerij geweest. Toen ik eenmaal terug was in Nederland heb ik overal gezocht naar die wijn. Maar nergens te vinden totdat ik op bovino kwam! Veel keus en dat geeft een prachtige herinnering aan die mooi tijd!

Goede kwalitatieve wijnen, goede service

Bovino heeft heerlijke kwaliteitswijnen tegen een goede prijs. Levering gaat via PostNL, meestal binnen 24 uur.

Snel en mooi + goed verpakt, nu de wijn nog proeven

De eerste levering perfect nu nog de dronk

Snelle levering en kwaliteit wijn

Uitstekend, de levering snel de wijn smaakt prima, en ook de mail uitwisseling attent en duidelijk.

Prima in alle opzichten!

Prima kwaliteit/prijsverhouding. En verder gaat alles heel erg gemakkelijk: bestellen, snelle levering, prima verpakt, factuur etc.

Prima service in snelheid en aanbod

Heldere website met mooie wijnen en normale prijzen die het koop/ bestelgedrag aanmoedigen. Levering is bijzonder snel. Ga zo door

Los van de goede wijnen, top service!

Snelle en heldere communicatie over mail; maar het mooie is dat het ook wordt nagekomen; 's middags bestellen is gewoon de volgende dag in huis. Ideaal dat je hierop kan vertrouwen !

Duidelijke site, zeer snelle levering.

Kon goed vinden wat ik zocht. Er was een duidelijke omschrijving van de verschillende wijnen en de afhandeling en bezorging was correct en snel.

Goede wijnen voor alle prijzen

Mooie wijnen thuisgekregen, gehoopt en inderdaad snel bezorgd de dag erna. Wijnen goed verpakt.

ik had hem van een kennis van daar de bestelling

we hebben er al van genoten zeer vlotte bestelling

super snel en zonder problemen afgeleverd

Rap besteld via een duidelijke site, mooie prijzen

In één woord: geweldig!

Alles precies zoals beloofd. Donderdagmiddag besteld, nog geen 24 uur later heerlijke wijn in huis. Zo doe je dat!

Alles liep geolied. site ok, prijs ok, order verwerking ok, verzending per direct. verpakking ok

Zie de korte omschrijving. Ik ga jullie verder bekijken. Had bij eerste order meer moeten bestellen. Nu gecorrigeerd met 2e bestelling. Succes

Snel

Goede site, snel producten gevonden. Volgende dag in huis!