Snel en goed

Ik had via Bovino schitterende wijnglazen besteld. De website is overzichtelijk en biedt zeer veel keus. Daarna werd mijn bestelling erg snel geleverd. Prima actie. Volgende keer weer Bovino.

Heerlijk om zo zorgeloos je wijn binnen te krijgen.

Heerlijk om zo zorgeloos je wijn binnen te krijgen. Het is fijn om mails te krijgen als je favoriete wijn weer in de verkoop ga. Geweldige services per telefoon en email.

Prijs, kwaliteit en service geweldig!

Op deze mooie site, Aix Rose 2019 en een Aix ice Bucket besteld, Donderdagmiddag om 1630 uur besteld en vrijdagmiddag om 1230 uur in huis (Drenthe) dit vind ik echt geweldige service! De wijn is netjes verpakt in een stevige flessendoos en wordt verstuurd met flessenpost, duidelijke stickers met flessenpost en voorzichtig behandelen. Daarnaast is het ook nog een verzekerde zending. Wat ik erg leuk vind aan de site is dat je accessoires kan bestellen, in dit geval heb ik de Aix ice Bucket besteld! Dit houd de Rose lekker koel, en het ziet er geweldig leuk uit op tafel. Ik vind de site ook gebruiksvriendelijk en de foto’s zijn scherp en duidelijk. Ook zijn er aanbiedingen, bijvoorbeeld als je meerdere flessen koopt. Bovino bedankt! Ik ga dit weekend heerlijk genieten van de Aix Rose 2019!

snelle bezorging en ziet er netjes en goed verpakt uit

Echt niets op aan te merken, doen wat ze beloven, helemaal prima!

Supersnelle levering

Voor de eerste keer besteld bij Bovino, de volgende dag in huis. 12 flessen wijn, prima verpakt. Voldoet aan de verwachtingen en ik bestel zeker weer eens.

top

Goede prijs, snel geleverd en goede artikelen

Superbedrijf

Door dit bedrijf wordt je goed geïnformeerd omtrent de status van levering van je bestelling. Grote mate van klantvriendelijkheid!!

Snelle en accurate levering van lekkere wijn

De bestelling verliep soepel en ook de levering. En Marcel Deiss wijn is bij hun te koop.

Verkopen mooie wijnen! En super snel in huis.

Al meerdere keren wijn besteld altijd op tijd geleverd. Snelle bezorging.

Mooie wijn snel geleverd

Jammer dat 1 bestelde wijn niet leverbaar was en dat mij dit pas bleek bij de bezorging Als daarover gemaild was had ik iets anders bijbesteld Wel werd snel en ongevraagd het teveel betaalde teruggestort

Gewoon goed

Snel en volgens afspraak geleverd

Snelle levering en reacties

Groot assortiment en snel en verzorgd afgeleverd.

Groot assortiment en snel en verzorgd afgeleverd.

Een probleem lossen ze perfect en snel op!

snel en foutloos

mooi assortiment, prima website, snelle levering en uitstekende klantenservice.

Snelle levering, goede communicatie

De bestelling werd snel geleverd. Helaas zat er een verkeerde fles bij de bestelling. Gemaild in het weekend en vrij snel een reactie. De juiste fles is nagestuurd en ik mocht de verkeerde fles houden ivm het ongemak.

Goed wijn, snel geleverd en dus perfect

Na een eerste als geproefd te hebben, hebben we besloten om een hele doos na te bestellen. Op internet Bovino snel gevonden, besteld in het weekend en op dinsdag geleerd in een keurige doos die de flessen stevig verpakt hield. In een woord top!! Proost

Top! Super snel en ruime wijnkeuze

Top! Super snel en ruime wijnkeuze met veel van onze favoriete wijnhuizen!

een aanrader op alle vlakken

Al verscheidene keren bestelde ik een selectie wijnen bij Bovino. Deze bestellingen verliepen iedere keer supervlot. Men word heel goed op de hoogte gesteld van wanneer je bestelling aankomt, is er een probleempje, word men daar ook van op de hoogte gebracht. Kortom, alles verloopt zoals het moet. Van mij krijgen ze een dikke 10!

Goede en snelle verwerking/afhandeling.

Goede en snelle verwerking/afhandeling. Super, toppie. Doe zo voort.

Aan alle kanten TOP

Super wijntjes, prima service, snelle levering en altijd goed in verhouding van prijs en kwaliteit, en vaak mooie aanbiedingen waar wij graag gebruik van maken om ons wijnrek goed gevuld te houden, m.v.g Ann en Willem Daman Texel.

Klantvriendelijk en snelle levering

Nette afhandeling en snelle levering. Ook vertrouwen in de klant. Zeer aan te bevelen.

Ottimo servizio

Il vino già lo conoscevo. Ottimo servizio e spedizione veloce

Geweldige service

Mijn bestelling is altijd correct afgehandeld En direct verstuurd !! Prima ervaringen met dit wijnhuis