Pluspunten
Duidelijke site, heerlijke betaalbare wijnen. 5 min.voor 18.00uur bestelling gedaan, de volgende dag goed verpakt thuisbezorgd! Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenTip: Actie doen, geen verzendkosten. Bedrag verlagen voor gratis verzenden, is aantrekkelijk voor particuliere bestelling.
Bedankt voor uw review!
Als ik drie keer twee glazen bestel en je hebt ook setjes van 6 is het wel zo klantvriendelijk dat je daar melding van maakt.
Bedankt voor uw review! Helaas kunnen wij niet bij al onze bestellingen nagaan of er eventueel sprake is van onoplettendheid. Het komt dan ook voor dat klanten bijvoorbeeld drie sets kopen om cadeau te geven. Een set van 6 glazen zit in 1 doos. Ons beleid is dat wij precies versturen wat de klant besteld. Uiteraard willen wij u graag tegemoet komen bij een volgende bestelling. Mocht u in de toekomst bij ons een bestelling willen plaatsen, kunt u hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Ik heb geen contact gehad met personeel dus geen beoordeling ingevuld.
VerbeterpuntenMisschien aangeven hoeveel flessen er nog op voorraad zijn. Verder geen tips.
Wij hopen inderdaad in de toekomst meer informatie te kunnen verstrekken over de exacte voorraad. Bedankt voor uw review. Wij wensen u een prettige dag toe.
Pluspunten
Mooie wijnen, maar ook snelle en correcte verzending
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Prima feedback naar aanleiding van levering producten
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
- correcte afwerking bestelling - zeer correcte prijs voor de uistekende Rose AIx
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Goede selectie van wijnen met mooie prijs/kwaliteitverhouding, snelle service
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Bestelling van de rosé Baron de Lei is snel geleverd, de wijn hadden we gedronken op vakantie in Spanje. En via internet ontdekt dat hij te koop was bij Bovino. En ook thuis was hij lekker.
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Makkelijke bestel site met mooie aanbiedingen
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Prima levering.
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Geen klachten, snelle levering en goede prijs.
VerbeterpuntenIets groter assortiment
Bedankt voor uw review! Welk aspect van ons assortiment zou u groter willen zien? Wij zijn benieuwd naar uw feedback.
Pluspunten
Aix was bij dit bedrijf het voordeligst. Zeer snelle, correcte levering
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Goed verpakt; verzonden zoals aangekondigd; prima product
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Goede en snelle levering.
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Mooie collectie wijnen. Per fles te bestellen en snelle levering.
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Van bestelling tot aflevering snel behandeld
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Prima service, snelle levering en mooi aanbod
VerbeterpuntenNee, had per abuis de verkeerde wijn gekregen, maar ze kwamen hem zelf omruilen. Super service. Zo maak je het verschil!
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
zeer goed met levering van het artikel word goed geleverde men aan vraag hier mee mijn vriendelijk dank
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Alles is vlekkeloos verlopen en snel geregeld.
VerbeterpuntenAls er 18 flessen wijn besteld worden vind ik het niet handig dat alle flessen in 1 doos worden gestopt.
Bedankt voor uw review. Pakketten van 18 flessen zijn inderdaad redelijk zwaar. Mocht u in de toekomst graag willen dat wij twee keer een zending voor u aanvragen bij PostNL, kunt u ons dat laten weten bij de opmerking van uw bestelling.
Pluspunten
Wijn was ontzettend lekker. Heerlijk van genoten in de tuin bij de vuurkorf terwijl de zon onderging... Uitstekende service en communicatie. Dank daarvoor!
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Goede snelle levering
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Goed assortiment. Aardige klantenservice!
VerbeterpuntenHet lukt nog niet altijd de volgende werkdag te leveren. Dat zou nog iets sneller kunnen!
Erg bedankt voor het schrijven van een review. Dat kunnen wij zeer waarderen. Ik zie dat enkele wijnen die u heeft besteld op 2-3 werkdagen staan, vandaar dat het niet binnen 1 werkdag geleverd kan worden. Mocht u nog vragen hierover hebben hoor ik dat graag. Wij wensen u alvast een prettig weekend toe. Team Bovino
Pluspunten
Ruime keuze, snelle levering
Bedankt voor uw review!
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.