rapide et de très bonne slection

je trouve des vins particuliers qui me donne satisfaction c'est très agréable

Helemaal prima

De bestelling was prima prachtig goed verpakt goede service

Snelle en goede levering

Betrouwbare leverancier van mooie wijnen en accessoires. Aanrader.

Betrouwbare, correcte en transparante levering

Al een paar bestellingen gedaan. Altijd alles correct, op tijd en zonder schade ontvangen. Ze hebben ook veel wijnen waardoor je nieuwe leert ontdekken. Ik kan niets mis zeggen over de webwinkel of leveringen.

Erg goede wijnhandel

Ruime keus aan wijnen, snelle levering.

TOP service

Zeer mooi gamma en zeer snelle levering!

Ruim aanbod - stipt - vlekkeloze leveringen

Goede, correcte en vlotte service

Na enige vertraging heb ik mijn bestelling goed ontvangen.

Snelle levering en lekkere alcoholvrije wijn

We zijn tevreden met de snelle levering van onze bestelling alcoholvrije theedrank. Erg lekker!

goede wijn tegen een prima prijs en prettige behandeling

De beschrijving van de wijn is uitstekend waardoor je vooraf een goede inschatting kan maken van de smaak en je een goede afweging met de prijs kunt maken. En als je eenmaal hebt besteld - een soepel lopend proces - is de bezorging top!

Leuke webshop duidelijk en overzichtelijk.

Bestelling geplaatst via de webshop en opgehaald in de winkel. Snelle levering,perfect.

Begrijp alleen het gratis bezorgbeleid niet vanaf € 100,- Dan wordt je gedwongen om boven dit bedrag te bestellen en dat is prima. Maar dan bestel je bijvoorbeeld 13 flessen en dat is dan weer ongunstig voor het vervoer. Dus moet er 1 fles gecrediteerd worden, welke fles, er moet gemaild worden enz. Maak er € 80,- van. De concurrent doet het ook.

Vlotte bestelling,snelle levering

Een bestelling plaatsen gaat heel vlotjes,je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en levering. Snelle levering,netjes verpakt. Fantastische wijn.

perfect , alles tip top in orde

op tijd geleverd , super verpakt , heel veel keuze en scherp geprijsd

Snelle goede service

Bovino snel gevonden online. Ruime keuze. Mijn order werd snel geleverd. Heel fijn.

kwaliteit logistieke partner ondermaats

Meerdere keren moeizame onverzorgde levering : *Levering van glazen : telkens beschadigde glazen door ongepaste behandeling, Bovino zette dit steeds correct recht door na te sturen *Levering wijn : pakket met gebroken flessen werd alvast niet afgezet, bovino zette dit correct recht *deellevering doch met afleverbon voor volledige bestelling , Bovino zette dit wel correct recht Mijn aanbeveling is om toch een andere partner te zoeken, Post.Nl is blijkbaar niet geplaatst om breekbare goederen met zorg te behandelen . DIt straalt negatief af op de, overigens orrecte, service van Bovino.

Zeer lekkere wijn en betaalbaar

Ze geven wat ze beloven

Alles top!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Bovino! De service was supersnel, bestelling werd vlot verwerkt en snel geleverd. Wat vooral opviel, was de vriendelijke klantendienst: zeer behulpzaam, snel bereikbaar en echt meedenkend. Een verademing in vergelijking met veel andere (Belgische) bedrijven.

echt super service!

op vrijdag om 17.01 besteld en volgende dag bestelling binnen. Echt top!

Snelle levering van goede producten!

Bestelling verliep zeer vlot. Producten werden snel (ook in Belgie) geleverd en waren goed verpakt. Zeker aan te raden!

100% tevreden

Overzichtelijke website, mooi assortiment, goede prijzen, snelle levering

prima service en snelle levering

besteld en volgende dag in huis. heerlijke wijn aangepast op mijn smaak

Goede service en snelle levering!

Eerste keer besteld bij Bovino maar zeker niet de laatste!

Alles verliep prima. Van bestellen tot levering.

info@bovino.nl