Laden reviews...
1 303 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les avis soulignent régulièrement une livraison rapide et un service fiable. Les clients apprécient le vaste choix et un bon rapport qualité-prix. L'emballage est généralement sûr et les échanges avec le service client sont appréciés. Dans l'ensemble, l'expérience est très positive.
Geleverd zoals beloofd top
28 April 2025
Ronny
Vossemberg 32a vossem
Prima en snelle bezorging
28 April 2025
Jan
Krommenie
En ook nog eens bijzonder lekkere wijn.
27 April 2025
Nora
Almere
Bijzonder oké !
26 April 2025
Herman
Bierbeek
Duidelijke website met alle uitleg over de producten, zodat je altijd de juiste wijnen en/ of produkt kiest. Geweldige service , indien nodig prettig contact , kortom een echte aanrader de heerlijke wijnen van Bovino.
26 April 2025
Henny
Eindhoven
:-)
Vincent
Apeldoorn
Snelle afhandeling van de bestelling.
Walter
Kallo
Ruim assortiment, prima prijzen, maar vooral topservice. Ik kwam laatst wijn afhalen in Schinnen, daar bleek dat ik te vroeg was (dat was mijn schuld) maar ze hebben, omdat mijn bestelling daar nog niet op voorraad lag, een duurdere variant meegegeven van de flessen die ik wilde, zonder bijkomende kosten. Daarnaast ook heel net te woord gestaan en het was heel snel geregeld. Top!
Jeroen
Nederweert
Ruime keuze aan wijnen. Erg fijn dat ze per fles te zijn bestellen. En de levering was super snel
Nathalie
Rotterdam
Makkelijke website vriendelijk personeel in de winkel
Bram
Maastricht
Blij met mijn aromabox!
P.j
Doesburg
Heerlijke wijnen, snelle service. Aanrader!
P.
Rotterdam
Beata
Halen
tevreden met alles
Ivan
Aalst
Duidelijke website, stipte levering. Goede prijzen.
Wim
Haaltert
Mijn bestelling werd niet geleverd omdat ik niet aanwezig was. Erna mij. Bestelling opgehaald op locatie! Super fijn! Heerrrlijk genoten van de baroloo
Kjeld
Wijnandsrade
Snelle bezorging, duidelijke beschrijven van product op de website.
Lychel J
Zwolle
De bestelde Spiegelau Definition Bordeaux glazen zijn snel en correct bezorgd. Dit is een geweldig glas, zowel voor wit als rood, en bijna dagelijks bij ons in gebruik.
Hans
Echt
De symboliek achter de Matsu wijnen! Snel besteld en snel geleverd in een mooie cadeau verpakking.
Louk
Oegstgeest
Bestelling nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis. Alles was zorvuldig verpakt, kon me niet beter voorstellen.
Peter
België
Ik had exclusieve wijn gekocht samen met een geschenkverpakking. Na twee dagen was mijn pakket in Antwerpen en ze hadden het reeds voor mij al ingepakt als cadeau. Hele vlotte service! En zeer correct!
Heidi
Schoten
Deze leverancier voldoet aan mijn wensen. Ik kan kiezen uit een mooi uitgebreid aanbod aan wijnen en bubbels en kan ook per fles bestellen. Dit is voor mij TOP zo kan ik proeven en ervaring op doen. Heel handig als ik een feestje geef, zoek ik de juiste wijnen en is het een aangenaam om mijn gasten te verassen. Ik ben FAN..:-)
bianca
KIELDRECHT (BEVEREN)
Snelle levering, witte wijn moet ik nog ontkurken. Deze heb ik wel al gedronkenvversie 2021. De geleverde is er een van 2023. Mvg Elly
Elly
Beveren
Bestelling was op tijd en de glazen waren erg netjes ingepakt.
Roelle
Amsterdam
Hebben de wijn van het wijnhuis waar ik fan van ben. Wijn besteld. Goede prijzen. Goede communicatie, snelle verzending. Wijn goed verpakt toegekomen. Ondertussen al een nieuwe bestelling gedaan. Dus..top. Bedankt voor de goede service.
21 April 2025
KRIS