prima snelle service

snelle levering, goede commuicatie indien probleem

Goede kwaliteit

Mooie wijnen voor betaalbare prijzen. Vlotte levering.

Fast delivery and good packaging

I order on day and next day I had it at home. Very well packed and safe. I ordered set of glasses which normally can be a higher risk to break but the packaging prevents that's happened. My order is for a birthday gift so I hope they will like my choice. Highly recommended shop!

Vriendelijke klantenservice en snelle levering.

Perfecte personalisatie van mijn bestelling

Weet bij een bestelling dat je contact kunt onderhouden voor wat dan ook .

Prima gegaan tot nu toe en denk dat dat zo zal blijven met deze bezetting . Doet mij plezier en geeft rust dat je contact kunt hebben en ook mail contact kunt onderhouden , waar is dat nog zou ik bijna zeggen . Geven zo af en toe fantastische kortingen weg , zie je ook niet overal .

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding en makkelijk bestellen!

Zeker ok

Qua bestellen en uitleg over de weg die het aflegt , zeer goed. Nadien in handen van vervoer, daar loopt het soms vertraging op en daar kunnen jullie niets aan veranderen.

Topservice

Vandaag 16 uur besteld en volgende dag al bezorgd!

geweldig

Heel goede service De wijn is altijd goed verpakt. Ook de wijnen zijn kwaliteitswijnen .

Ruime keuze, snelle levering. Alleen niet altijd klantvriendelijk

Leuke aanbiedingen en zelfs op je verjaardag een mail voor 10 euro korting. Die is 7 dagen geldig maar werkt dan niet. Klantenservice bellen helpt ook niet en doen alleen maar moeilijk, jammer.

TOP

Zeer lekkere cava prijs kwaliteit, en zeer snelle levering

Snel en goed

Makkelijk bestellen, snel geleverd, goede info

Snel en goed

Uitgebreide collectie

Heerlijke wijnen

Goede snelle levering, heerlijke wijnen.

Tot nu toe slecht

Belofte levering volgende dag wordt niet nagekomen. Bericht over bezorging (je blijft ervoor thuis) blijkt niet te kloppen. Pakket moet nog verwewrkt worden!!

Uitstekend breed aanbod, deskundigheid en goede service.

Zowel in de winkel als online zeer tevreden. Mooi aanbod in de verschillende prijsklassen. Deskundigheid en goed advies.

Prima levering tegen prima prijs

Goede kwaliteit van orderafhandeling tegen goede prijs. Kon de Apostelhoeve wijn nergens tegen een betere prijs krijgen.

Super!!

Alles goed en snel geleverd

mooie wijnkeuze en snelle levering

Ik heb al twee keer besteld bij Bovino. Ze hebben een ruim assortiment en geven ook altijd een top 10 van wijnen weer. De levering was super snel. zeer tevreden over Bovino

Topservice

Vaak aanbiedingen en acties. Goede en snelle levering en als er iets is lossen ze het snel voor je op.

Vlotte service

In restaurant One hebben wij pas geleden deze fantastische pinot gris gedronken. Aangezien wij binnenkort een feest hebben van een enorme wijnliefhebber, wilden wij deze wijn bestellen. Dit was zó gedaan en de wijn wordt morgen al bezorgd!

Ik ben al paar jaar klant van Bovino. Mooie wijn selectie van de hele wereld , top service, vriendelijke medewerkers!

Vlotjes

Stipte levering op afhaalpunt

Snel levering

Snel en makkelijk om te bestellen

FANTASTISCH

Op donderdagmiddag heb ik een mooie geschenkverpakking Veuve Clicquot besteld met een persoonlijke opdruk, en deze was vrijdag al binnen. Wat een gaaf kado om te mogen geven.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire