Ik ben uiterst zéér tevreden over de kwaliteit "Cava Mistinguett" als ook de snelle levering tijdens de feestdagen. Aanrader Top
Erg netjes, krijg gelijk bericht als je besteld heb. Je krijgt gelijk een mail als het overgenomen is door dhl waardoor je netjes in de gaten kan houden waar je pakket is.
De lekkere wijn waar ik naar opzoek was. Super snelle en nette levering, zelfs in de periode tussen kerst en nieuwjaar. Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Er zal zeker nog een bestelling volgen. Bedankt!
Snel geleverd ondanks de drukke dagen!!
Verleden week deed ik een bestelling van 6 zalto glazen , dit om cadeau te doen, Tot vandaag nog steeds niet ontvangen
alles perfect verlopen levering vroeger dan verwacht....super!!!!
Heel goed, snelle levering 👍
Mooie wijn besteld ,door drukte verkeerde jaar gekregen. Binnen 1 dag opgelost. Echt top . Ken geen bedrijf die zo schappelijk zijn als Bovino. Ga zo door echt top top.
Afspraak = Afspraak Beloofd = Beloofd Wijnen fantastisch... Wijnen degelijk doos verpakt Communicatie dik in orde Wat een kennismaking...woouww
Besteld en de dag erna geleverd
De bestelling ging uitstekend en snel. De volgende morgen was de bestelling mooi op tijd, en dat tijdens de kerstdrukte?
Mijn doos met sparkling tea werd snel en correct geleverd, in een super stevige doos !! Ik ben fan en zal zeker in het nieuwe jaar hier bestellen.
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met onze webshop. Bedankt voor de review! Groet, Team Bovino
Zeer diverse aanbod van verschillende dranken. Indien nodig kan er adives worden ingewonnen. Ik heb einde van de middag een bestelling gedaan en deze stond de volgende dag om 10.00 uur al in huis, helemaal super!
Bedankt voor uw review. Hopelijk zien wij u snel weer terug in onze webwinkel. Groet, Team Bovino
Er kan op diverse manieren gezocht worden doorheen de duidelijke website, bestellen is eenvoudig en de levering verloopt vlot.
Bedankt voor uw review! Groet, Team Bovino
Makkelijk ,andere dag binnen ,
Erg fijn om te horen! Bedankt voor uw review. Groet, Team Bovino
Alles goed geregeld en prima op tijd geleverd.
idem
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Bedankt! Groet, Team Bovino
Correcte omschrijving van het product, professionele afhandeling aankoop
Taylors 30 jaar gekocht, Was op een juiste manier ingepakt zodat het door de postbezorger op een goede manier behandeld kon worden. Zal zeker nog een keer bestellen. Alleen de mobiele site is slecht te lezen (zoals deze review pagina)
Erg fijn om te horen! Bedankt voor uw review. Groet, Team Bovino
Prima service duidelijke site en netjes verpakt en snelle levering
TOP service en TOP wijn
Groot assortiment. Snelle aflevering
Bedankt voor uw review! Groet, Team Bovino
Overzichtelijke website. Bestellen zonder gedoe. Ruime betaalmogelijkheden.
Voor het eerst wijn bij Bovino besteld. Mooie aanbieding als we een hele doos zou bestellen. Wijn was snel geleverd. Leuk geschreven kaartje erbij en ook nog een waardebon ter ter waarde van €10,- erbij gekregen. Wij zijn tevreden en zullen hier zeker vaker iets bestellen .
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire