Prima service!

Steeds een vlotte levering. Zelfs op zaterdag.

Vandaag besteld morgen in huis... Mooi niet

Het duurt gewoon 4 dagen

Heel vlugge levering! Ik heb eens gehad dat er een doos tekort was door het breken onderweg en zonder iets te moeten doen kreeg ik heel vlug de ontbrekende levering.

Handige overzichtelijke website. Snel besteld, snel geleverd in nette goede verpakking.

Zeer goed, snel en correct.

Zeer goed, snel en correct.

Correcte website en uitvoering !

Super vlotte verloop van de bestelling. Correcte levering.

Snel en goed

Gewoon goed!!!

Snelle levering, safe verpakt!

Prima ervaring, de glazen waren professioneel verpakt en snel geleverd!

Tevreden

Levering iets later dan verwacht, maar artikelen netjes verpakt en geleverd. Prijs redelijk tov andere aanbieders.

HEERLIJK

De Verdejo is geweldig!!

Snelke levering

Goed op te volgener track en trace

Consistent prima ervarinf.

Ruime en diverse selectie wijnen. Diverse keren al besteld, altijd snel verzonden en goed ingepakt.

Om op te proosten!

Heerlijke wijn, duidelijke website, snelle levering. Flessen zijn goed verpakt.

Ruime keus, mooie kortingen, en snelle en efficiënte afhandeling

Ruime keus, mooie kortingen, en snelle en efficiënte afhandeling

Goede website. Vriendelijk personeel. Vlotte levering en indien problemen dan communiceren ze meteen.

Always best wines and always on time

Amazing selection Fast delivery Professional service

Goeie ervaringen met Bovino

Perfecte dienstverlening, snelle reactie, stipte levering, aanrader

Bezorging niet binnen werkdag

Ik weet niet of jullie hier iets aan kunnen doen maar levering van pakket is niet binnen werkdag. Vrijdagavond besteld, binnen werkdag ga ik er vanuit dat de bestelling er dinsdag (gezien tweede pinksterdag) is maar wordt nu (pas) vandaag geleverd. Jammer, omdat ik het cadeau nu niet op tijd heb kunnen geven. Wellicht komt het door PostNL?

Snel

Correct en supersnel!

Snelle en zorgvuldige levering

Duidelijke website, vlotte levering, correcte prijs en gratis levering van zodra je enkele flesjes besteld, dus pro!

Snel geleverd!

Snel en goede wijnen !!

Ik had een fout gemaakt bij mijn bestelling die met een telefoontje snel was opgelost.

Goed verpakt en snelle levering

Alles was goed verpakt en snel geleverd. Ook de prijs was goed! Erg blij mee en voor herhaling vatbaar.

Snel en vriendelijk

Er was wat mis gegaan bij mijn bestelling. Na een telefoontje werd het snel en goed opgelost. Zeer vriendelijk en correct aan de telefoon.

Goede wijnclub

Brede keuze wijnen en het bestellen en leveren geen probleem Ik blijf lid

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire