Laden reviews...
1.301 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni evidenziano consegna rapida e servizio affidabile. I clienti apprezzano la vasta scelta e un buon rapporto qualità-prezzo. L'imballaggio è generalmente sicuro e il servizio clienti è disponibile. In generale, l'esperienza è molto positiva.
Postnl wachtte niet af dat wijde deur open hadden gemaakt en bracht het zware pakketvervolgens naar een ophaaldres in de autovrije binnenstad van Maastricht. Met ingediende klachten is niets gedaan. Zowel door Bovino niet aldoor Postnl niet.
Beveelt niet aan
15 March 2025
Jules Bessems
Maastricht
Goede prijs, zeer snelle levering en uiterst klantvriendelijk
15 March 2025
Rob
Ommen
mijn bestelling zou zaterdag 8/3 met Pos.nl komen. Bericht gekregen en de hele middag tevergeefs gewacht. Mijn adres zou niet in orde zijn (onzin, het stond er goed op) het werd weer teruggestuurd naar de verzender. Maandag 10/3 Bovino gebeld. Het was idd teruggestuurd. Ik zei dat ik het graag weer op een zaterdag wilde ontvangen en hoopte dat ik niet weer voor niets moest wachten. Dat zou in orde komen. Komt de zending op dinsdag 11/3!!! Gelukkig was ik er nog, maar 5 minuten later zou ik er niet geweest zijn. Dit roept vraagtekens op bij een eventuele volgende bestelling.
Lenie
Den Bosch
Wijn gekocht met een 20% kortingsactie. Echter, wanneer je dan de eindprijs bekijkt is deze slechts een tikkeltje lager dan de concurrentie. Heel vlotte en snelle levering.
Dirk
Borsbeek
hoewel post nl de levering volledig verkl**t heeft , 3 keer uitgesteld en uiteindelijk teruggestuurd wegens beschadigd, was er een prima communicatie en terugkoppeling; Uiteindelijk de wijntjes in goede staat ontvangen, net op tijd voor het kado!
Jonny
Merksem
Eerste keer besteld bij Bovino, sprakling tea, de thee champagne is al een aanrader, maar Bovino zorgt dan ook nog eens voor een razendsnelle levering. Flessen zijn ook zeer goed verpakt. Daarnaast is het bestellen super makkelijk en de communicatie uitstekend. Kortom: Bovino is top! I’ll be back!
Thomas
Uitgeest
Voor 2 dozen wijn ben ik 2 dagen thuis geweest. Eerst wordt door jullie gemeld dat er de volgende dag wordt geleverd, daarna is het 3 dagen later en dat wordt op de dag zelf weer veranderd.
Beveelt niet aan
Kees
Alkmasr
Goed verpakt en uitermate snel geleverd.
13 March 2025
Marcel
Lienden
Kwaliteitsproduct, correcte en snelle levering
12 March 2025
Dirk
HOFSTADE AALST BELGIE
Een klantenservice die de telefoon opneemt, afspraken die worden nagekomen, keurig verpakt, vlotte afhandeling. Zou normaal moeten zijn, maar realiteit is vaak anders, Bovino maakt het waar
12 March 2025
Jesper
Nijmegen
Vlugge levering, goede kwaliteit.
Valerie
Kortemark
Brede keuze, snelle levering, goede support als het nodig is. De enige min puntje is dat sommige referenties die online staan zijn niet beschikbaar (maar dit kan ook begrijpelijk zijn).
Anna
Antwerpen
Wil
Bergeijk
Gemakkelijk besteld, betaald én geleverd!
Beata
Halen
Super mooie puzzel Ga er zeker nog eentje bestellen
Yannick
Tongeren
Snelle en goed verpakte levering van glazen.
Pascal
Borne
Correcte en propere levering.
9 March 2025
Bart
Emblem
Super, breed aanbod, eenvoudige en snelle bestelling
9 March 2025
Thibaut
Antwerpen
Alles op tijd bezorgd in goede staat
Willem
Nijmegen
Bij Bovino alcoholvrije sparkling tea besteld. Er was veel keuze en onze bestelling werd goed verpakt snel geleverd.
Jeroen
Aalsmeer
Op tijd afgeleverd en je krijgt wat je besteld.
Marco
Den Haag
Groot aanbod in diverse wijnen uit veel landen duidelijke website snelle levering zelfs toen we niet thuis waren, zal in de toekomst zeker weer bij Bovino bestellen.
Colin
Stramproy
Prima wijn te weten Apostelhoeve
Jan
Krommenie
Ik heb een aantal keren bij Bovino besteld en ben te spreken over de levering: Snel en veilig voor de flessen wijn.
6 March 2025
Sjoerd
Arnhem
Altijd een feest om wijnen te bestellen bij Bovino. Groot assortiment, snel thuis bezorgd! Vooral het assortiment cremants vind ik waanzinnig.
6 March 2025
Eva