Heerlijke wijnen, mooie aanbiedingen en waanzinnig snelle levering. Daar word ik wel blij van.

Zoals verwacht

Goede wijnen prima omschreven. Levering op aangegeven tijf

Makkelijke en snelle bestelling!

Makkelijk te bestellen en het werd ook zeer snel geleverd in een propere en veilige verpakking. Bedankt!

Snelle levering, goede prijs

Heel erg tevreden. Zelf als er een verkeerde bestelling van mijn kant gedaan was. Snelle reactie en fijne oplossing. Dus echt aan te bevelen

Snel, duidelijk!

Altijd goede updates over de leveringen en goede service en bezorging. Daarnaast een topassortiment!

Super snelle levering

De Slogan vandaag besteld en morgen geleverd is waar! Ik had s’middags besteld en PostNL leverde de bestelling de volgende dag om 9:30!

Prachtig aanbod en snelle levering.

Het glaswerk dat ik bestelde was zeer zorgvuldig ingepakt en snel geleverd.

Heerlijke sauvignon uit New Sealand

betrouwbaar en snel

al heel wat jaren bestel ik de wijn bij Bovino. Vandaag besteld, morgen in huis (als het niet te druk is bij Post.nl). Zelf toen een gedeelte van de bestelling beschadigd raakte tijdens het vervoer, had ik de vervanging binnen enkele dagen binnen. Nog voordat Post.nl de retourzending bij Bovino had afgeleverd. Dat noem ik pas klantvriendelijk en accuraat.

geweldige service en fantastische wijnen

Voobeeld: afgelopen maandamorgen plaatste ik een order op NZ Sauvignon Blanc, tegen een prijs die eigenljik alleen nog t/m zondag gold. Dinsdag was die aal bezorgd!

zeer snelle respons

4 Chileense wijntjes besteld, binnen half uur verzending. Zo snel heb ik niet eerder meegemaakt. Hoe het verder uitpakt weet ik nog niet, maar dat ligt aan de carrier en de wijnmaker. Bovino heeft een 10 verdiend.

Snelle correcte levering

snelle en correcte levering

Fijne website, snelle levering, goede prijs

overzichtelijk site, mooi aanbod

Prima service en genoeg variatie mbt wijnkeuzes

Snelle levering en goede wijnselectie !

Niet wat ik er van had verwacht

De bakjes waren snel binnen, dat was fijn! echter, de deksels moeten er zo stijf op dat ze er bijna niet af willen, dat is niet fijn als de bakjes vol zitten want dan komt alles er onder.

Slechte vervoerder post nl

Mijn bestelling is al 2 x verplaatst wat betreft levering. Misschien dat een andere vervoerder dan post nl beter levert.

Prima.

Correct

Goede wijn, goede service

Prima assortiment

Super meedenkend. En super snelle service

Ik moest voor een opdracht specifieke witte wijn hebben. Gelukkig uiteindelijk bij jullie gevonden. Bleek de wijn niet op voorraad, wat een langere levertijd inhield. Maar na 1 telefoontje werd er gelijk en ik bedoel echt gelijk een alternatief verzonden. Top service, dat is meedenken met de klant Bedankt voor redden van de opdracht.

alles ok

lekkere wijn levering ok

Duidelijke website

Altijd mooie aanbiedingen,

Ik wacht op levering

Ik wordt gevraagd om een review terwijl er nog niet geleverd is, best een beetje suf.

Duidelijke, overzichtelijke website en goede snelle, veilige levering in stevige verpakking..

Bovino was supersnel maar blijkbaar is mijn pakket bij bezorger kwijt

Het bestelproces ging super, ik kreeg al heel snel bericht dat het pakket onderweg was, maar de bezorger krijgt het kennelijk niet afgeleverd, niet bij mij, maar ook niet bij een pakketpunt. Ik overweeg dan ook om de hele bestelling te annuleren

Wat je noemt de snelle opmaat naar een soepele afdronk

Wat je noemt de snelle opmaat naar een soepele afdronk

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.