Bovino heeft een zeer uitgebreid assortiment en levert na bestelling supersnel!

Zeer uitgebreid aanbod van wijnen. Snelle levering na bestelling. Met enige regelmaat mooie aanbiedingen!

Bovino.nl biedt een uitgebreid assortiment, snelle levering en goede service.

Als wijnliefhebber vind ik het assortiment van Bovino.nl verrassend en uitgebreid. Bestellen gaat soepel en de levering is snel en netjes verpakt. Prettig zijn de duidelijke beschrijvingen, die goed helpen bij het maken van een keuze. Ook hebben ze een fijne klantenservice. Een aanrader voor wie zonder gedoe een goede fles wijn in huis wil halen.

Ruime selectie

Bovino heeft een ruime selectie aan heel prettige wijnen. Bestellen, afhandeling en verzending verloopt soepel.

Goed en snel

Mooi aanbod, gemakkelijke webwinkel

Zeer mooi aanbod aan producten en aantrekkelijke prijzen. De levering was vrij snel en verliep vlot via een afhaalpunt in ons geval. Ook de communicatie was duidelijk en correct.

altijd in orde

tip top

Niet de volgende dag bezorgd ondanks besteld voor 5 uur.

Ook werkt de track and trace code nog niet en is het al 2 werkdagen nog niet ontvangen.

Supersnelle levering.

Besteld en de volgende dag , zeer goed verpakt ontvangen. Top.

Snel, efficiënt, uitstekende producten

Geweldige service

Goede prijs kwaliteit

Mooie wijnen voor een goede prijs! Snelle levering!

Vlot

Bij elke bestelling die ik plaats is er een zeer snelle, nette, verzorgde levering! Geen opmerkingen! Top!

Perfect ...verzending, bedrijf, prijs-kwaliteit -super

TOP bedrijf

Bezorging een rommeltje

Te laat geleverd. Niet geleverd. Toch wel geleverd. Nee toch niet

Goede wijnen em zeer goede service

Veel keuze, gemakkelijk te bestellen, vriendelijk personeel

Top produkt

Snelle levering, goed verpakt. Prachtige krukentrekker. Mooi cadeau voor mijn man. Kwaliteit

Levering snel zegt men ,op tijd besteld maarrrr,

26-3 besteld levering op 30-3 tbv oficiële gelegenheid op 1-4. We vieken van de stiel toen we op 27-3 mailtje kregen. Wegens onvoldoende cmvoorraad kan bestelling pas op 30-3 verzonden worden. Kaboem. Direct gereageerd op 27-3 uiteindelijk tich nog 27-3 verzonden dwz aangemeld bij bezorger. Wel met excuses dat wel. Maar ff melden bij bestelling "let op we kunnen levering niet garanderen ivm voorraad probkeem was wel zo chique en handig geweest. Als je hoger wilt dan 9,4 beoordeling moet dit niet mogen gebeuren

Bij Bovino is de klant nog koning

Een vraag wordt al binnen een minuut beantwoord.

Exact volgens belofte

Beste prijs en prima levering. De website is duidelijk en makkelijk. Lekker bezig Bovino!

Al tijden m'n favoriete online wijnwinkel

Altijd geweldige wijnen en een goede service. Goede prijzen ook. Als de bezorger POST NL onhandige dingen doet, krijg je een adequate snelle en allervriendelijkste klantenservice die het razendsnel perfect regelt. Well done Sverre!!

Super snelle levering

Een duidelijke website, met een duidelijke omschrijving van de wijnen. Snelle levering.

Excellent!

Uitstekend bedrijf die pakketten verstuurd die goed verpakt zijn.

Groot assortiment en snelle levering

Ik bestel regelmatig wijn bij Bovino en nog geen enkele keer ontgoocheld. Groot assortiment en snelle levering Aanrader

Uitstekend bedrijf

Goede kwaliteit / prijsverhouding. Snelle en correcte levering. Bij afhalen wordt je vriendelijk geholpen tot in de auto. Top

contact téléphonique

Bonjour - Belge francophone, le contact téléphonique n'étant possible qu'en Néelandais (Hollandais) j'ai pu passer une commande, mais je ne suis pas parvenu à ouvrir un compte auprès de votre société ...

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.