Heerlijke wijn

Duidelijkheid over bezorgen

Punctueel, correct en snel !

Een bestelling opgemaakt in de namiddag, 1 dag later in de namiddag wordt er geleverd, subliem!

Zeer accurate en professionele afhandeling van online bestellingen!

Ik breek - en bestel daarom zeer regelmatig glaswerk, en wordt iedere keer weer positief verrast door de zeer accurate en professionele afhandeling van de (in de meeste gevallen) online bestellingen die ik doe! Ook op locatie is de service en vriendelijkheid van het team te loven. Daarnaast is het assortiment zeer compleet, en de bestelprocedure via de website zeer eenvoudig en transparant. Top!

Altijd de beste wijnen!

Tot op heden nooit een teleurstelling! De beschrijvingen maken het makkelijk om te kiezen en ik kan mij er achteraf ook in vinden.

Prima verzorgd

Ruime keuze, snel in huis en prima verpakt tegen schade.

negatief

Levering een dag later als beloofd. Geen nederlandstalige gebruikshandleiding van de durand.

zeer snelle levering

uitgebreide keuze aan wijnen en super snelle levering. vrijdagmiddag besteld en zaterdag ochtend de wijn al ontvangen. netjes verpakt!

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Zeer uitgebreid assortiment met veel kwalitatieve wijnen. Scherp geprijsd. Snelle levering.

Top winkel

Ze verkochten mijn (cadeau) wijn en hadden het de volgende dag al thuis bezorgd! Precies wat je wilt als je ergens naar op zoek bent en snel in huis wilt hebben.

plezierig

vrij eenvoudig bestellen, om vervolgens een dag later geleverd te krijgen. uitstekend.

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke overzichtelijke website. Snelle levering

Snelle en vriendelijke service!

Voor personalisering werd dezelfde dag nog contact opgenomen en het pakket werd daarna meteen verzonden.

Goede en snelle service!!

Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan. Goede en snelle levering!!

Vlotte levering aan huis van lekkere en betaalbare wijnen.

Het is gewoon aangenaam om bij Bovino de wijnen terug te vinden, waarvan je geniet bij restaurantbezoek.

Super service

Lekkere wijn en goed verpakt.

Mooie wijnen

Mooie collectie wijnen! Bovino is een van de webwinkels waar ik altijd kijk als ik op zoek bent voor iets bijzonders voor een proeverij.

Top service!

Bestelling klopt altijd en snelle levering!

stipte levering , goede prijs -kwaliteit.

Steeds een goede wijn voor een eerlijke prijs. Snelle en correcte levering.

Klasse.

Duidelijke website.

Snelle levering en vriendelijk personeel

Gemakkelijk online bestellen en binnen 2 a 3 dagen afhalen in de winkel

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Promt en correct

Na het plaatsen en betalen van mijn bestelling ontving ik een email waarin mij er op gewezen werd dat ik recht had op een korting. Ik had al betaald en onmiddellijk ontving ik een credit nota. Dat noem ik SERVICE!

Kwaliteit en topservice

De snelheid, het aanbod en de service na verkoop bij ‘speciale wensen’ maken het verschil!

Heerlijke wijnen.

Mijn geleverde wijnen vallen goed in de smaak. Een nette levering.

uitstekend

alles wat ik nodig had, heb ik gevonden en is correct afgeleverd

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.