Ik ben een tevreden klant

Prijs kwaliteit is goed, ook prrfecte levering en goede communicatie.

Praktische website, correcte levering, lekkere wijn.

Top, heel klantgericht en snel.

Top, heel klantgericht, snel en vooral correct.

Uitstekende snelle levering

Een dure champagne besteld voor de feestdagen en die werd snel en goed verpakt geleverd.

Mooi assortiment kwaliteitswijnen

Ik vind geregeld een heel goede wijn die ik op restaurant geproefde heb, op Bovino terug, aan een aantrekkelijke prijs. De reden waarom ik vandaag geen 5 sterren geef, is dat de laatste twee bestellingen vertraging hadden. Terwijl de website aangaf dat de wijn voorradig was op het moment van bestellen, kreeg ik de volgende dag een mail met 'vertraging wegens voorraadproblemen' of iets gelijkaardigs. Volgende keer kan ik waarschijnlijk opnieuw een 5 geven.

Goede service en mooie producten

goede klantenservice, snelle bezorging en frequente aanbiedingen !

goede klantenservice, snelle bezorging en frequente aanbiedingen !

Alles is prima verlopen

Heel gemakkelijk om online uw bestelling te plaatsen. Je wordt goed op de hoogte gehoudrn can waar uw pakje zich bevindt. Uw pakje wordt goed afgeleverd thuis.

Vlotte en snelle afhandeling.

Enorme keuze , vooral van Elzas wijnen.

Snelle service en heerlijke wijnen

Zeer tevreden over het assortiment en de service

Top bedrijf

Goede kwaliteitswijnen voor correcte prijs. Snelle reactie en levertijden. En bij afhalen worden de pakketten in je auto gelegd. Service top

Super snel geleverd

Fijne winkel waarbij ze doen wat ze aangeven binnen een dag versturen

Prima,klantenservice

Ik had blijkbaar zelf ingevuld om de wijn in Maastricht op te halen ,dat was niet de bedoeling is namelijk meer dan 100km ,de klantenservice gemaild en het was snel opgelost Nogmaals bedankt.

Goede oplossing

jaartal 2022 was er niet meer volledig voorradig. ipv zomaar een ander jaartal op te sturen hebben ze eerst navraag gedaan of ik ook interesse had in 2023. Dit is klasse service.

Snel afhandeling

Binnen twee dagen, zoals beloofd, werd her bestelde correct bezorgd.

Top wijnen en snelle levering!

Meerdere wijnen besteld en tot op heden alleen maar positieve ervaringen.

Heel goed, snel verzonden

Makkelijk om te bestellen en snelle bezorging.

Snelle levering lekkere wijn

De NL wijn was bekend bij ons, maar ook de proef Italiaanse is uitstekend! Gaan zeker opnieuw bestellen!

Snel geleverd, eerlijke prijs

Bestelling was de dag nadien thuis geleverd. Eerlijke prijzen, geen rompslop, het werkt gewoon allemaal goed. Aanrader.

Vlotte verzending

De wijn werd direct verzonden, de volgende dag ontvangen in een aan het seizoen aangepaste doos! Heel leuk!

Sehr pünktlich

Kann Sie nur empfehlen

heel goede servicie

Bovino heeft heel veel goede producten daar word het koken een stuk leuker van het word dan koken op sterrenniveau

Prima! Besteld, bevestigd en snel geleverd ook in deze drukke periode

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.