Altijd goed en snel geregeld!

Enorm assortiment met goede wijnen en regelmatig leuke aanbiedingen. Ook mooie pareltjes zijn hier "gewoon" verkrijgbaar. Ik ben fan!

Snelle service, overbodige verpakking

Ik had drie mooie wijnpuzzels besteld. Deze kwamen vlot en ook heel fijn dat je de gewenste vervoerder kunt kiezen! Alleen jammer dat ze in een te grote doos zaten die vol gepropt was met van die plastic vulstukjes. Super irritant om op te ruimen, onnodig en niet heel milieuvriendelijk. Er zijn genoeg alternatieven hiervoor.

betrouwbare webshop met uitstekende service

Zeer tevreden over mijn aankoop bij Bovino. Mooie selectie wijnen van uitstekende kwaliteit en voor elke budget een passende keuze. De bestelling werd snel en zorgvuldig geleverd, waardoor alles perfect aankwam. Ook de beschrijvingen van de wijnen zijn duidelijk en helpen bij het maken van de juiste keuze. Een betrouwbare webshop met een uitstekende service. Ik bestel hier zeker opnieuw!

Goede service en snelle aflevering

De bestelling van mijn fles wijn, liep soepel. Levering was ook vlot en de wijn zat goed verpakt, waardoor de wijn in de fles bleef zitten.

De verzorging was net zo goed als de inhoud!

Levering helaas langer dan verwacht

Het bestellen is goed verlopen; de levering helaas langer dan verwacht waardoor ik mijn bestelling niet op tijd voor het weekend heb ontvangen (en, als het goed is want niet zeker, pas vandaag ontvang).

Vlotte, snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Eerste bestelling - Voor herhaling vatbaar

Perfecte wijnhandel!

Bovino levert mooie wijnen. Prima verpakt en snelle levering.

Een super online service

Fijn dat BOVINO er is.

Super service

Snel verstuurd, goede prijzen

Prima service!

Steeds een vlotte levering. Zelfs op zaterdag.

Vandaag besteld morgen in huis... Mooi niet

Het duurt gewoon 4 dagen

Heel vlugge levering! Ik heb eens gehad dat er een doos tekort was door het breken onderweg en zonder iets te moeten doen kreeg ik heel vlug de ontbrekende levering.

Handige overzichtelijke website. Snel besteld, snel geleverd in nette goede verpakking.

Zeer goed, snel en correct.

Zeer goed, snel en correct.

Correcte website en uitvoering !

Super vlotte verloop van de bestelling. Correcte levering.

Snel en goed

Gewoon goed!!!

Snelle levering, safe verpakt!

Prima ervaring, de glazen waren professioneel verpakt en snel geleverd!

Tevreden

Levering iets later dan verwacht, maar artikelen netjes verpakt en geleverd. Prijs redelijk tov andere aanbieders.

HEERLIJK

De Verdejo is geweldig!!

Snelke levering

Goed op te volgener track en trace

Consistent prima ervarinf.

Ruime en diverse selectie wijnen. Diverse keren al besteld, altijd snel verzonden en goed ingepakt.

Om op te proosten!

Heerlijke wijn, duidelijke website, snelle levering. Flessen zijn goed verpakt.

Ruime keus, mooie kortingen, en snelle en efficiënte afhandeling

Ruime keus, mooie kortingen, en snelle en efficiënte afhandeling

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.