Snelle levering en uitstekende klantenservice

Telefonisch uitstekend te woord gestaan en snel geholpen, direct verzonden en snel in huis. Ontzettend leuk om kado te doen. Bestel regelmatig een gepersonaliseerde Campagne fles/doos.

Jammer

Voor een zakenrelatie heb ik een kadopakket besteld met het verzoek die pas na anderhalve week te laten bezorgen. Mij werd verzekerd dat dat geen probleem zou zijn. Jammer dat ik zelf actie bij de post heb moeten ondernemen om te voorkomen dat het een week te vroeg geleverd zou worden.

Snel en makkelijk

Goed en efficiënt

De wijn werd geleverd zonder voorafgaande melding. De meldingen volgden na de levering.

Goede wijn voor een nette prijs

Eenvoudig bestellen. Proces van bestelling en aflevering goed te volgen. Wijn heeft goede prijskwaliteit verhouding.

Uitstekende thuiswinkel

Vlugge levering , had iets vergeten in te vullen , mail gekregen om het in orde te brengen

uitstekend aanbod

Een vlotte klanten levering

Netjes geleverd, precies wat we hadden besteld

Op tijd verstuurd, netjes verpakt, leuke wijnen, makkelijke website en eenvoudig koopproces.

Wijnen zitten veilig verpakt

Wijnen zitten veilig en goed verpakt

Zeer vinnige aflewering!

Goede variatie, goede prijzen

Efficiënt

Efficiënte bestelling, adequate communicatie en snelle levering

PRIMA!

Duidelijke communicatie en snelle levering!

Goede service, snelle levering

De bestelde wijn was lekker en werd goed verpakt en snel verzonden. Prima tevreden!

Correcte afhandeling

eerste keer een order geplaatst en alles werd goed uitgevoerd.

bedriegelijke informatie op de website.

Besteld 2 juni midday Verstuurd 4 juni end of day. Levering? Bij artikel staat: ’Levertijd 1 werkdag’ ‘Mocht er sprake zijn van een afwijkende levertijd, dan wordt u hier zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.’ Nooit op de hoogte gebracht. Vertragingen kunnen gebeuren, maar niet communiceren is luiheid. Iets beweren is makkelijk om de klant te nudgen naar kopen. Maar povere verdere opvolging: daar verliest u net klanten mee... groet, P.

Top Goede levering

Topservice

Tijdig geleverd, stevig verpakt

Alles goed verzorgd

Op tijd geleverd goed verpakt en een heerlijke sparkling tea. Voor velen verrassend.

Sprakeloos

Ik kan me eigen opzich wel vaste klant noemen! Elke bestelling is iets om naar uit te kijken bij jullie

Snel, verzorgd (en heerlijk)

Veel keus, heldere presentatie en zorgvuldige verzending. Maar bovenal: écht heerlijke wijn!

Duidelijke website, stipte levering, groot aanbod.

UItstekend

Snelle bezorging

Uitstekend dienstverlening !

Prima dienstverlening en de bestelling is altijd correct op tijd ... Buiten 1 keer dat de flessen stuk waren gegaan netjes bericht gekregen dat dit gebeurt was en zelfs dag of 2 later als nog bestelling thuis gekregen . Prima dienst verlening . En de nodige info over levering . Dus voor mij een dikke 10/10 !

Prima aanbiedingen en strak op tijd geleverd

Voor de derde keer aantal wijnen en accessoires besteld en keurig op tijd geleverd

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.