Alles verliep correct ! Super !!!!

Gewoonweg Super

Ok

Ok

Goed en slecht

De bestelling van de wein was vlug gedaan. Hij werd ook vlug naar de post nl Gebracht, maar toen begon het; Volgens PostNL zou de wein zaterdag bezorgt worden maar al met al het is nu Dinsdag hij zou komen tussen 15 en 23 uur maar nu krijg ik bericht het afgegeven bij Servicedesk. Mijn probleem is dat ik slecht ter been ben En de servicedesk is in het dorp daar moet ik buren vragen of zij het voor me willen ophalen en dat vind ik vervelend dus ik laat het daar met gevolg dat ze het terug zullen sturen.

Snel en goed

Werd snel en netjes geleverd

Kan eigelijk niet beter, dus perfect ga zo door!

Fijne website, goede producten, nette prijs, snelle levering.

My order was NOT delivered due to the Postnl personnel

Postnl personnel refused to deliver my order to my door. He said he will leave it in front of the building which I said was unacceptable. My order contains of 3 bottles of champagne almost 200 euros worth. He said he will not deliver it to the door and just walked away with my order. Now I do not know where the order is. It has been 4 days since then. Change the delivery company who will actually deliver your goods with respect and on time.

Netjes en op tijd geleverd.

Gemakkelijk om te bestellen en netjes afgeleverd.

Snelle levering en lekkere wijn

Snelle levering en lekkere wijn

Great experience

Great packaging and price

Zeer goede klantenservice nav gebroken glas

Wij hebben hele mooie wijnglazen besteld bij Bovino, enige probleem was dat één glas al direct brak toen ik het in de vaatwasser prbeerde te zetten. Ondanks dat de glazen erg dun zijn, zijn deze wel vaatwasserbestendig en zouden deze niet bij de eerste aanraking kapot horen te gaan. Evenzogoed heeft Bovino dit erg goed en klantvriendelijk opgelost door met ons mee te denken. Het is en blijft een risico om zulke dunne glazen in de vaatwasser te zetten, dus ik kan iedereen aanraden dit zeer voorzichtig te doen.

Heel snel verzonden!

Happy

I recommend it. Seriously and safely

Goede wijnen met uitstekende service

Heb al meerdere keren goede wijnen besteld welke snel en goed verpakt worden verzonden.

Super collectie! Snelle en zorgvuldige levering. Eén keer was er iets mis met de hals van een fles. Bij het ontkurken, spatte er stukken glas weg bij de hals. Wijn ondrinkbaar. Bij het melden, kreeg ik meteen een nieuwe fles opgestuurd. Top service!

Snelle service, goed assortiment en klantvriendelijk.

Ik bestel geregeld wijn bij Bovino en het gaat altijd perfect. Nooit problemen en een hele prettige communicatie!!

Duidelijk en snel!

Mooie overzichtelijke site. Goede communicatie.

Snel en goed

Top bedrijf met goede service

Zeer snelle levering , goede opvolging , duidelijke verzending , perfecte service. Top bedrijf voor uw wijnen !!!

Een origineel top kado

Als je dit iemand als kado geeft weet je zeker dat de ontvanger heel blij en enthousiast is. Snelle levering, Ziet er altijd geweldig uit. Kortom een gaaf kado om te geven

Alles uitstekend!

Mooie wijnen, prima service!

Alles naar wens.

Mooi programma aan kwaliteits wijnen, mooie prijs kwaliteits verhouding. Snelle levering en goed verpakt.

Goede prijs-kwaliteit

Snelle beschikbaarheid, korting bij afhalen, vriendelijk

Uitstekend!

Lage prijzen plus extra korting op de wijn. Acties in de gaten houden loont. Daardoor wat extra besteld, wat de dag erop al is bezorgd! Goede verpakking, makkelijke betaalwijze via de website en goedkoper dan in de winkels. Overigens veel en ruime keuze op de website. Zo zou online winkelen overal moeten zijn.

mooie website, duidelijk met levering, en snel

mooie range van verschillende wijnen, ook van een huiswijn tot exclusieve wijnen, kan altijd goed mijn type wijn er vinden,

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.