Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar. Enige kleine minpuntje zijn de verzendkosten die pas vanaf €100,- gratis zijn.

Goed gekozen.

Ik ben zeer tevreden met mijn wijnen, cadeauset Port en Cava. Zeer geschikt voor de komende feestdagen.

Goed geholpen snelle verzending

snelle respons op mijn vraag & snelle verscheping van bestelling

Goede wijn en snelle levering

Voldoende leuk, goede wijn en kan per fles bestellen.

Alles klopte

De lering klopte, de verpakking was erg goed. nu de wijn even laten liggen en dan volgende week proeven

Ruim assortiment van zeer goede wijnen.

Regelmatig gaan wij dineren en kiezen we voor het wijnarrangement. We vinden het super dat we achteraf bij Bovino de wijnen die we lekker vonden, kunnen kopen. Via de nieuwsbrieven leren we ook weer andere wijnen kennen.

Smaakarme siroop

Ik kocht verschillende varianten siroop met oa. Bergamot, Yuzu, munt, passievrucht…. en moest vaststellen dat ze allen zeer zoet waren en voor de rest weinig van de beloofde smaak hadden; een echte teleurstelling.

Zeer tevreden!

Zoals altijd alles vlekkeloos verlopen! Van bestelling tot en met levering! En dit aan een zeer interessante prijs!

Tot nu toe, loopt elke bestelling als gewenst.

Perfecte service top

Altijd op tijd geleverd en top wijnen

Ervaren en snel

Ze stellen me nooit teleur,qua voorraad en verzending.

Goede services en prima advies

Goede wijnen

Goede wijnen, maar helaas heeft de bezorging tot nu aan toe steeds vertraging

Bestellen ging heel eenvoudig!

Mooi overzichtelijke webshop! Levering nog niet ontvangen, maar die verwacht ik spoedig!

Efficiëntie!

Zeer vlotte levering, en wat een uitgebreide keuze, een echte speeltuin voor de wijnliefhebber !

Super goed geregeld allemaal

Super goed geregeld allemaal. Bedankt

Heerlijke wijnen voor een mooie prijs, deskundig vriendelijk personeel.

Top service!

Zeer goede service, alles zeer zorgvuldig ingepakt en voor een zeer mooie prijs!

Een van mijn favoriete wijnwebwinkels van Nederland. Als het hier te bestellen is, bestel ik t hier.

Lekkere panamera

De site waar je kunt bestellen en soms met korting code erbij . Is niet duidelijk genoeg voor oudere waar ik toe behoor . Je besteld en krijgt geen korting code daarbij meer , toen dacht ik dat dat erbij zou zitten , niet met rekenmachine toen gelijk gecontroleerd . Dus dit voor oudjes waaronder ik , lastig , moet je dan weer rekening mee houden bij volgende bestelling . Bij andere sites beter , je komt met opmerking jou korting code weer tegen . Met afrekenen , kom je geen tweede adres alternatief dus , levering tegen , moet je op een streepje toetsen na minuten daar mee bezig te zijn om het te vinden dat je het ergens anders wilt laten bezorgen . Had Bovino gebeld , hadden niet de kennis hun site en dus ….. Verder heel blij met jullie keus wijn .

Goede kwaliteit producten.

Makkelijk bestellen, ruim assortiment kwaliteits wijnen. correcte snelle levering.

Lekkere wijnen , prijs kwaliteit top

Steeds correcte levering .

Professioneel en efficient

Tijdige levering met kwaliteitsverpakking.

Teleurgesteld dat wijn niet na 1 dag geleverd wordt

Wijn kan ik dus niet beoordelen

Goede, vriendelijke en snelle service!

De telefoon werd meteen opgenomen en ik ben super geholpen.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.