Super service!!!

Ik had te snel mijn gegevens ingevuld bij een bestelling. Hierdoor had ik een vergissen begaan. Stuurde een mailtje en kreeg direct antwoord en vergissen was al recht gezegd. Dank u voor de snelle reactie

Erg Goede wijnwinkel

Mooie website, voor mij perfect kloppende smaakbeschrijvingen en snelle adequate levering.

Glazen besteld maar helaas verkeerde geleverd. Contact gezocht met klantenservice medewerker Sverre heeft het zeer snel, vriendelijk en correct opgelost.

Het juiste adres voor heerlijke wijnen en meer!

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en super snelle levering. Veel keuze voor eerlijke prijzen.

Zeer snelle service en leveren in België een plus.

ruime keuze en snelle verzending

Zeer ruime keuze. Maar de lijst van wijnhuizen is chaotisch gesorteerd

Snel, juiste prijs, goed service!!!!!

Veel keuze, snelle levering!

Jammer dat korting voor één merk was.

Grote keuze en snelle levering

Muscat Beuames de Venise besteld, snelle levering en voor een prima prijs

top

prima huis uit de elzas wolfberger

Snel bezorgd, goed en stevig verpakt.

Goed werkende website, snelle bezorging en goed verpakt. Daarna smullen van de wijn.

breed assortiment

Aanbiedingen zijn goed en prijstechnisch top

Fijne eerste kennismaking

Vlotte en snelle afwerking van de bestelling. Vragen worden per direct afgewerkt. Heerlijk toch.

Mooie online wijnwinkel

Zeer groot assortiment, En zeker zeer mooie wijnen uit Zuid Afrika. Bestelling worden netjes en veilig verpakt opgestuurd. Levering is altijd snel als alles op voorraad is. En anders word je hier goed en duidelijk over ingelicht. En zo nu en dan mooie aanbiedingen op wijnen. Zeker dat ik hier nog genoeg ga bestellen.

perfect

Mooi, product, goed verpakt, snel geleverd.

Snelheid en kwaliteit verenigd!

Bovino is top! Levering is altijd razendsnel.

Bijzonder tevreden over de dienstverlening

Mijn pakket werd geleverd zoals gepland. Aangenaam verrast van de snelheid waarmee ik mijn pakket heb ontvangen!

Goede prijs voor lekkere wijn .Stipte levering.

Correct produkt voor een scherpe prijs. Snelle en stopte levering.

een dag te laat bezorgd

kwam een dag later dan verwacht. product uitstekend

Excellent du début à la fin

Emballage et livraison au top. Pour une première 10 sur 10 .

vlotte service

Super tevreden over de service! De bestelling was heel makkelijk te plaatsen en nog geen uur later was het pakket al verzonden. Snelle communicatie en top service. Zeker een aanrader!

Vlot besteld, vlot verwerkt, vlot geleverd

Vlot besteld, vlot verwerkt, vlot geleverd

zeer klantgericht

Even bellen om iets aan te passen in een levering was geen probleem. goede en klantgerichte dienstverlening.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.