Veel keuze van goedkoop tot duur

Prima wijnwinkel, met veel verassend lekkere wijnen en vriendelijk personeel plus een duidelijke website

Tevreden klant

Vlotte communicatie over in eerste instantie onvolledige levering. Levering aangepast en was perfect.

Prima respons eb service

Snelle respons en zeer snel keurig verzonden

Hele vlotte verzending

Alles ging heel vlot

Top winkel

Veel keuze, snelle levering

Keurig verstuurd

Zowel glaswerk als de flessen wijn.

Veel keuze in veel lekkers !

Veel keus , snelle levering , prima zaak

Snelle en correcte levering

Ruime keuze uit wijnen die niet overal te vinden zijn. Levering wa snel en correct.

Prijs kwaliteit in orde, leveringen laten te wensen over.

Ik heb inmiddels al meer dan tien keer wijn besteld bij Bovino. De wijn is goed verpakt, nog nooit een probleem mee gehad. Echter, de informatie mbt de snelheid van leveren heeft nog nooit geklopt. Gemiddeld duurt het vier dagen voordat je melding krijgt dat je wijn is aangemeld bij Post NL. Dan kost het vervolgens nog twee dagen voordat je een bevestiging krijgt dat Post Nl het ontvangen heeft. Dan nog een dag of vier voordat het op de stoep staat. Gemiddelde levering duurt anderhalve week! Ik woon in België overigens.

Met zoals altijd een top ervaring!

Koop heel vaak hier mijn wijn, énorm uitgebreid assortiment en leuke prijzen!

Betrouwbaar

Altijd snelle en correcte levering.

Uitstekende en snelle service

Goede service en snelle bezorging.

Betrouwbaar en mooi assortiment

Grote keuze, behulpzaam, snelle levering. Aan te raden.

Top!!

Ik heb besteld, betaald , na 2 dagen geleverd , alles goed , tevreden klant .

Top website, levering fantastisch!

Gewoon hele prettige website en zeer snelle levering.

prima prijs kwaliteit verhouding

accurate reactie op bestellingen en een ruim assortiment. Keuze te over

perfect

Duidelijke informatieve website, correcte prijzen en super snelle levering. In één woord: TOP!

Correct en snel geleverd

Wat vandaag besteld is wordt ‘s anderendaags geleverd in voldoende stevige dozen. En gaat er toch iets mis wordt dit de volgende dag zonder meerkost rechtgezet. Een betrouwbare firma.

Zo snel! En altijd keurig geleverd

Als je op de knop van bestellen drukt, heb je het al bijna in huis. Tot nu toe altijd volgende dag in huis gehad. Goed aanbod van veel wijnen. Mijn favoriet Hans Greyl Sauvignon Blanc is altijd op voorraad. Helemaal top

Super snelle levering

Goed contact telefonisch gehad over zekerheid van levering,levering zoals afgesproken 24 u na bestelling

correcte levering binnen een korte termijn

correcte levering binnen een korte termijn

Topservice

Altijd binnen 2 dagen in huis en zo niet een goede verklaring met uitleg.

perfecte levering

Geen opmerkingen, alles zoals afgesproken

Ruime keuze, goede service en prettige overzichtelijke site

Ik bestel al een aantal jaren wijn bij Bovino en word nooit teleurgesteld. Fijne wijnen en goede service en goede duidelijke communicatie.

Alles supervlot verlopen

De wijnen die ik zocht waren allebei bij Bovino beschikbaar, en dat zelfs aan de laagste prijs. De levering verliep bijzonder vlot!

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.