Vlotte bestelling,snelle levering

Een bestelling plaatsen gaat heel vlotjes,je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en levering. Snelle levering,netjes verpakt. Fantastische wijn.

perfect , alles tip top in orde

op tijd geleverd , super verpakt , heel veel keuze en scherp geprijsd

Snelle goede service

Bovino snel gevonden online. Ruime keuze. Mijn order werd snel geleverd. Heel fijn.

kwaliteit logistieke partner ondermaats

Meerdere keren moeizame onverzorgde levering : *Levering van glazen : telkens beschadigde glazen door ongepaste behandeling, Bovino zette dit steeds correct recht door na te sturen *Levering wijn : pakket met gebroken flessen werd alvast niet afgezet, bovino zette dit correct recht *deellevering doch met afleverbon voor volledige bestelling , Bovino zette dit wel correct recht Mijn aanbeveling is om toch een andere partner te zoeken, Post.Nl is blijkbaar niet geplaatst om breekbare goederen met zorg te behandelen . DIt straalt negatief af op de, overigens orrecte, service van Bovino.

Zeer lekkere wijn en betaalbaar

Ze geven wat ze beloven

Alles top!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Bovino! De service was supersnel, bestelling werd vlot verwerkt en snel geleverd. Wat vooral opviel, was de vriendelijke klantendienst: zeer behulpzaam, snel bereikbaar en echt meedenkend. Een verademing in vergelijking met veel andere (Belgische) bedrijven.

echt super service!

op vrijdag om 17.01 besteld en volgende dag bestelling binnen. Echt top!

Snelle levering van goede producten!

Bestelling verliep zeer vlot. Producten werden snel (ook in Belgie) geleverd en waren goed verpakt. Zeker aan te raden!

100% tevreden

Overzichtelijke website, mooi assortiment, goede prijzen, snelle levering

prima service en snelle levering

besteld en volgende dag in huis. heerlijke wijn aangepast op mijn smaak

Goede service en snelle levering!

Eerste keer besteld bij Bovino maar zeker niet de laatste!

Alles verliep prima. Van bestellen tot levering.

Snel en betrouwbaar.

Ik had voor 17u besteld, de bestelling werd direct verwerkt en de volgende ochtend al bezorgd. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ik kon zelf kiezen welke bezorgdienst ik wilde, dit vind ik een heel groot voordeel.

Snelle en correcte levering

We kochten een Domaine d’Ott Magnum en deze is snel bezorgd geweest.

Perfecte en snelle levering

De bestelde fles kreeg ik de volgende dag, goed verpakt

Niets op an te merken!

Soepele site, eenvoudig bestellen, snelle en goed verpakte levering.

Top levering

Snelle levering en goed aanbod

Zeer snelle levering

In de namiddag 12 Zaltos besteld, volgende dag in België geleverd in een stevige verpakking. Top service.

alles op tijd het juiste geleverd

goeie thuiswinkel snel en goed

Snel, vakkundig,mooi wijnen,dijne website

Snelle levering goed verpakt. Altijd lekker

top!

Mooie flessen ook

Profesional

Loads of amazing vines with for great prices and fast delivery

Snelle levering en goed product

Vlot geregeld!

Veuve Cliquot besteld in speciale verpakking, snel geregeld!

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.