Top .zo snel levering

Ik ben zeer tevreden.zeer snelle levering. Ondanks de verkeerde flessen.gebeld en service top.gelijk 2 nieuwe.en verkeerde mag u houden.....dank u.

Goed en betaalbaar assortiment

Mooi en kwalitatief assortiment wat niet duur hoeft te zijn.

Kwalitatief goede wijn voor een betaalbare prijs aan huis geleverd! Wat wil je nog meer??

Perfect! Een dikke 10/10 waard!

Geweldige service

Voor het eerst besteld,dus altijd even spannend. Maar was de volgende dag al binnen. Heel blij mee

Zeker een aanrader!

Afgelopen zaterdag een bestelling geplaatst. Super snelle levering vanuit Bovino, meteen op de post gedaan! Erg tevreden en gaan zeker vaker bestellen hier!

Zes keer vreugde in een doos

Geen gedoe, makkelijk in gebruik en super snel in huis! En dan ook nog eens een wijn die bij andere minimaal 14 dagen levertijd hebben. Kortom, u heeft er een zeer tevreden en gelukkige klant bij!

snel, goed verpakt en vriendelijke bezorger.

Uitstekend en snel.

Super snelle service, goede omschrijving en prijzen. Een aanrader

Lekkere wijnen. Snel geleverd.

Van aankoop tot levering prima geregeld,goed geïnformeerd en snel geleverd

Snelle levering; heerlijke wijn!

Bottega - Moscato Il Vino Dell Amore Pink besteld; heerlijk bubbeltje! Snelle nette levering!

Goede service en ook de grote flessen binnen een dag in ontvangst mogen nemen. Erg tevreden en ga hier zeker vaker bestellen.

Supersnelle service, fijne wijnen

Heldere website, makkelijk bestellen en slecht supersnelle bezorging. Voortaan haal ik mijn wijn bij Bovino!

Wat een MEGA snelle levering

Mega snelle levering...echt TOP!!

Top levering van een zeer goede wijn voor een redelijke prijs

Met ook nog een zeer snelle levering, helemaal Top! Een 10.

Snel en op tijd

Fijne site om tebestellen en zeer snelle levering.

Site is overzichtelijk. Geen gedoe met bestellen. Bijna met één druk op de knop gebeurt. Super snelle levering. Top.

Fijne website en snelle levering

Fijne website en snel geleverd

Super snelle verzending. Prima prijs.

Snelle bezorgen. Mooie prijs kwaliteit verhouding

Top en super snelle levering!

Veel wijnen op voorraad en de super snelle levering is helemaal top!

uitstekend service

Ik ben al langer klant van Bovino. Ik heb grote waardering for de efficiency van deze bedrijf

Leuk cadeau idee

Ik heb een jarige erg blij gemaakt met 2 mooie repen pure chocolade met hazelnoten. Een schot in de roos, zeker in deze ongezellige coronatijd. Het cadeau werd de andere dag keurig op tijd bezorgd. Echter ik heb een opmerking. De rekening was bij het cadeau ingesloten. Dat had nooit mogen gebeuren natuurlijk. Hierover heb ik melding gemaakt en daarop kreeg in een hele snelle reactie via mail de excuses door Bovino aangeboden met een goedmaker van 10% korting bij een volgende bestelling. Prima service dus toch ...

Bovino levert supersnel, is prima telefonisch bereikbaar voor vragen en bij misverstanden (verkeerde bestelling van mijn kant) staan ze open voor elke oplossing en komen deze ook na. Fijn zakendoen dus!

Uitstekende ruime keuze en snelle nette levering

Tot op heden heb ik altijd binnen 1-2 dagen de wijn ontvangen. Zit goed verpakt in een doos, elke fles apart. Ook de top 10 wijnen zijn een aanbeveling, zeer goede wijn.

Uitstekende service, snel

Zeer tevreden, voor herhaling vatbaar

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.