Jaaaaaaaaaaaa

Zeer snelle afhandeling en bezorging.

Goed verpakt en snel bezorgd en dat tijdens de drukke decembermaand!

Snel en goed

Snel en netjes geleverd.

prima.

Direct geleverd in een uitstekende verpakking.

TOP !!

Uitstekend verzorgd snelle levering.

Keurig op de hoogte gehouden en ondanks de drukte kwam het cadeau perfect op tijd aan. In lijn met alle eerdere ervaringen. Top website

Binnen één dag in huis!

Had een cadeau nodig, de driedelige set van Matsu. Nergens op voorraad kunnen vinden, bij Bovino wel en ook nog heel voordelig. Woensdag besteld, donderdag in huis!

Super snelle levering en erg goed ingepakt!

Mooie producten en supersnelle levering

Leuk online shoppen. Producten zijn bijna nergens anders te krijgen. Snelle levering.

Snelle levering !

Zeer goed verpakt geen beschadigingen aan etiketten en verpakking

Snelle levering, overzichtelijke site, ruim aanbod

Erg prettige ervaring! Het aanbod is groot, van druifsoort tot land tot prijsklasse: voor ieder wat wils! Voor de toekomst denk ik dat Bovino nog profijt kan hebben van meer filters (bvb levertijd, prijs)

zeer vriendelijke te woord gestaan!

Had bestelling geplaatst voor wijn van 2018, maar ik had 2019 ontvangen. Betrof Vinha da Fonte. Ik kreeg het voorstel om op kosten van Bovino een fles van 2019 te proeven. Deze wijn smaakte ook prima! Dat flesje hou ik nog tegoed van Bovino, maar het voorstel was prima!

Goede en duidelijke website Mooi assortiment Snel afgehandeld en de volgende dag geleverd

Ruime keuze, goede prijs en snel bezorgd volgens afspraak.

Ruime keuze, goede prijs en snel bezorgd volgens afspraak.

Super snelle levering!

Prima, makkelijk en snel

Een adres voor mooie wijnen. Snel geleverd. En ook nog gratis boven de 50 euro en ik denk dat iedere bestelling daar wel boven komt :)))

Supersnelle levering

Website is overzichtelijk, track en trace is helder opgezet en de levering was bijna binnen 24 uur gedaan!!

Uitstekende on line wijnhandel

Super snelle levering Goede prijsstelling voor de wijn

Wow. snelle levering. scaia wijn assortiment.

Het scaia wijn assortiment is een aanrader. Bovino levert snel, goed verpakt en tegen een aantrekkelijk prijs.

Fijne site, snel bezorgd. Top!

Heel fijne site, makkelijk en overzichtelijk. Goede snelle verzending en een heerlijk product!

Geselecteerde wijn is prima.

Onlangs proefpakket malbec getest. 2 waren erg goed ( pas ook besteld ) 3 vonden we minder 1 echt slecht, of te oud (aymara 2010)

Prima service kwaliteit verhouding

Was mijn eerste keer dat ik heb besteld,maar zeker niet de laatste keer. Precies zoal ik gehoopt had.

Snelle service en persoonlijk advies

Na het versturen van mijn bestelling bleek dat ik iets in mijn winkelmandje was vergeten te plaatsen. Na rechtstreeks contact opgenomen te hebben werd ik meteen heel vriendelijk geholpen en daarbij kreeg ik persoonlijk advies op het gebied van diverse wijnen. Ik ben blij met deze webwinkel en kan het iedereen aanraden.

Snel geleverd, fijne communicatie!

Voor de derde keer besteld. En wederom snelle communicatie en levering. :)

De 5 sterren zeggen genoeg

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.