geweldige service

Uitgebreid assortiment, snelle en geweldige service

Goede voorraad en betrouwbare levering

Ik ben zeer positief. Afhandeling was vlot en levering de volgende dag.

Niets op aan te merken. Op tijd bestellen, de volgende dag in huis.

Snelle service en levering!

Alles was keurig verpakt en kwam na bestelling snel binnen.

Super snel geregeld!

Vandaag besteld morgen in huis, mooi, netjes en veilig opgestapeld in de doos.

5 sterren zeggen genoeg

5 sterren zeggen genoeg

Kwaliteit gegarandeerd

Mooie wijnen, fijne service, degelijk verpakt!!

Snelle levering en mooie collectie!

Besteld en de volgende dag al in huis! Super! En lekkere wijnen natuurlijk!

Niets op aan te merken, uitstekende levering.

Het bestellen van wijn via de goed toegankelijke website was heel gemakkelijk, alles staat er zeer overzichtelijk op en de informatie bij alle produkten was ruim voldoende. De levering werd zo snel als mogelijk was uitgevoerd. Proficiat!

Mijn Online Wijnwinkel Naar Keuze

Sinds enkele jaren bestel ik nu bij Bovino mijn wijn. Het aanbod heeft voor ieder wat wils en is ieder jaar weer anders (los van de vintages natuurlijk). Ook helpen ze graag en snel bij vragen over je bestelling of hun aanbod. Top!

Mooie wijnen, snelle levering en goede klantenservice

Mijn eerste bestelling bij Bovino (maar waarschijnlijk niet de laatste). De website is zeer ruim omgezet, met naast een mooie collectie wijnen ook een groot aantal accessoires en (erg verleidelijke) delicatessen. Voor zover ik kon beoordelen zijn de wijnen vriendelijk geprijsd. Helaas was er een klein foutje in de bestelling geslopen (kan gebeuren). Dit is echter zeer snel en professioneel opgelost. Dat is ook wel eens prettig. (Review uit eigen beweging)

Snel en goed verpakt

Snelle levering en goed stevig verpakt in een kartonnen doos.

Mooie wijnen, goede beschrijving en snel geleverd

Geweldig snelle levering van prachtige wijnen. Duidelijke website, ontzettend veel keuze van "slobber" wijn tot zeer exclusief. Top!!

Goed!

De levering die ze zeiden kwamen ze na. Juiste product gekregen. Prijs kwaliteit verhouding goed

Snelle levering, perfect beschermd

Mijn prachtige zalto wijnglazen waren met zorg verpakt. Zorg en aandacht icm snelheid maken mij een zeer tevreden klant.

Snelle service , goeie keuzes.

Goed product, snelle service, zorgvuldig verpakt

Fijn dat het allemaal loopt zoals besteld en wordt gecommuniceerd. Heel tevreden!

Super tevreden!

Snelle levering. Fles zat keurig verpakt. Helemaal niks mis mee!

Snelle service en keurige communicatie

Vanaf het moment dat ik de wijn bestelde ben ik keurig op de hoogte gehouden. De volgende dag werd mijn bestelling mooi verpakt geleverd.

Top wijnen, top service

Doen wat ze schrijven op hun site, met voorraadverschil wordt creatief omgegaan. Leveringen zijn altijd zoals gemeld en goed verpakt. En de wijnen zijn heerlijk( maar dat is persoonlijk)

Snelle, goed verzorgde levering

De 1,5L Astoria prosecco is snel en gied verzorgd geleverd.

Goed en snel geregeld

Leuke manier om een cadeau als verassing bij een vriend op de stoep te krijgen!!!

Veel waardering voor uw assortiment, website en bezorging!

Uitstekend assortiment en heldere informatie over de wijnen.De navigatie op uw website en de bezorging verliepen vlekkeloos, mijn compliment!

Voortreffelijk

Bestellingen met grote zorg verpakt en direct opgestuurd. Perfecte service

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.