Supersnel...en heerlijk

Super snel geleverd. En overheerlijk.

TOP

Gelukkig kon ik de Cuvée 12 van de Apostelhoeve nog bestellen via Bovino en deze heerlijke witte wijn lag binnen 24 koud in mijn koelkast. TOP service..

Snel!,duidelijk,vertrouwd

Een eerste bestelling maar durf hier rustig 5 sterren aan te geven. De volgende order plaats ik zeker weer hier

Goede en snelle levering product perfect

Heerlijke proefpakketen besteld. Eerlijke wijnen.

Meest correcte en attente online-webshop voor wijnen!

Zeer duidelijke website, correcte mails en bij problemen wordt er snel contact opgenomen om e.e.a. op te lossen. Zeer professioneel. En zeer belangrijk voor ons, onze favoriete wijnen van Delaire Graff zijn er enkel bij jullie.

Betrouwbaar!

Heerlijke wijnen, en snelle en goede bezorging!! Ik ga ervoor.

Uitstekende wijnen en snelle levering!

De bovenstaande zin zegt alles. De laatste aanbieding van 6 uitstekende rosés voor €99, was een schot in de roos! Helaas kan ik niet een fles per dag drinken, anders had ik er zeker meer besteld.

keurig oprijd en netjes bezorgd ;)

snel en netjes geleverd, heel blij mee

Mooi assortiment, snelle levering

Ik ben dol op het assortiment en je hebt het vaak de volgende dag al in huis.

Prijs/Kwaliteitwijnen met groot assortiment en snelle levering!

Prijs/Kwaliteitwijnen met groot assortiment en snelle levering!

Snelle levering voor een goede prijs!

Volledig volgens verwachting

Je kunt bij Bovino gewoon eenvoudig bestellen. Wel jammer dat zij in sommige gevallen iets duurder zijn, maar door het gemak ga je toch niet shoppen. Het zou fijn zijn als zij bestellingen ook als cadeau kunnen verpakken, of je in ieder geval even laten weten dat zij dit niet doen wanneer je daar naar informeert bij de bestelling. Ook het laten bezorgen bij een post.nl punt lukt niet bij hen, terwijl zij wel via post.nl bezorgen. In feite onderscheiden zij zich dus niet tov andere aanbieders, reden voor mij om hen niet meer punten toe te kennen. Ook zal ik niet per se bij hen blijven bestellen tenzij het om een bijzonder product gaat.

Mooie wijnen

Perfecte/snelle levering

Super producten, snelle levering!

Aix bucket en Aix magnumfles besteld voor 21:00, dag erna geleverd! Netjes ingepakt! Helemaal top dus!

Goede en snelle service

Een 4-tal flessen besteld, deze zijn snel en ingoede staat afgeleverd. Zeer tevreden.

Speedy Gonzalez

Erg makkelijke site, super snelle levering! Mooi ook dat ik nederlandse wijn kon vinden bij bovino

Snelle en zorgvuldige levering

Snelle en zorgvuldige levering.

Ruim assortiment, snelle levering en goede prijzen

Bij Bovino kan ik vaak vinden wat ik zoek! Op Lanzarote hadden we een heerlijke cava gedronken, toen ik er later naar op zoek ging in NL vond ik deze bij Bovino :) Met hun ruime assortiment kun je altijd wel een lekker wijntje vinden! Ook de levertijd is top, vandaag besteld = morgen in huis.

Snel gevonden en ontvangen wat ik zocht.

Ik zocht een bijzondere rosé (moP) die ik bij jullie snel vond en voor een gangbare prijs kon bestellen. Het doosje arriveerde drie dagen later (zou misschien nog een dag sneller kunnen?) ongeschonden aan huis. Een ware tractatie, deze 'made in Provence...

1e bestelling uitstekend gegaan

Vraag gesteld via chat, als ‘snel, prettig en klantvriendelijk contact’ ervaren. Mijn producten waren zoals beloofd de dag erna geleverd en de inhoud was goed verpakt! Ik zal zéker nog vaker bestellen bij Bovino.

Aangenaam verrast, uitstekend.

Allereerst een fijne website, een enorme keuze, de kelderschatten zijn zeer interessant, uitstekende verzending, goed verpakt. Kortom, uitstekend!

Zeer snelle levering....top !

Goed assortiment, perfecte en snelle levering

Mijn ervaringen met Bovino zijn enkel positief. Ze hebben een goed assortiment van mooie wijnen. Bestellen en leveren gaan soepel en snel.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.