super snelle service van heerlijke wijnen!

makkelijk bestellen van overheerlijke wijnen. Bovino heeft een ruim assortiment. De levering is altijd super snel dus ook snel genieten!

Super snelle verzending, mooi ingepakt en top selectie van wijnen!

Super snelle verzending, mooi ingepakt en top selectie van wijnen!

Very quick delivery

Bovino is one of the few wine stores online you can find Domaine des Diables - Sainte Victoire l‘Hydropathe Rose. I wanted to serve this wine on my husband's 40th birthday party and I managed to receive it on the next working day after I placed my order. It was really quick, and the bottles arrived just in time :)

zoals beloofd een snelle en correcte levering.

Super bedrijf! Service en kwaliteit staan hoog bij Bovino!

Prima en snelle service. Mooi product!

Snel in huis. Blij met de wijnkoeler.

Bestelling iets later dan gehoopt

Correcte levering in een korte termijn..

Snelle levering.

Bovino. altijd goede en persoonlijke service.

Een tijdje geleden klant geworden bij Bovino. Sindsdien altijd een fijn contact gehad met hun. Goede service, snel en zeer klantvriendelijk. M.b.t. rekening maken ze geen punt pas na levering te betalen, althans in mijn geval.

goede en snelle service @

alles correct en op tijd

kon niet beter

Snel en makkelijk zaken doen

Telefonische support uitstekend. Trouwens ook lekkere wijn!

Super snelle levering! Top wijn!

Mijn favoriete wijn een dag later al in huis!

Perfecte service en fantastische wijnen.

Vanaf de eerste bestelling die wij deden zijn wij super tevreden over BOVINO. Het gemak van keuze uit talloze overheerlijke wijnen. Prettig geprijsd, korte kernachtige beschrijving, achtergrond informatie indien gewenst en een prima ja zelfs perfecte service.

Heldere webshop

Duidelijke en heldere Webshop. Ook de bezorging en de informatie erover goed en snel. Een tip, informeer de status van de order iets frequenter

Goed assortiment

Al enkele bestellingen gedaan bij Bovino. Het assortiment is goed en ook de prijs is prima.

Goede kwaliteit voor mooie wijnen

Mooi aanbod en prijstechnisch ook goed. Enig minpuntje levering zou wat sneller kunnen. Nu 4 werkdagen

Prima gang van zaken!

Voor het eerst bij deze leverancier besteld. Al veel ervaring met Gall en Gall, Wijnwinkel en anderen. Bij Bovino zal ik zeker vaker een bestelling doen.

Alles verloopt soepel bij bestelling

Alles verloopt soepel bij bestelling. En de wijn zelf uitgezocht is heerlijk, Marcel Deiss. Fijn dat deze wijn bij jullie verkrijgbaar is. De wijn en Bovina zijn een aanrader!

Snelle levering en eenvoudig bestellen!

Op zoek naar een specifieke fles wijn die bij Bovino beschikbaar was. Direct bestelling geplaatst, en dit ging eenvoudig en snel. Daarnaast nog rondgekeken op de website en kwam meerdere goede deals en interessante producten tegen. Daarnaast is de beschikbare informatie vrij toegankelijk en ruim aanwezig.

Uitstekend!

Snelle levering ook als het een keer mis gaat, wordt het direct opgelost!

Bestelling geplaatst en binnen de 48u geleverd!

Top wijn, snel geleverd, goed en veilig verpakt!

Eerste indruk maak je maar een keer

Bestelling was iets verkeerd gegaan ..maar suoer netjes opgelost.. Kunnen veel bedrijven nog wat van leren

beloftes worden waargemaakt

Niet alleen heeft Bovino een fantastisch wijnassortiment voor aantrekkelijke prijzen zij leveren altijd op tijd en houden je goed op de hoogte hoe het met je bestelling gaat. Behoort tot 1 van mijn favoriete wijnleveranciers

Onderscheidend en vernieuwend

Het aanbod is erg groot in Nederland. wij zoeken een leverancier met andere maar vooral trendy wijnen. Bovino voldoet aan die verwachting.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.