Gebruiksvriendelijke website

Ruime keuze, belofte levering binnen 1 dag.

Mijn ervaring is

snelle, betrouwbare service en het belangrijkste: heel lekkere wijn!

Bestelling correct bezorgd

Goede keuzes op de site. Overzichtelijk en alle prijsklassen

Snelle levering! Super

Deze keer alles snel en heel aangekomen. Wij zullen van deze lekkere frisse wijn genieten!!

Mooie producten en heel goede service

We hadden een bepaalde wijn besteld. We werden gebeld dat deze niet Op korte termijn leverbaar was. Ze dachten Mee over een alternatief en het teveel betaalde bedrag stond binnen 2 dagen weer op onze rekening. Op de mails werd zeer snel en correct gereageerd

Bij een, voor ons, onbekend bedrijf is het spannend wanneer je een eerste bestelling plaatst. We hebben een wijndoos besteld voor 6 flessen om bruidspaar mee te verrassen. Product voldoet aan de verwachtingen, levering was bijzonder snel. Je kan bij dit bedrijf met een gerust hart een bestelling plaatsen.

Niet goed.

Slecht bereikbaar. Moest 3 x bellen voor ik de goede persoon had. Daarna zending voor zaterdag beloofd, maar werd dinsdag, Al met al misschien pech ( breuk) maar was wel slordig. (PostNL ?) Is gecompenseerd met een fles rosé, maar de zaterdagavond had ik niet wat ik moest hebben ( bij het diner).Jammer. Maar blijf wel bestellen.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Een prima bedrijf met kwalitatief goede wijnen. Snelle levering en een fijne webshop.

Zeer snelle levering

Vandaag besteld is inderdaad ook morgen in huis. Supersnelle en correcte levering!

Top website! met veel keus

de website is zeer uitgebreid. Goede wijn. Makkelijke zoekfuncties. Makkelijk om bestelling te plaatsen. Vaak ook een handgeschreven briefje erbij, erg attent.

Super dienst, alleen niet de jaar wat ik gekoopt hebt

I received really great service, including a phone call to make the changes and verify that it would be okay. and my review would have been otherwise 5 stars but I order the 2015 year and it was sold out at the time of my delivery. Being my first order, I will try the service again and lets see... I wanted to 2015 year but have taken the 2016, should still be great wine.

Goede website en snelle levering

Mooi bedrijf ... snelle levering

Heerlijke wijnen voor een mooie prijs

heel prima

goede respons, snelle levering, goed te volgen, fijn zo

Snelle levering,mooie wijnen, mooie duidelijke site

Snelle levering, goede briefing

Ik heb 2 flesjes van een exclusieve wijn besteld. Fijn dat deze te bestellen was. Ik kreeg continue mails over de status van bestelling en de wijn werd snel bezorgd.

Super service en heerlijk wijn

Gweldig

Was op zoek naar mijn eigen juiste en lekkere wijn, die was hier voorradig en alles goed ingepakt en verzorgd. Uitstekend.

Top producten snelle levering

De producten zijn altijd super. De prijs klopt altijd. Super snelle levering ook in deze Corona tijd. Misschien is het een ideetje om korting te geven bij grote afname. Absoluut geen kritiek want ben al 100% te vrede!

Uitstekende wijnselectie, bestel-ervaring minder

Ik had graag 5 sterren willen geven omdat jullie een selectie van supermooie wijnen hebben en de omschrijving en informatie is goed. Ik wil echter wel heel graag tevoren kunnen aangeven wanneer de bestelling bezorgd moet worden omdat het -zeker momenteel- zo is dat als je niet thuis bent je het meteen zelf bij een ophaalpunt kunt gaan halen. Wij wonen in de binnenstad en voor mij betekent dat dan met een doos zware wijn een eind lopen of op de fiets of eindeloos gedoe met hopelijk in de buurt parkeren (maar ik moet sowieso een eind lopen omdat het in een voetgangerszone zit). Dus als jullie het mogelijk maken dat ik kan aangeven op welke dag ik de bestelling wil ontvangen dan geef tik meteen 5 sterren.

bestelervaring:uitstekend, levering prima voor elkaar

zowel het bestelformulier als de levering zijn zonder uitzondering van hoge kwaliteit. ik zou geen tips ter verbetering weten te geven. Bovino hoort voor mij tot een van de beste onlinewinkels.

Snel en goed

Ik had via Bovino schitterende wijnglazen besteld. De website is overzichtelijk en biedt zeer veel keus. Daarna werd mijn bestelling erg snel geleverd. Prima actie. Volgende keer weer Bovino.

Heerlijk om zo zorgeloos je wijn binnen te krijgen.

Heerlijk om zo zorgeloos je wijn binnen te krijgen. Het is fijn om mails te krijgen als je favoriete wijn weer in de verkoop ga. Geweldige services per telefoon en email.

Prijs, kwaliteit en service geweldig!

Op deze mooie site, Aix Rose 2019 en een Aix ice Bucket besteld, Donderdagmiddag om 1630 uur besteld en vrijdagmiddag om 1230 uur in huis (Drenthe) dit vind ik echt geweldige service! De wijn is netjes verpakt in een stevige flessendoos en wordt verstuurd met flessenpost, duidelijke stickers met flessenpost en voorzichtig behandelen. Daarnaast is het ook nog een verzekerde zending. Wat ik erg leuk vind aan de site is dat je accessoires kan bestellen, in dit geval heb ik de Aix ice Bucket besteld! Dit houd de Rose lekker koel, en het ziet er geweldig leuk uit op tafel. Ik vind de site ook gebruiksvriendelijk en de foto’s zijn scherp en duidelijk. Ook zijn er aanbiedingen, bijvoorbeeld als je meerdere flessen koopt. Bovino bedankt! Ik ga dit weekend heerlijk genieten van de Aix Rose 2019!

snelle bezorging en ziet er netjes en goed verpakt uit

Echt niets op aan te merken, doen wat ze beloven, helemaal prima!

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.