Vlugge levering

Wij kunnen enkel onze mening geven over de bestelling en de levering. Het bestellen ging vlot via de telefoon, en de levering werd prompt de volgende dag gedaan. Een pluim daarvoor.

Snelle top service

Ik had een mail gekregen met een kortingscode maar de link werkte niet, heb een mail gestuurd naar Klantenservice tav Christel, werd direct opgepakt, de order werd door haar in gang gezet, 2 dagen later doos wijn in huis met factuur achteraf, en dat in deze tijd ! Super service !

Fijne website, overzichtelijk, mooi assortiment. Snelle levering

Ik vind bovenop top

Jullie maken waar wat jullie zeggen👍

Dit is een super webwinkel! Altijd bestel ik hier een lading van mijn favoriete zoete witte wij. Altijd een goede ervaring en ben altijd zoet met mijn wijn!

Gewoon top.

Makkelijke site, en snelle levering

Mooie wijnen en snelle service!

Paar heerlijke rosé wijnen besteld die niet overal verkrijgbaar zijn. Snelle levering en heldere communicatie. Proost 😁👍🏼

TOP!

TOP service en kwaliteit!

Heerlijke wijnen voor een fijne prijs

De 3 wijnen die ik heb besteld waren alledrie zoals beschreven. Complex met een lange afdronk.

Een verwijnde ervaring!

De mogelijkheid om ook losse flessen te bestellen maakt het makkelijk en spannend om eens uit je comfortzone te stappen! Al een aantal wijnen gedronken en een echte aanrader is toch ook om vooral de Nederlandse wijnen is te proberen!

Bijna perfect goeie aflevering lekkere wijn!

Top goed geregeld!!

De doos AIX is nog niet geleverd 👎

Tot nu toe niet best

Gewoon goed en erg snel!

Goede wijnen, betaalbaar en snelle levering

Ruime keuze in de verschillende wijnen/druiven. Snelle levering.

Zeer goede en snelle service

Snel geleverd de volgende dag. Ik vind dit super en waardeer dit enorm.

Lekkere wijn super snelle service!!

top, prima wijn, prima geregeld

simpel, uitzoeken en dan bestellen. daarna snel geleverd. dan ...thuis... heerlijk genieten

Extremely helpful and reliable

It’s very easy to order, it’s fast and reliable. When I ordered and they did not have this particular vintage they replaced it with the earlier one, at no cost, although it was more expensive. Extremely happy with these guys! Definitely recommend.

G E W E L D I G

De clotted cream was heerlijk, echte kwaliteit. Alles was goed en verzorgd ingepakt. Graag tot een volgende keer.

Snelle levering en keurig verpakt 👌👌

Een super bedrijf

Goed assortiment en snelle levering

Goed assortiment wijn, veel hoog beoordeeld op vivino (dat gebruik ik graag om wijnen op te zoeken). Levering in 2 werkdagen.

Diverse wijnen en mooi op tijd

Grote doos met verschillende en speciale wijnen, fijn dat het mogelijk is om het op deze manier te bestellen in plaats van per doos. Het pakket was mooi op tijd voor Pasen binnen.

Snelle levering en fijne prijs

De flessen wijn had ik snel in huis. Het aanbod van Bovino is breed en de wijnen worden voor een fijne prijs aangeboden. Bij telefonisch contact met de webshop werd ik zeer netjes te woord gestaan. Volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Super snel en heerlijke wijnen

Ze leveren altijd super snel en netjes. De wijncollectie is helemaal top! Voor ons is er geen betere website om wijn te bestellen!

Prima product en service

Prima product en service!

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.