Heel goed je word goed op de hoogte gehouden wanneer je wijn geleverd word.

Prima service, goede wijnen!

Houden je prima op de hoogte van eventuele vertraging. Lekkere diverse wijnen en lekkere proefpakketten.

Zeer goede en vlotte service

Mijn bestelling bleek niet meer in zijn geheel voorradig. Dat werd mij per kerende mail meegedeeld en gevraagd of het een probleem was dat de verzending een dag later zou plaatsvinden. Uitstekende communicatie waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. En inderdaad had ik de bestelling keurig alsnog een dag later in huis.

Website, assortiment wijnen en levering zijn top.

De website is overzichtelijk ingedeeld en werkt uitstekend. Het aanbod wijnen is uitstekend. De levering is snel en verloopt vlekkeloos.

Top levering

Super snelle levering

Heerlijk proefpakket

We genieten nu v/d 4e fles uit onze Provence proefpakket, stuk voor stuk top wijnen. Een aanrader!

Supersnelle levering ondanks de grote vertragingen ontstaan door Coronacrisis

Heb last minute de heerlijke J.Lohr besteld en deze werd ongelooflijk snel geleverd. Top. Was mijn 1ste ervaring met Bovino en met een hele positieve.

Prettige ervaring bij Bovino !

Leuke aanbieding en zeer snelle levering De flessen zijn goed verpakt. Wij hebben heerlijk in het zonnetje tijdens het paasweekend genoten van de AIX rosé . Echte aanrader !!

Excellent service!

Absolutely satisfied! Great choice of wins. Good communication. Quick delivery.Top!

Nette levering met goede producten

Wijnaanbod is prima en levering snel!

Uitmuntend

Een prachtige aanbod aan wijnen en een snelle, klantvriendelijke afhandeling: TOP!

Snelle perfecte levering

Ik kreeg een mail dat de nieuwe oogst / fles van mijn vorige bestelling binnen was. Na bestelling binnen een dag geleverd. Top !

Snel en goed geprijsd!

Spaanse wijn gekocht cal y canto 2018 Snel geleverd!

Eerste bestelling

Het assortiment sprak mij erg aan met voor mij bekende wijnen die niet overal in wijnwinkels te koop zijn.

In een woord geweldig.

Zeer mooie en bijzondere wijnen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer correcte en keurige bezorging.

Goede service, lekker wijnen ook!

ondanks de zeer drukke periode voor Pasen, en in Corona tijd, alles net op tijd, goed gecommuniceerd toen het net iets langer duurde

Snel en goed

Dat mijn favoriet rosé van MIP geleverd kon worden was al mooi en dat dat deze ook nog snel en keurig werd bezorgd maakte dat ik uitermate te vrede ben.

Snelle levering, heldere informatie

Duidelijke website, en lekkere wijnen. Ik lees ook altijd wel reviews van een bepaalde wijn er naast, zo weet ik precies welke ik moet kopen. Ze hebben wat andere merken dan bij de supermarkt en slijterij, ook wat duurder maar wel bijzondere wijnen. Ben geen kenner, wel een liefhebber en zo heb je altijd wel iets speciaals in huis. Informatie over de bezorging ook goed verzorgd

Kwaliteitswijnen en goede service

Dat is de samenvatting van mijn eerste ervaring met Bovino. Wij drinken alleen Italiaanse wijnen en onze favorite witte wijn en prosecco van astoria was op voorraad. Binnen 1.5 dag geleverd, vlak voor pasen, dus dat is ook goed.

Goed assortiment, snel bezorgd

Ondanks de Paasdrukte kon ik bij Bovino heerlijke wijn op vrijdag bestellen en werd deze op zaterdag bezorgd. Perfect op tijd dus. Ook verschillende superwijntjes beschikbaar zoals van wijnhuizen MiP en de Apostelhoeve. Van harte aanbevolen!

Altijd uitstekende service

Altijd snelle en goede service, duidelijke communicatie!

Snel geleverd en fijne klantenservice

Zelfs in deze drukke tijden werd de wijn de volgende werkdag geleverd. Had vooraf enkele vragen welke binnen een uur per mail werden beantwoord. Top service!

super snel

Super snel

Lekkere wijn uiteraard

Goed en vakkundig personeel

Meer dan top!

Een fijne picknick wijnbox besteld met mooie witte wijnen en heerlijke rosé. Mooie korting die overeen kwam met 1 fles gratis. Ondanks de Corona crisis toch vrij snel in huis. Complimenten voor Bovino! Ik ga zeker vaker bestellen.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.