Netjes verpakt, wel vertraging in levering wat vervelend is als je iets cadeau wil geven

Gewoon top

Een van mijn favoriete wijnen

Levering was prima . Wijn nog niet geproefd maar ongetwijfeld prima

Goede wijnen en goede service

Goede wijnen tegen een goede prijs. Toen er iets misging bij de levering is dit snel en tot volle tevredenheid opgelost.

Prima ervaring.

Prima levering van artikel.

accuraat , alles netjes en veilg verpakt en leveringen op tijd ,

zie bovenstaande

Top geregeld, goede service.

Snelle levering en een heel goed product!

Uitstekende service !!!

snelle levering en vriendelijk onthaal . Aviva besteld voor opening winkel en geproefd van de alcohol vrije. Echt een aanrader !!!

Wine delivery still not received more than a week later

Change your delivery partner, Postnl is severely delayed and super unhelpful.

snelle afhandeling van de bestelling

Heel tevreden. Producten zijn top en de bestelling wordt snel geleverd.

gewoon weer geweldig

** Snel kunnen bestellen ** Duidelijk qua prijzen ** Goede service ** Snelle levertijd ** Correcte factuur ** Mooie wijnen ** Goede verpakking ** Altijd even contact zoeken met de klant

Snelle goede levering

Snelle goede levering

Snel, veilig en correct

Ik bestelde enkele siropen die moeilijk te vinden zijn. Ze werden tijdig geleverd in erg stevige dozen. Zeer goede ervaring.

Fantastische service

Prachtige kristallen glazen besteld en de volgende dag werden ze reeds afgeleverd. Goede service en mooie producten

Vriendelijke meneer die mij de dozen in de auto zette.

De jongeheer heeft netjes de dozen in de auto gezet en de wijn is heerlijk.

Teleurgesteld in bezorging

Mijn pakketbezorging werd tot 2x toe verzet en kwam zodoende 2 dagen later bij mij. Vermoedelijk door PostNL. De inhoud van de doos stelt niet teleur. De uiteindelijke ontvanger zal er zeker van gaan genieten. Overall blij met bestelling.

Goede service!

In mijn zoektocht naar een goed flesopener voor oude wijnflessen, vond ik deze op de site Bovino. De afhandeling en op de hoogte houden van de bestelling was prima geregeld. Ik hoop spoedig een keer in de winkel in Maastricht te gaan kijken.

Ruim assortiment en makkelijk om je bestelling te plaatsen. Ik had alleen de pech dat post nl een rommeltje van de levering maakte, waardoor ik pas na een week m’n bestelling kreeg terwijl het al een dag na bestellen opgehaald was door post nl. Contact gezocht met Bovino die adequaat en klantvriendelijk reageerde en mee wilde denken aan een oplossing. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en kon ik genieten van mn zalige wijn

Goede prijzen en uitstekende service

Uitstekend advies gekregen in de winkel en de online korting was een bijzonder goede, die ook nog eens op de aankoop in de winkel werd toegepast. Absolute aanrader!

mooie variatie van verschillende wijnen

laatst gevraagd naar wijn die ik lekker vindt, kreeg snel een response van verschillende wijnen, ik heb hieruit 4 soorten besteld, 1 al van geproefd, en die smaakte prima, precies het type wijn waar ik om vroeg.

Uitstekend service

Zeer snelle levering

Zeer snelle service en levering

Zeer snelle service en levering

Bezorging prima, ook de verpakking is stevig iets wat vaak tegenvalt bij flessen die per post worden verzonden

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 10.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.