Makkelijk en snel de gewenste wijnen in huis

Via Google kwam ik op Bovino en de door mij gezochte wijn kon ik makkelijk bestellen en ik had het ook nog eens supersnel in huis, namelijk de volgende dag. De flessen waren goed en veilig verpakt en er zal een handgeschreven kaartje bij, niet nodig maar zeker goed verzorgd. Vanwege de goede website en service, maak ik graag gebruik van de gratis verzending vanaf €50, dus zocht ik nog een wijn erbij, welke ik snel vond door de suggesties binnen de website. Heerlijke wijn, makkelijk en snel in huis; top dus!

Lekkere wijn, betrouwbare levering.

Ze hebben heerlijke wijnen, en tot nu toe altijd op tijd bezorgd

hele goede afhandeling

Heb nu paar keer bij Bovino gekocht.Afwikkeling bestelling was supersnel,bezorgd binnen 24 uur,Kwaliteit van de wijne perfect

Goed, duidelijk en snel

Bestelling kwam een dag later maar dit was via een mail goed doorgegeven. Goede site, duidelijke communicatie en bestelling zag er goed uit. Kortom👍

Top Bovino !

Snelle nette levering, met persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Lekker wijn voor een mooie prijs !!!

Heerlijke wijnen en snelle levering

Great selection & service

My go to shop for Australian wines. Delivery is always prompt.

Ruime selectie kwaliteitswijn

Gemak dient de mens. Hoe leuk het ook is om bij een goede wijnwinkel wijnen uit te kiezen en soms te proeven, het moet maar passen in het drukke weekend. Gelukkig biedt Bovino een fijne selectie en verzendt de bestelde wijnen zorgvuldig verpakt. Goede selectie, fijne webwinkel.

makkelijk bestelproces!

heb voor eerste keer iets besteld, gaat prima en makkelijk. top

Kan niet beter

Uitstekend vlot service,bestelling volgende dag in huis keurig ingepakt.

Waanzinnig

Waanzinnig goede wijnen, snelle levering en uitstekende service.

Veel keuze en uitstekende service

Er is voor elke beurs wel een goede wijn te vinden. Ik vind het ook prettig dat ik per fles kan bestellen. De diverse proefpakketten vind ik heel handig. Goede en snelle service.

Uitstekende producten voor een mooie prijs

Ik had een doos wijn bestelt, die keurig op tijd is afgeleverd. Geen gedoe.

Excellente producten met hoge betrouwbaarheid

Zeer vlotte bezorging. Prettig dat de klantbeleving en klanttevredenheid centraal staan bij Bovino.

Snelle service van hoge kwaliteit

Heerlijke Riesling besteld van de Apostelhoeve. Prachtige wijn met een mooi verhaal: de eerste wijn van Nederlandse bodem. Ik kon er een mooi kistje bij bestellen en binnen 1 dag had ik de fles in huis.

Leuke betrouwbare webshop met heerlijke delicatesse

Makkelijk te bestellen. Mooie delicatessen waar je hebberig van word. Ook leuk als je iets bijzonders zoekt voor een verjaardag of i.d. Snelle verzending en goed verpakt!

Snel en fris met een persoonlijke noot!

Zie hierboven.

Top levering en heerlijke wijnen!

2 minuten voor sluitings tijd een bestelling gedaan en de volgende dag toch nog geleverd. Ze zijn altijd vriendelijk aan de telefoon!

Zeer snelle afhandeling

De wijn was al bezorgd voordat ik deze besteld had 😉

Overzichtelijk

Fijne overzichtelijkheid site, en ruime keuze qua cuvee's en wijnhuizen

Snelle levering, wijnflessen stevig verpakt.

Heerlijke wijn, afgegaan op reviews van andere klanten.

Geweldig!!!

Goeie snelle service en top wijn !

TOP !!! snelle levering keurig afgewerkt. zo door gaan.

TOP!!! Snelle levering en keurig afgehandeld.

super 😀

flexibele en snelle service, ook bij wijzigingen in de bestelling. TOP!

Heerlijke wijn en goed verpakt verzonden.

Betrouwbare leverancier van mooie wijnen. Erg goed verpakt verzonden en daardoor zonder breuk ontvangen.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.