Goede service! Prachtig wijn assortiment

Per toeval kwam ik op de website en ik bekeek het wijn assortiment. Uitgebreid en compleet met de juiste filters om tot de juiste selectie te komen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de wijn San Marzano - Tratturi Rosso Salento - 2018. Onwijs lekker! De wijnen werden conform voorafgestelde leveringsvoorwaarden bezorgd. Bovino heeft er een vaste klant bij.

De winkelervaring is prettig, het assortiment groot en de levering snel

Goede service, mooi assortiment, prima levering.

Ik beveel Bovino regelmatig aan.

perfekt!

Gisteren besteld, vandaag ontvangen. Goed verpakt en voorzien van vriendelijk woordje. Prima prijs. Bovendien boven 50,- geen verzendkosten.

Klantgericht

Ik heb 2 Barolo’s besteld waarvan er slechts 1 voorradig was. Toen ik aangaf dat ik de ene als cadeau moest geven is er snel geschakelt om die op tijd te krijgen. Keurig gedaan, dank jullie wel.

Mooie wijnen en goede service!

Na online bestelling, snelle reactie en steeds op de hoogte gehouden van bezorgingsmoment

Perfect geregeld

1e x besteld, 2 werkdagen later in huis. Keurig verpakt met leuk en attent briefje erbij. Volop mogelijkheden tot vragen en keurig volgapp om te zien wanneer de levering voor de deur staat. Perfect geregeld.

top, goed en snel

snelle levering, goede prijs.

Vlot besteld en snel in huis

Mooi assortiment, heerlijke wijn en snel in huis.

Snel en netjes geleverd

Wijn werd snel en in stevige doos afgeleverd.

Ontzettend mooie range aan wijnen en prima mogelijkheid om het te versturen met post!

gewoon niets op aan te merken

je besteld en je wijn komt. gemakkelijker kan het niet. goede selectie. prima prijs/kwaliteit.

Heerlijke wijn!

De wijn kende ik al. Heb hem besteld en had hem binnen twee dagen in huis. Super!

Sneĺle levering

Sneĺle levering, maar mss. moet Post.nl wel even laten weten als de bestelling bij een buur afgezet is. En welke buur!

snelle service

Snel en goed

Snel en goed

Helaas hebben de bestelling niet ontvangen

Navraag gedaan bij de buren, helaas ook zij niet. Volgens Track en trace zou het zaterdag om 12.35 uur bezorgd zijn, op dat moment waren wij gewoon thuis maar geen Post NL gezien

Prima sevice

Bij het vervoer was 'n fles stuk gegaan. Probleem werd meteen verholpen !

prima opvolging en uitvoering

heel goede ervaring en contact

Super snel geregeld

Prima snelle service.

Perfekte service

Gratis levering vanaf 100 €: prima!

Super service.

Snelle service en een vriendelijk woordje in de doos,bedankt!

Snel en netjes geleverd!!!

Klant is koning

Eenvoudig besteld; super snel geleverd en je hoeft niet te sjouwen👍

Helemaal naar wens.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.