Heel goed 👍🏻👍🏻👍🏻

Dank , hele snelle goede levering :)

Zeer snelle levering

Vrijdagmiddag om 16.58 uur besteld en op zaterdag om 12.00 uur in huis.

Goed en snel geregeld.

Ik was op zoek naar 2 specifieke wijnen voor ons kerstdiner. Via internet kwam ik op de site van Bovino. Zeer betaalbaar, snelle levering. En.....de gekozen wijnen bleken van uitsekende kwaliteit.

Uitstekende service

Zaterdagavond bij ons vaste Thaise restaurant gegeten. Ze schonken daar een smaakvolle wijn bij. Ik heb de eigenaar gevraagd welke dit was. Dit bleek de Sedosa tempranillo Syrah te zijn. In de avond meteen gegoogeld en kwam bij Bovino uit. Een goede prijs voor 12 flessen, waarvan 1 gratis. De volgende middag zat ik in mijn eigen huis met een glas Sedosa voor de open haard. Een echte aanrader.

Het onderstaande zegt

5 sterren zegt genoeg

Top wijnwinkel als groot wijnliefhebber

Hebben de meeste mooie en speciale wijnen die je zoekt. Met een link ook de ratings van vivino erbij. Ook bijvoorbeeld leuk dat ze zowel goede prijs kwaliteit wijnen zoals bijvoorbeeld de Moya maar ook absolute toppers zoals bijv. PAGO seleccionados hebben. Ook fijn dat hierbij vaak acties zijn en gratis en goede verzending. Mocht je een vraag per mail hebben dan wordt die nog dezelfde dag beantwoord. Om het nog beter te maken zou ik graag meer unieke wijnen van de nieuwe wereld waaronder zuid Afrika lees bijv. SADIE family zien met hoge vivino rating en vaak veel betaalbaarder dan mooi Frans. Paul, kun jij hier iets mee en mij laten weten zodra dit past binnen jullie strategie. Mij en ik denk veel anderen zou je er heel blij mee maken.

Top service en super snelle levering!

De titel zegt genoeg. Erg tevreden!!!

Geweldig.

Een van de weinige winkels die hun woord ook waar maken, kwart voor vijf besteld, volgende dag al om 10 uur geleverd. Klasse.

Subliem

Correcte levering. Een fles niet leverbaar en meteen gecrediteerd. Echt een super ervaring. Wij bestellen echt heel graag bij Bovino.

goede snelle service

wijn niet in mijn woonplaats te vinden, dan maar online

Vriendelijke prijs, snelle en goede levering!

Zie titel. Tevreden :)

De levering en het product waren uitstekend.

Heerlijke wijnen.

Lekkere wijn en een snelle, correcte levering.

Goede webshop

Ik had mijn bestelling in 24 uur.

super handig en erg behulpzaam

op de zondag na Blackfriday geboekt, na betaling kwam ik er achter dat er via een speciale code € 10,00 extra korting mogelijk was, na een email, een tegoed bon ontvangen, super service

Snel en gief

Goede afwikkeling van de bestellig

Bestelling plaatsen gaat heel makkelijk. De levering is de volgende dag en alles is goed ingepakt. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Prachtige wijnen en goede service

Snelle en correcte service

goede en snelle levering. deze zaak zal ik zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

supersnelle en correcte behandeling !

supersnelle en correcte behandeling !

Goede wijn, uitstekende service

Betaalbare kwaliteitswijn ingekocht, erg snel geleverd in Belgie. Gebruik kunnen maken van aantrekkelijke korting en dus inmiddels al drie keer besteld. Onze wijnkelder kan er weer tegen aan maar mochten wij weer nieuwe aanvoer nodig hebben dan melden we ons absoluut weer bij Bovino.

Jammer dat je geen post nl punt kunt aanvinken bij afleveradres. Dit komt vaak voor mensen beter uit gezien werken tijdens bezorgtijden etc.

Perfecte service en product

Snelle goede service. Werd snel en duidelijk geholpen met mijn vraag. Goede prijs en topproduct. Snelle levering. Aanrader!

Direct na mijn bestelling ontving ik een bericht en de volgende dag was de wijn op tijd afgeleverd.

Ik heb een doos witte wijn besteld. Ik ontving direct een ontvangst bewijs. De vervoerder hield mij op de hoogte wanneer de wijn afgeleverd zou worden.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.