Jammer dat het niet aan huis bezorgd wordt

Super snelle levering.

Altijd vlotte levering en uitstekende kwaliteit

Bovino levert in alle opzichten een uitstekend product.

De bestelde wijn voldeed volledig aan de verwachting. Deze was ook nog eens een keer prettig geprijsd en werd snel geleverd.

Ruim assortiment snel thuis geleverd

Super groot assortiment, meestal zijn de bestellingen snel geleverd. Alle soorten en smaken zijn wel vertegenwoordigd.

Super vriendelijk en top ervaring.

Ik had verschillende fijne wijnglazen van spiegelau besteld. Helaas was er 1 doos gebroken door verzending. Toen ik dit meldde hebben ze binnen het kwartier een nieuwe doos op de post gedaan die ik de volgende dag mocht ontvangen, super vriendelijk.

1 zin..? PRIMA...!

Heel, heel vlug geleverd, alles prima in orde...!

Snelle en correcte bestellingen/leveringen

Interessante webwinkel

Bovino bied vrij veel producten aan waarbij zij voor een (groot) deel van hun gamma heel correcte en goed prijzen hanteren en dit ook meteen de reden vormt waarom ik bij hen aankoop. Echter hebben ze voor bepaalde producten (ik merkte dit zelf op voor bijvoorbeeld witte bourgondie wijnen) eerder een heel hoge prijs... Desondankts toch zeker een 10 op 10, want elke handelaar heeft recht van keuze welk prijsbeleid zij toepassen op welk product...

Snel top wijnen geleverd

De wijnen die ik nodig had tegen de juiste prijs en ook nog eens snel geleverd, top!

Deskundig en klantvriendelijk

Als klant wordt je met aandacht te woord gestaan. Er wordt goed geadviseerd en de service is zeer goed. Klanttevredenheid staat bij Bovino als prioriteit nummer 1. Dankjewel en tot de volgende bestelling.

perfect

perfect

Mijn bestelling werd op tijd en goed verpakt geleverd!

Goede en snelle levering

Alles verliep gemoedelijk en snel

geweldige service van fantastische produkten

De hele prettige website brengt je snel bij de wijnen die je zoekt en de bestelling wordt snel en netjes afgeleverd, nooit klachten gehad!

Top wijnen

Altijd super snelle levering, kortom zeer tevreden klant

Snel en correct geleverd.

Conform bestelling

Veel keuze snelle levering

Ik ben erg tevreden over Bovine, veel keus en snelle levering.

Goede service, snelle levering

Ze hebben een mooi aanbod. En toen mijn levering toch niet helemaal op voorraad bleek, hebben ze op mijn verzoek zonder meerkosten het eerste deel alvast verstuurd. Uitstekend!

Fijne webwinkel

Snelle en veilige levering van breekbare producten:) helemaal top

Een supergoede service! Bij vragen over de levering werd ik zeer snel geholpen en verliep alles prima! Zeer vlotte service en communicatie! TOP!

Tevreden

Overall alles tiptop in orde. Uitgebreid assortiment en correcte prijsstelling. Snelle orderverwerking en zorgvuldig verpakt. Echter levering blijft een dingetje mbt identificatie en tekenen voor ontvangst, is bij andere online wijn webshops niet nodig! Waardoor het niet persé nodig is om aanwezig te zijn. Levering gaat anders door naar afhaalpunt, is met 2 of 3 dozen niet handig!

Heerlijke wijnen

Goede service en alles op tijd. Goed verpakt en prima wijnen. Beaurempart uit Frankrijk wit en rood. Uitstekend !

Super wijnen en snelle aflevering

Heerlijke wijnen, snelle aflevering

Snelle levering , super heerlijke wijn . Goede verpakking , zeker de moeite waard en ga hier vaker bestellen .

Snelle levering, concurrerend, mooi assortiment.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 10.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.