Goede wijn behoeft geen krans.

Snelle levering. Goede verpakking en heerlijke wijn. Heb al een nieuwe bestelling gedaan.

Ruime keuze, prima prijzen.

Eerste bestelling bij Bovino. Snel en goed geholpen. Kom zeker terug voor een volgende bestelling.

Snelle levering en correct verzorgt. Leuke dank notitie erbij en een cadeaubon voor de volgende bestelling.

webwinkel met uitgebreid assortiment

Steeds snel geleverd in een degelijke verpakking.

Super! Snelle levering, persoonlijk kaartje erbij

Ik heb onlangs doos Panamera chardonnay besteld bij Bovino. Beleving, levering en wijn is in één woord; super! Op naar de volgende bestelling 💪

Mooie ruime keuze van goede wijnen

Duidelijke site, en goede levering.

PRIMA GOEDE WINKEL, NETTE AFHANDELING ETC.

ZEER TEVREDEN, REAGEREN SNEL EN IN PRINCIPE WORDT ER OOK SNEL UITGELEVERD. GOED VERPAKT EN JE WORDT GOED OP DE HOOGTE GEHOUDEN. EVENEENS ZEER TEVREDEN OVER DE KWALITEIT VAN DE WIJNEN. HELAAS WERKT DE POST NIET ALTIJD MEE EN DAAROM KOMT HET NIET ALTIJD VOOR MIJ OP HET GEWENSTE MOMENT.

Mooi product in een prachtige verpakking

Snelle levering van een mooi product in een prachtige verpakking!

voor herhaling vatbaar

Fijne service (en wijnen)

Perfekt op alle gebied!

Gemak van bestelling,gemak van betaling, snelle veilige verzending met track and trace,proffessioneel en veilig verpakt,proffessionele levering. Samengevat; perfekt,zo moet het!10 op 10 dus👍

Perfecte service!

Perfecte service!

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goede indruk

Snelle en correcte service

Veel keuze, met snelle en correcte service

Snel goed betrouwbaar

Mijn tip: plaats het alcohol percentage bij de product informatie

best goed

de wijnen die ik zocht, niet bekend, heb daarom een proefpakket besteld chatten verliep zeer goed

snel geleverd

goede wijnen en snel geleverd

Zeer ruim assortiment. Prijs kwaliteit meer dan goed.

Zeer breed assortiment en diverse prijsklasse. Verhouding prijs kwaliteit is meer dan goed. Snelle heldere levering. Communicatie loopt idem heel soepel.

prima geregeld

Alles was prima geregeld, maar het zou fijn zijn als we de bestelling ook bij een afleverpunt zouden kunnen ophalen. Daar is op dit moment geen optie voor.

Snelle nette levering/ afhandeling van de bestelling

Heel professioneel klantvriendelijk wijnbedrijf.

Via de Panamera chardonnay op Vivino kwam ik bij Bovino. Het komt heel klantvriendelijk over.

Alles gewoon goed, simpel en snel

Goed simpel en snel

En site met een ruime keuze en goede omschrijving van de wijnen. Al vanaf 50eu gratis verzenden. Bij de wijnen staat de levertijd duidelijk aangegeven. Vriendelijke mails waarin duidelijk staat waar je met je vragen naar toe kan. Goed verpakt.

prima en snelle verzending

besteld via internet, snel ontvangen

goede en snelle service

goede wijnen voor betaalbare prijzen

snelle en accurate levering

Bij toeval Bovino ontdekt bij het zoeken naar bepaalde wijnen. Zelfs in België werden de uitstekende wijnen reeds de volgende dag geleverd in een degelijke verpakking!

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.