prima en snelle verzending

besteld via internet, snel ontvangen

goede en snelle service

goede wijnen voor betaalbare prijzen

snelle en accurate levering

Bij toeval Bovino ontdekt bij het zoeken naar bepaalde wijnen. Zelfs in België werden de uitstekende wijnen reeds de volgende dag geleverd in een degelijke verpakking!

mooie wijnen voor mooie prijze

ook nog snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de afhandeling en verzending.

Heerlijke wijnen en een super service! Ga zo door!!

Ruime sortering en aantrekkelijke prijzen.

Zijn tevreden over ons nieuwe wijnhuis. Alleen de wijze van verzending kan de bezorger van Post NL een hernia opleveren: drie dozen met 6 flessen in één grote doos van 21 kg. is voor de arme man of vrouw en soms ook voor de klant een heel gedoe. . .

Mijn eerste bestelling, vlot en correct!

Ik zocht een wijntje via Vivino die hier nergens beschikbaar was, bestelling geplaatst op Bovino en dag nadien al geleverd, super. Perfect verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Vlotte processing en levering

Vlotte processing en levering

ongekende service m.b.t. reactie op mijn "klacht"

Ik bestelde 5 wijnen. Bij ontvangst bleek van één fles het etiket vervuild door een lekkende fles (niet ui mijn pakket). Omdat wij etiketten van door ons gedronken wijn verzamelen heb ik gevraagd of een los etiket toegestuurd kon worden. Dat bleek niet mogelijk. In plaats daarvan werd kosteloos een nieuwe fles met gaaf etiket toegestuurd. Hulde!

Mooi assortiment, snelle levering

Ruim assortiment, goed gepresenteerd en snelle levering. tip: verpakking van de Coravin capsules kan iets beter, lagen allemaal los in de doos!

Een fijne website

Regelmatig aanbiedingen via mail, fijne wijnen.

Snel, duidelijk, goede prijs

Goede website, faire prijs, snelle levering! Top!

Zeer tevreden. Prima service.

Zeer makkelijk navigeren op de website. Fijne selectie, goed verpakt, snel in huis. Prima.

Eerste ervaring met Bovino maar alles OK gegaan

Mijn eerste bestelling gedaan.Mooie wijn keurig geleverd. Geen klachten

Selectie US wijnen zoals het hoort

Bestelling netjes geleverd, goed verpakt en inhoud zoals verwacht. Toekomst zal leren of dit de standaard is.

Excellent Supplier of Top Quality Wine!

Ordered the hard to get 2016 Faiveley Mercurey by Bovino. My first purchase by them. Their quality brand name selection is excellent. Had it delivered 48 hours later at a very fair price. Will buy again from hem.

Na bestelling direct online de levering te volgen.

Twee keer iets besteld. De 1e keer levertijd 3 dagen. De tweede keer all de volgende dag. De flessen zijn goed verpakt, tijdens transport kun je de levering ook nog eens volgen. Ook de aanbiedingen zijn interessant.

Geen aan vullingen

Gewoon top!

Mooie prijs en snelle service

Prima service. Snelle levering.

TOP

Zoals het nu loopt kan het niet verbeterd worden👍

Alles top, supersnel geleverd, prijs was ook ok.

super snelle levering

na twee dagen was de wijn al in huis en een bonus voor de volgende bestelling TOP

Snelle service en een flink assortiment biologisch en alcoholvrij.

Steeds een snelle levering. En wij zijn blij met de aandacht die jullie hebben voor biologische wijnen en wijnen met minder of geen alcohol. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in wijnland.

Zeer tevreden!!

Top service!!

top

lekkere wijn,snelle levering

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.