Top producten en perfecte service

Lekkere dranken en perfecte service

Keurig en op tijd

Prima, alles netjes en op tijd binnen

Makkelijk, snelle heerlijke drank.

Bovino prima

Bovino is prima. Alleen zou het pakket afgelopen woensdag afgeleverd worden. Ik zag Postnl langslopen maar de bezorger was niet de slimste en nam het weer mee. In de app zag ik dat het van het ene Postnl punt naar het andere werd gesleept en nu dus naar Bovino wordt geretourneerd.

heel goed!

goede prijzen, goede wijnen en goede service

Snelle levering.

Zeer concurerende prijs van het gekochte product. Goede duidelijke website en snelle levering

geweldige wijnen. correcte levering

Goede wijnen. Prijs/kwaliteit klopt volledig.

Onze eerste bestelling: zeer goed.

Goede website Correcte levering

Keurige levering

Het assortiment is zeer veelzijdig en goed geprijsd. Helaas was een artikel niet meegekomen met de bestelling maar dat was na een mailtje meteen opgelost.

Prima verlopen!

Geen enkel negatief punt! Alles correct en snel verlopen .

Snelle levering en prima service

Gewoon doorgaan hoe jullie bezig zijn. Niks aan veranderen.

Hele fijne service.

Gewoon prettig contact en fijne service.

Zeer goede service

Bovino staat voor: Goede service, snelle levering.

Overzichtelijke website, gemakkellijk bestellen, vlotte levering

Makkelijk besteld en prima bezorgd!

Zoals al kort samengevat, makkelijk besteld en fijn geleverd bij uw winkel in Maastricht waardoor ik extra korting kreeg! Top!

Prima webshop

Goed assortiment met correcte prijzen .Afhalen in magazijn was snel geregeld.

Prachtige wijnen besteld echt een aanrader!

Mooi aanbod van wijn, maar spijtig genoeg laattijdige levering (+ 1 week).

De bestelling is mooi verpakt toegekomen, doch heb meer dan een week moeten wachten waardoor de bestelling te laat gearriveerd was voor het geplande evenement. Voor de rest, alles dik in orde wat bestelling en contact betreffen.

Snelle verzending, goede verpakking, lekkere wijn was naar iets speciaals op zoek uit Griekenland en heb hem gevonden.... TOP!

Snel en compleet geleverd

Compleet en Snel geleverd, zelfs tussen kerst en oud en nieuw

Mooi assortiment voor correcte prijzen, vlotte afhandeling

Eerste ervaring met Bovino omdat ik op zoek was naar een specifieke wijn uit Georgië. Mooi assortiment, eerlijke prijzen, vlot bestelproces en correcte levering. Door stockproblemen kon één fles niet geleverd worden maar ook dit stond duidelijk aangegeven op de bestelbon en werd per direct terug op mijn rekening overgeschreven.

Super !

Correcte afhandeling

Ik wilde nog net voor het nieuwjaar wat wijn hebben. Stond kort na het plaatsen van de order netjes klaar om afgehaald te worden!

TOP!

2 flessen wijn besteld waarna bleek dat er slechts één op voorraad was. Daarna 1 fles duurdere wijn erbij besteld. Werden volgende dag geleverd voor dezelfde goedkopere prijs. Superservice.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 10.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.