Bijzonder goed wijnhuis, bezorging kan beter

V.w.b. Het assortiment kan ik zeggen dat dit dik in orde is: goede en ruime keus. Bezorging kan beter. Ligt aan post.nl. In de afgelopen jaren al vier keer bericht gekregen dat levering retour gaat vanwege beschadiging wijn. Bovino levert weliswaar opnieuw, maar pas na ontvangst beschadigde levering. Wacht nu al bijna 1 week op nieuwe zending. Kreeg tussentijds bericht dat het pakket geleverd was bij pakketdienst (met feestelijke app), maar dat bericht bleek te slaan op de ontvangst van de retourzending.

Snelle levering perfecte kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

Alles ok

Ok

Snelle levering en goed verpakt

Goede communicatie en snelle levering!

Service

Duidelijke website en goede service. Top!

Super product, netjes verpakt en de volgende dag in huis ;)

Top, niets op aan te merken. Stevige verpakking. De gepersonaliseerde leveribg kwam de volgende dag al binnen !

Ervaring goed. Nooit problemen gehad alleen door aflevering post.nl. uiteindelijk zelf ophalen op servicepunt.

Een beoordeling geven bij een product wat ik nog niet gekregen heb?

Heb het product nog niet,weet ook niet wanneer

Snelle correcte levering

Makkelijk te volgen met track en tracé. Levering na 1 dag . Vanaf €100 gratis levering.

Picobello

Alles perfect verlopen, vanaf bestelling tot en met levering

Groot assortiment, redelijke prijzen, snelle en effectieve orderbehandeling.

Zie hierboven

prima snelle levering

vlotte levering in goede doos, de wijn arriveerde in goede conditie

Top!!

Mijn ervaring is in een woord TOP!!

Fantastisch gewoon en supersnel

Altijd een goede service en nooit ontevreden

Tevreden

Ik bestel altijd als er een leuke korting is. Meerdere acties per jaar en altijd een leuke verjaardags korting. Ruim assortiment en een snelle levering ik ben tevreden

Zeer goed, maar........................................

Ik woon niet in Nederland en heb dus geen postcode en dan wordt bestellen moeilijk. Ik moest het factuuradres daarom gelijk maken aan het bezorgadres en dat wilde ik niet - ze krijgen op het bezorgadres dus waarschijnlijk de factuur (ja?/nee?). Het was een cadeau en ik had liever gehad dat ze de factuur niet onder ogen krijgen. Verder was alles A-OK, geen klachten, maar bestellen vanuit het buitenland is dus een "bitch", zoals de Amerikanen zeggen.

Keurig geleverd en op tijd

Keurig geleverd en op tijd

Prima service, degelijk verpakt, goede prijs-kwaliteit

Barefoot Merlot. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een degelijk wijntje

Uitstekende service

Na bestelling van de gewenste wijnen werd de opdracht direct uitgevoerd. Binnen 24 uur werd het geleverd. Prima en stevige verpakking. Kortom, eenuitskende service! Voor mij een 10 waard.

Binnen 2 minuten een mail gekregen over vervolg informatie voor het graveren en nog geen half uur daarna al het pakket opgestuurd gekregen, snel en nette service ! Ik ga vaker bestellen !

Goede wijn voor schappelijke prijs en dat snel geleverd.

Alles volgens afspraak. Kwaliteitswijnen.

Op tijd geleverd en oke

Topwijnen snel geleverd

Topwijnen redelijk geprijsd

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.