Perfecte service

Ik had vlak voor Kerst 2 fozen wijn nodig. Ik belde om te checken of ze op voorraad waren en of ze diezelfde middag nog verzonden konden worden. Dat werd bevestigd, en de volgende dag had ik de bestelling in huis!

Super fijn eindelijk de wijn gevonden die ik zocht. Lekker goede prijs en snel geleverd. Echt top.

Wijn heerlijk, levering matig

bestelling liet even op zich wachten. En de levering naar post afgifte punt was niet goed doorgegeven. Ze hadden geen melding maar wel het pakket. Toevallig zag ik het staan met mijn adres en kwam het uiteindelijk helemaal goed. De wijn is heerlijk!

Service zoals beloofd

Leveringen worden zoals op voorhand vermeld uitgevoerd.Levering telkenmale geleverd binnen de vermelde leveringstijden.

Wat een ervaring!!

Compliment Sverre, Er is van alles misgegaan met de levering (drukte bij Post NL, kapotte zending) en toch bleef jij je best doen en mij zeer netjes te woord staan. De witte wijn Flor De La Mar smaakt overigens uitstekend.

Steeds uitstekend

Reeds enkele malen besteld bij Bovino, mooi aanbod, mooie prijzen en afhandeling en verzending verlopen steeds uitstekend !

Snelle service en breed aanbod!

Ongelooflijk snelle service tijdens drukke kerstdagen. Alles zeer vlot verlopen.

Alles klopt, van bestelling, contact en levering

Zeer positief, zoals altijd klopt het geheel van bestelling het contact en de levering condities.

Net voor de ketst wijn besteld. Levering verliep snel

Goed verpakte levering op de juiste dag

Top wijnen in alle prijscategorieën.

Top wijnen in alle prijscategorieën. Nette en snelle verzending.

gemakkelijke bestelling, en snelle levering, zelfs in drukke kerstperiode

Ik vond snel de wijn die we eens als cadeau ontvangen hadden en die we terug wilden. En zelfs in de drukke kerstperiode werd de doos op tijd afgeleverd in een ophaalpunt.

Top wijnen en snelle levering ondanks drukte vlak voor kerst

Top wijnen bij Bovino en ondanks de drukte in december een snelle levering en goede communicatie. Ik heb hier al vaker besteld en dat blijf ik ook doen.

makkelijk besteld, snel in huis

makkelijk besteld, snel in huis

Glasbreuk bij transport is direct opgepakt en opgelost door Bovino

Top wijnen voor prettige prijzen

Gigantisch assortiment

Goede prijs en prima service

Goede aanbiedingen, snelle levering, duidelijk en foutloos proces

Breed aanbod van de betere wijnen

Het is heel bijzonder dat er zoveel keuze is uit goede wijnen die elders niet zijn te vinden. Bovendien goede informatie en vlotte verzending. Echt een topadres!

Perefct geregeld

Alles netjes en heel snel geleverd, SUPER service.

Alles naar wens

Hier geen verplichting om per wijn minimum 6 flesssen te bestellen. Daardoor kan je zelf onbeperkt proefpaketten samenstellen. Altijd kwaliteitswijnen voor een goeie prijs.

Perfecte klantervaring

Mijn ervaring was super goed. Levering op afgesproken dag. Geen track & trace code ontvangen (door een fout van mijzelf). Aan de telefoon uiterst vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Flessen verpakt in een zeer stevige doos.

Uitstekende service!

Zeer mooi assortiment, voor elke prijsklasse. Mooi opgebouwde site!

Uitstekend zoals altijd

Uitstekend zoals altijd

Veel keuze! Snelle levering!

Voldoet aan de verwachtingen.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.