Exellent

Excellent

alles duidelijk en volgens afspraak.

Makkelijk bestellen en goed verpakt ontvangen zoals afgesproken.

Heel vlotte levering en service

Lekkere port en vlotte levering

Lekkere wijn en goede service

Bovino heeft lekkere wijnen voor een goede prijs. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Op vragen die we per mail hebben gedaan hebben we ook snel een reactie op gekregen.

Ruime keuze, snelle levering

Regelmatig vinden we bij Bovino de wijntjes die we ooit hebben gedronken. Verder is er een zeer ruime keuze en vinden wij de top 10 ook interessant en bestellen altijd wel een paar flesjes. Verder vinden we verzending erg snel. Kortom; een zeer tevreden klant.

Heel tevreden

Goede service heel tevreden

Very professional and gentle

I am very pleased with Bovino team. They supply a large set of wines and they customer support is always prompt and precise.

zeer goed

fijn zo online alles duidelijk te vinden bij jullie en de verzending was ook zeker in orde de bestelling is perfect aangekomen

Duidelijke website en snelle levering

Top bedrijf

Grote keuze, snelle en correcte levering

Had een doos tekort besteld mailtje gestuurd en direct inorde gebracht door jullie Top !

Snel en keurig

Kon niet beter

Snelle levering en een top wijn

Deze wijn als erg lekker vol en zoet ervaren. Zeker een aanrader voor die van lekkere witte wijn houdt.

zeer punctueel en correct; milde prijs

zeer goed

Snelle verzending goede wijnen

Ik bestel hier al langere tijd, goede wijnen voor een goede prijs en snelle verzending. Ook goede klantenservice.

Fijn wijn

Alles he goed en snel geleverd! Bedankt

Vlotte levering en prima wijn.

Vlotte levering , goed verpakt en heerlijke wijn.

Fantastische wijnen geleverd met topservice

Ik bestel regelmatig verschillende soorten wijnen uit het uitgebreide assortiment van Bovino.Deze worden goed verpakt en snel verzonden en voorzien van status updates.

Goed assortiment, snelle levering, prima service!

Snel en goed

Alle glazen goedverpakt en heel aangekomen na een supersnelle levering

Groot assortiment snel geleverd

Wacht nog op de goede levering

Waarom elke dag een mail, zeer irritant, als ik nog wacht op de juiste levering?

Snel geleverd en goed verpakt.

Topservice

Goed service!

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.