Snel geleverd en goed verpakt.

Topservice

Goed service!

Vlotte leveringen

Zo als nu, doorgaan

Snelle en nette levering

Flessen waren goed verpakt en zijn snel geleverd

Keurige afwikkeling

Na de snelle verzending bleken een aantal glazen de reis niet te hebben overleefd. Bovino heeft dit snel en adequaat opgepakt en opgelost. Hulde!

Goeie service en heerlijke wijn

overzichtelijke site, snelle en correcte levering

ruim assortiment, zowel op vlak van wijn als toebehoren

Mooie kwaliteit

Het is een kerstcadeau. We hebben nog niets geopend maar vorige keer was alles perfect geleverd.

Altijd perfect

Wijn bestellen bij Bovino is met de perfecte wijnen die ze hebben heel makkelijk en de afhandeling is super.

Mooi aanbod, correcte prijzen en levering.

Ge wel dig .

Woorden schieten tekort.

Super tevreden

Ik heb porto gekocht ,mooie box ,er is ook veel keuze en een goede beschrijving op de website te vinden. Dit was een cadeautje voor een heel goede vriend en hij is er supercontent mee.

Perfect experience

Ordered wine glares. Within 24 hours in house!

Veel keuze en correcte levering

Goed assortiment Siciliaanse wijn.

mooie wijnen, en worden netjes afgeleverd.

tevreden , alleen als je direct contact opneemt om een eventuele korting of beter prijs tevragen , dan is dat niet mogelijk , vindt dat ze daar wel wat meer coullant in kunnen zijn, mijn andere leveranciers komen me wel tegemoet.

Snel ,goedverpakt,mooi assortiment, duidelijk. Fijn

Vaker besteld..goede wijn assortiment, snelle levering erg fijn...

Snel verzonden, alles heel. Foutje dat ik zelf maakte met verkeerde glastype bestellen werd direct opgelost!

Snelle levering en groot assortiment bijzondere wijnen

Na onze reis in Zuid Afrika wilden wij de wijn die wij daar mochten proeven graag nog eens drinken. Dankzij Bovino kan dat.

Erg goed!

Uitstekende port besteld. Prachtige fles, goede klantenservice.

Lekker snel geleverd tegen een goede prijs. relaties zullen er weer blij mee zijn.

Voldeed aan al mijn verwachtingen!

Binnen 1 dag geleverd en goeie kwaliteit van wijn!

Super! Fijne site, gemakkelijk bestellen en snelle service.

Super! Fijne site, gemakkelijk bestellen en snelle service.

Kan niet beter.

Zeer lekkere wijn. Verzorgde levering. Voormij dikke okè

Onvoldoende

Zeer matige service bij retourzending kapotte christallen wijnglazen

Razend snelle levering!

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.