Goede service, snelle levering

De bestelde wijn was lekker en werd goed verpakt en snel verzonden. Prima tevreden!

Correcte afhandeling

eerste keer een order geplaatst en alles werd goed uitgevoerd.

bedriegelijke informatie op de website.

Besteld 2 juni midday Verstuurd 4 juni end of day. Levering? Bij artikel staat: ’Levertijd 1 werkdag’ ‘Mocht er sprake zijn van een afwijkende levertijd, dan wordt u hier zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.’ Nooit op de hoogte gebracht. Vertragingen kunnen gebeuren, maar niet communiceren is luiheid. Iets beweren is makkelijk om de klant te nudgen naar kopen. Maar povere verdere opvolging: daar verliest u net klanten mee... groet, P.

Top Goede levering

Topservice

Tijdig geleverd, stevig verpakt

Alles goed verzorgd

Op tijd geleverd goed verpakt en een heerlijke sparkling tea. Voor velen verrassend.

Sprakeloos

Ik kan me eigen opzich wel vaste klant noemen! Elke bestelling is iets om naar uit te kijken bij jullie

Snel, verzorgd (en heerlijk)

Veel keus, heldere presentatie en zorgvuldige verzending. Maar bovenal: écht heerlijke wijn!

Duidelijke website, stipte levering, groot aanbod.

UItstekend

Snelle bezorging

Uitstekend dienstverlening !

Prima dienstverlening en de bestelling is altijd correct op tijd ... Buiten 1 keer dat de flessen stuk waren gegaan netjes bericht gekregen dat dit gebeurt was en zelfs dag of 2 later als nog bestelling thuis gekregen . Prima dienst verlening . En de nodige info over levering . Dus voor mij een dikke 10/10 !

Prima aanbiedingen en strak op tijd geleverd

Voor de derde keer aantal wijnen en accessoires besteld en keurig op tijd geleverd

Fantastische online wijnwinkel

Een overzichtelijke website met goed gekwalificeerde wijnen. Een breed assortiment voor zowel een smalle portemonnee als een gevulde. En niet te vergeten de snelle levering. Top!

Top en zeer betrouwbaar.

Top en zeer betrouwbaar. Een 10 haal je als de klant benaderd en extra korting geeft bij de bestelling. Wij bestellen regelmatig dezelfde wijn. Des al niet te min een prima wijnbedrijf.

Eens maar nooit meer bestellen.

wat een vreselijke winkel. Er wordt niet zoals beloofd de volgende dag bezorgd bij je thuis, maar je kan het 2 dagen later bij een nl bezorgpunt ophalen. in plaats van flessen witte wijn krijg je rode. Als troost bieden ze bij je volgende bestelling 10% korting aan. Dat soort bonnen kan je overal vinden. Je kan het pakket wel retourneren en dan krijg je anderen flessen Daar heb ik weinig trek in en geen tijd voor. Geef mij maar gall en gall. Wordt altijd keurig de dag er op bezorgd en ze bellen zelfs een half uurtje van te voren of je thuis bent. En mocht er iets niet aan je bestelling kloppen dan wordt dat de volgende dag gecorrigeerd.

Perfect!

Snelle levering. Glaswerk goed verpakt.

Betrouwbaarheid en kwaliteit voorop!

Prima club mensen, goede service!

Prima snelle levering

Prima snelle levering in goede staat

Snelle en correcte levering.

Zeer uitgebreide keuze en heel veel zeer goede wijnen te koop in hun webshop.

‘s middags om 17.00u besteld en de volgende dag in huis. Super service

prima op tijd geleverd

Levering volgt neit

Ondanks dat de bestelling vorige week geleverd zou worden, heb ik deze een week later nog niet. Bellen naar Bovino helpt niet. Deze verwijst naar PostNL

Ze doen wat ze beloven

Ze komen hun afspraken na

Ponte Vilone wijn

Mijn lievelingswijn bij Bovino gevonden en vlot bezorgd

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.