kwaliteitswijn en kwaliteitsservice!

Mijn eerste bestelling bij Bovino doet 'smaken' naar meer. De bestelling werd geplaatst en binnen de afgesproken termijn geleverd. de ervaring was 'lekker' en 'handig'.

Goeie prijs-kwaliteit wijnen

Groot aanbod aan wijnen, van een goeie prijs-kwaliteit. Ook snelle levering

Snelle levering. Goede klantenservice en breed en mooi assortiment in de webshop.

Zeer goede klantenservice!

Fijn en snel geholpen met een manco. (heerlijke wijnen voor een goede prijs!)

Goede wijn behoeft geen krans!

Dat zegt een heel oud spreekwoord. Hier past anders net wèl een krans èn een bloemetje toe. Doen wat je zegt, communiceren over vertraging, superieure verpakking èn heerlijke wijn als vanzelfsprekendheid. Ik kan zo’n ervaring meer dan aanbevelen!

snel, accuraat en netjes verpakt

Heerlijke wijn te drinken na snelle levering en heel netjes verpakt elke keer. Top!

Erg tevreden.

Lekkere wijn. Goede service.

Uitstekend!

Precies zoals omschreven, goed verpakt en supersnel geleverd. Perfect!

Wij hebben zeer goede wijn besteld Bovino.

Wij hebben zeer goede wijn besteld bij Bovino.

Veel keuze, snelle levering en degelijk verpakt.

Excellent

Snelle levering. Goede service. Ook bij afhalen is er altijd iemand die helpt de wijn in de auto te zetten. Toppie

TOP.

Tijdens het transport was er een fles kapot gegaan. Mailtje gestuurd en binnen 1 dag had ik een nieuwe fles. TOP

optijd en goed verpakt

Bestelling werd keurig op tijd en goed verpakt aangeleverd. Chauffeur hielp ook doos in lift te zetten. top wijn en prima service.En een lekkere aanbieding deze Panamera!!

Snel en betrouwbaar en goede communicatie

Duidelijke website. Groot aanbod. Correcte prijzen. Snelle communicatie en levering.

Bovino doet het goed met hun keuze witte wijn .

Koop bij aanbieding witte wijn , dan gelijk veel want ik vindt het gedoe met wachten bezorging , heb ook een leverancier die avonds aflevert en dat persoonlijk op het uur . Dus levering is gedoe met moeten thuis blijven .

Goede wijnselectie en service

Goede wijnselectie en service

Prima.

Vlotte levering. Goed verpakt.

Prachtige glazen!

De rode wijn smaakt nu nog beter!

Vlotte service!

Het bestellen was niet moeilijk en de wijn werd supersnel geleverd.

Product en levering prima

Product en levering prima

Zeer snel geleverd

geheel positief

door druk verkeer arriveerde de bestelling een uur later dan was aangekondigd en was ik bijna al vertrokken ......

geweldige service

Zoals gewoonlijk een vlotte en vooral correcte service van Bovino. Daarom gaan we ook steeds weer mooie producten bij hun bestellen.

Uitstekende snelle service

Tevreden. Vlotte bestelling, goede communicatie en uitstekende service.

perfect voor keuze en snelle levering.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.