Top aankoop en support

Direct opvolging en 1 dag levering

Snel en goed afgehandeld

Snel en goed afgehandeld

Très bon site

Très professionnel, au service du client

Top bedrijf

De wijnen zijn van topkwaliteit met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en afhandeling met diverse mogelijkheden. Heel vriendelijk personeel die je ook helpen de wijn in de auto te leggen.

Liever van te voren ipv achteraf

Ik zou in de (eventuele) toekomst liever vooraf geïnformeerd worden dat het product niet op voorraad is ipv achteraf. Zeker gezien het hoofdproduct in de bestelling juist om dat product ging wat jullie niet konden leveren. Erg jammer.

prima klantendienst

Ik had een verkeerd product besteld. Onmiddelijk naar de klantendienst gebeld om mijn bestelling aan te passen en dit verliep heel vlot. Ook werd de telefoon snel beantwoord.

Vlotte en correcte levering

Breed scala aan wijn

Ik bestel altijd bij Bovino. Soms wil ik wel eens checken bij een andere site, maar kom dan altijd weer terug bij Bovino. Het heeft gewoon het breedste aanbod van prima flessen prijs/kwaliteit tot exclusiviteit. Ik hoef niet bij 3 verschillende sites te halen. Alles wat ik lekker vind hebben ze. Ik ben zo’n fan dat ik zelfs een keer naar de Bovino winkel ben geweest in Maastricht!

Gewoon heel goed geregeld

Duidelijke website, top wijnen voor een hele faire prijs. Gewoon heel goed dus, dikke dankjewel

Perfect.

Mijn papa dronk in een Grieks restaurant een lekker wijntje. Ik zocht deze op en kwam bij jullie terecht. Perfect, veilig verpakt, snel geleverd en een super lekker product! Dit is intussen de 2 de keer dat ik hier bestel

Kwaliteit en snel

Ik heb nu al een aantal keer wijn bij Bovino besteld en het gaat altijd goed. De prijs is oké, soms een leuke aanbieding en levering altijd snel en oké. Kortom je kunt gerust bestellen.

Een ruim aanbod van wijnen in alle prijsklassen

Goed toegankelijke website ruim aanbod in alle prijsklassen, makkelijk te bestellen en een vlotte levering. Wat moet een mens nog meer hebben.

Altijd prachtig assortiment, goede prijzen, goede bezorging (en als het al nodig is: uiterste vriendelijke en doorzakkende klantenservice)

Altijd behulpzaam en snel in levering

Wat ik ook bestel, wijn of glazen of anders zijn ze super behulpzaam en meedenkend. Ook met levering naar andere locaties of grote hoeveelheden voor feesten. Denken altijd mee.

Uitstekend in één woord

Gewoon super snelle levering! (Door PP)

Altijd goede wijnen,prima bezorging en vooral goede prijs/kwaliteit verhouding. Peter Douffet.

Makkelijk bestellen en erg snel geleverd

eenvoudige bestellen en betalen via de website. Nog even contact gehad op initiatief van Bovino ivm een vraag en de dag erna de bestelling in huis. Top!

Ik kocht een opvouwbare ijszak

Prima ik gebruik de zak als gooien pot als ik aan het busken ben. ( zingen op straat) zak is helder dus je ziet het geld duidelijk dus voor iedereen duidelijk waar het voor is. En plat opbouwbaar dus top.

Had dit heeeerlijke, zoete rode mousserende wijntje hier besteld en kreeg het sneller dan verwacht thuis. Top.

Levertijden niet wat ze beloven

Veel keus leuke aanbiedingen, Maar als je bij de wijn zegt leveren 1 dag of 2a3 dagen ! Wordt bij mij meestal 2 weken door onvoldoende voorraad. Dat kan ,maar als je meerdere wijnen besteld, stuur dan wat je wel hebt gelijk op en laat je klanten er niet achter hoeven mailen!

Zeer goed. Volgende keer weer!

Correcte prijs voor een goede wijn.

Betrouwbare firma . Op beloofde.tijdstip geleverd.

Correcte en zeer snelle levering

Goede producten, correcte snelle levering.

Na de site bekeken te hebben een bestelling geplaatst. Keurig op de hoogte gehouden over de levering en in 2 dagen heerlijk aan een mooi wijntje.

Goede ervaring met klantenservice

Mijn bestelde wijn voor een wijnproeverij dreigde te laat aan te komen. Er is creatief meegedacht over het vinden van een oplossing. Zelfs tot het voor ons rijden naar een DHL-punt dat dezelfde dag landelijk verzond. Het is een zeer geslaagde proeverij geworden, met niet onbelangrijk, mooie en bijzondere wijnen.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.