Goed aanbod, snelle levering

Vrijdagochtend besteld, zaterdag al geleverd, heel tevreden.

uitstekende prijs/kwaliteit en snelle levering.

Mooie biowijnen voor een uitstekende prijs. Zeer goede klantenservice welke vlot reageerde op mijn e-mail toen ik een fout had gemaakt met het afleveradres.

Zeer goede service, ruim aanbod

Website is overzichtelijk, ruim aanbod van mooie wijnen in alle prijsklassen.

Snelle service. Top wijn!

Snelle service. Top wijn. Mooie prijs - kwaliteit.

Ruim assortiment prijs/kwaliteit correct

Bij Bovino heeft men een ruime keuze aan wijnen voor een correcte prijs.

Goed en snel

Overall goede service. Mooi product en junaan de slag. Jammer dat ik geen bericht kreeg dat het aangekomen was bij het afhaalpunt maar dat zal waarschijnlijk een foutje zijn van de PTT

Goede service, heerlijke wijn!

Duidelijke website, snelle levering en goede producten!

Positief

Goede en snelle levering. Goed verpakt. Betrouwbaar.

Heerlijke wijnen die supersnel geleverd worden

Mooi, heel uitgebreid assortiment wijnen en accessoires. Levering verloop snel, makkelijk en spullen zijn goed verpakt.

Prima afgeleverd en van goede kwaliteit.

Ik moet de flesjes van de Nez du Vin nog proberen, maar alles ziet er prima uit!

Superieur

Wijn en olijfolie werden snel geleverd. De producten zijn van hoge kwaliteit.

Uitstekend!

Fijne overzichtelijke site, mooie producten Makkelijk te bestellen!

Totaalbeleving

Snelle en vlotte service + ook duidelijke communicatie als je via de site koopt

Alles verliep correct ! Super !!!!

Gewoonweg Super

Ok

Ok

Goed en slecht

De bestelling van de wein was vlug gedaan. Hij werd ook vlug naar de post nl Gebracht, maar toen begon het; Volgens PostNL zou de wein zaterdag bezorgt worden maar al met al het is nu Dinsdag hij zou komen tussen 15 en 23 uur maar nu krijg ik bericht het afgegeven bij Servicedesk. Mijn probleem is dat ik slecht ter been ben En de servicedesk is in het dorp daar moet ik buren vragen of zij het voor me willen ophalen en dat vind ik vervelend dus ik laat het daar met gevolg dat ze het terug zullen sturen.

Snel en goed

Werd snel en netjes geleverd

Kan eigelijk niet beter, dus perfect ga zo door!

Fijne website, goede producten, nette prijs, snelle levering.

My order was NOT delivered due to the Postnl personnel

Postnl personnel refused to deliver my order to my door. He said he will leave it in front of the building which I said was unacceptable. My order contains of 3 bottles of champagne almost 200 euros worth. He said he will not deliver it to the door and just walked away with my order. Now I do not know where the order is. It has been 4 days since then. Change the delivery company who will actually deliver your goods with respect and on time.

Netjes en op tijd geleverd.

Gemakkelijk om te bestellen en netjes afgeleverd.

Snelle levering en lekkere wijn

Snelle levering en lekkere wijn

Great experience

Great packaging and price

Zeer goede klantenservice nav gebroken glas

Wij hebben hele mooie wijnglazen besteld bij Bovino, enige probleem was dat één glas al direct brak toen ik het in de vaatwasser prbeerde te zetten. Ondanks dat de glazen erg dun zijn, zijn deze wel vaatwasserbestendig en zouden deze niet bij de eerste aanraking kapot horen te gaan. Evenzogoed heeft Bovino dit erg goed en klantvriendelijk opgelost door met ons mee te denken. Het is en blijft een risico om zulke dunne glazen in de vaatwasser te zetten, dus ik kan iedereen aanraden dit zeer voorzichtig te doen.

Heel snel verzonden!

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.