Goede kwaliteit en snelle bezorging !

Via de website is het gemakkelijk keuzes te maken en die in een bestelling om te zetten. Daarna volgt een snelle bezorging in stevige en veilige verpakking.

Sneller kan niet.

Ik heb mijn bestelling geplaatst en dezelfde namiddag is het pakket al vertrokken voor verzending. De volgende dag al geleverd en dan nog in Belgie. Perfecte service, sneller kan niet.

good guys

fantastic guys with good eyes on wine and champagne

Gewoon zoals het hoort.

Geen commentaar omdat de wijn perfect is bezorgd. En de wijn is fantastisch.

Dat is snel!

Prachtige sortering wijnen (ook Nederlandse!) snel en keurig geleverd. In de loop van de middag wijn besteld, volgende morgen in huis. Top!

Heel snelle levering in België.

Concreet komt het er op neer dat, wanneer je 's avonds een bestelling plaatst, de goederen anderhalve dag later geleverd worden in het uiterste westen van Vlaanderen. Dat is echter niet de hoofdreden waarom ik wijn bestel bij Bovino. Zij bieden namelijk klassewijnen aan die niet in België verkrijgbaar zijn. De periodieke voordelen die je krijgt bij het plaatsen van een order zijn daarbij leuk meegenomen.

Goede wijnen, snelle levering!

Dag erna direct geleverd, perfect verpakt, super!

Top, bestellen , betalen en levering snel en soepel

Hele goede aankoopervaring, duidelijke site en communicatie plus snelle levering . Ga zeker meer kopen bij Bovino.

heel tevreden

voor de eerste maal besteld heel te vreden

Enorme keuze, snelle en vlotte levering.

Helemaal top

Redelijke prijzen

Uitstekende service

Super service

Gewoon weg super service. Snelle levering Niks aan toe te voegen.

Uitmuntend

Betrouwbaar bedrijf!

Via de site waren de items leverbaar die elders niet verkrijgbaar waren. De levering was snel en perfect. Feestavond was compleet!

snelle service en goed verpakt

snelle service en goede communicatie vooraf !

Goed bedrijf!

Vriendelijke en snelle service.

Snelle levering, binnen één werkdag, vaker besteld, een keer een flesje te weinig geleverd, na fijn telefonisch contact, direct de fles nageleverd!

Bovino levert wat beloofd wordt . Goed en snel !

De wijnspuwbak, die elders wel beloofd maar niet geleverd werd, kreeg ik van Bovino snel en zonder gedoe. Heel fijn !

Vriendelijke dienstservice!

De bestelling was snel behandeld en snel geleverd. Bedankt

Gewoon top en veel keuze.

Bij mijn online bestelling heel goed geholpen geweest doordat ik nog iets was vergeten mee te geven in de bestelling. De mensen hebben me gecontacteerd om toch nog de ontbrekende info op te vragen.

TOP

Ik heb al verschillende malen besteld bij Bovino. Ik heb contact gehad met de klantendienst. De mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De goederen worden zeer goed ingepakt en snel geleverd. Zelfs de artikelen die gepersonaliseerd worden had ik binnen de 24u. Ik vertel aan iedereen hoe betrouwbaar ze wel zijn. Ik zal zeker nog bestellen

Snelle,levering

Levering binnen 2 dagen, goed verpakt. Gemakkelijk te bestellen.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 11.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.