Professioneel

Ze houden je goed op de hoogte als de bestelling wat later komt. Vooral de klantenservice doet dan extra moeite om zaken te versnellen. Prima!

Zeer professioneel en vriendelijk

Goede, efficiënte en vriendelijke service

Super snel bevestigd en geleverd

Heldere website, snel bevestigd, goed op de hoogte gehouden en snel geleverd… blij :-)

Eenvoudige afhandeling en snelle levering

Altijd snelle service en daar gaan we voor top

Prima assortiment met snelle service en bezorging

Al jaren bestel ik mijn favoriete wijnen bij Bovino. Alleen maar goede ervaringen!

Snel goede wijn!

OK

Vlotte levering.

Voor een bruiloft een speciale fles met een box met opdruk besteld. Prima service en op tijd geleverd.

Snel en goed geleverd

Mooie Gabriel Gold glazen besteld, deze werden snel en erg zorgvuldig verpakt bezorgd.

prima snelle service

snelle levering, goede commuicatie indien probleem

Goede kwaliteit

Mooie wijnen voor betaalbare prijzen. Vlotte levering.

Fast delivery and good packaging

I order on day and next day I had it at home. Very well packed and safe. I ordered set of glasses which normally can be a higher risk to break but the packaging prevents that's happened. My order is for a birthday gift so I hope they will like my choice. Highly recommended shop!

Vriendelijke klantenservice en snelle levering.

Perfecte personalisatie van mijn bestelling

Weet bij een bestelling dat je contact kunt onderhouden voor wat dan ook .

Prima gegaan tot nu toe en denk dat dat zo zal blijven met deze bezetting . Doet mij plezier en geeft rust dat je contact kunt hebben en ook mail contact kunt onderhouden , waar is dat nog zou ik bijna zeggen . Geven zo af en toe fantastische kortingen weg , zie je ook niet overal .

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding en makkelijk bestellen!

Zeker ok

Qua bestellen en uitleg over de weg die het aflegt , zeer goed. Nadien in handen van vervoer, daar loopt het soms vertraging op en daar kunnen jullie niets aan veranderen.

Topservice

Vandaag 16 uur besteld en volgende dag al bezorgd!

geweldig

Heel goede service De wijn is altijd goed verpakt. Ook de wijnen zijn kwaliteitswijnen .

Ruime keuze, snelle levering. Alleen niet altijd klantvriendelijk

Leuke aanbiedingen en zelfs op je verjaardag een mail voor 10 euro korting. Die is 7 dagen geldig maar werkt dan niet. Klantenservice bellen helpt ook niet en doen alleen maar moeilijk, jammer.

TOP

Zeer lekkere cava prijs kwaliteit, en zeer snelle levering

Snel en goed

Makkelijk bestellen, snel geleverd, goede info

Snel en goed

Uitgebreide collectie

Heerlijke wijnen

Goede snelle levering, heerlijke wijnen.

Tot nu toe slecht

Belofte levering volgende dag wordt niet nagekomen. Bericht over bezorging (je blijft ervoor thuis) blijkt niet te kloppen. Pakket moet nog verwewrkt worden!!

Kiyoh anmeldelser