Toffe kleding
Ik heb nog niet zolang geleden dit merk ‘ontdekt’ en vind het echt een supertof merk! Mensen complimenteren me met mijn broeken van Guts en Gusto, dan straal ik !!
2 October 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 5.837 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De verzamelde reviews zijn overwegend positief en prijzen snelle levering en goede kwaliteit vaker. Klanten roemen de vriendelijke en behulpzame klantenservice. De online- en winkelervaring wordt als gemakkelijk en aangenaam beschreven, met betrouwbare levering. De prijs-kwaliteitsverhouding wordt regelmatig als gunstig genoemd.
2 October 2026
Gien
Cuijk
Ik kom al langere tijd met veel plezier bij Guts & Gusto en ben eigenlijk altijd enthousiast als ik de winkel uitloop. De collectie is trendy, maar toch goed draagbaar en er is altijd veel keuze. Ook de medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee zonder opdringerig te zijn. Ik slaag eigenlijk bijna altijd en vind het ook gewoon leuk om even rond te kijken. Zeker een van mijn favoriete kledingwinkels!
Laura
IJsselstein
Hi Laura,
Superfijn om te horen dat je al zo lang met plezier bij ons shopt en altijd met nieuwe inspiratie de deur uitgaat. We vinden het belangrijk dat je je fijn voelt in onze winkels en met plezier op zoek gaat naar jouw nieuwe favorieten. Hopelijk zien we je snel weer! :)
Team Guts & Gusto
Leuke en trendy kleding en een snelle levering. Wel vind ik de prijs-kwaliteitverhouding soms wat tegenvallen. Voor sommige items vind ik de prijs aan de hoge kant in verhouding tot de kwaliteit.
Rez
Amsterdam
Hi Rez,
Fijn om te horen dat je blij bent met onze trendy collectie en snelle levering. We vinden het natuurlijk jammer dat de prijs-kwaliteitverhouding niet altijd helemaal aan je verwachtingen voldoet. We nemen je feedback mee en hopen je in de toekomst weer blij te maken met een mooie nieuwe favoriet! :)
Team Guts & Gusto
Ik ben altijd heel tevreden met de kledingstukken van Guts & Gusto. Ze geven elke outfit net een andere stijl en zijn van goede kwaliteit. Ik kom vaak terug om opnieuw te shoppen!
Marije
Amsterdam
Hi Marije,
Geweldig dat onze items jouw outfits steeds weer net dat beetje extra geven. Extra leuk dat je regelmatig bij ons terugkomt om nieuwe favorieten te shoppen. Heel veel plezier met je aankopen en tot snel! :)
Team Guts & Gusto
Guts & Gusto is mijn favo winkel! Ze hebben letterlijk alles. Van trendy en stoer tot classy en girly. Daarnaast hebben ze ook super lief en behulpzaam personeel.
29 September 2026
Tess
Eindhoven
Hi Tess,
Yay, wat een compliment! Van stoer en trendy tot classy en girly: we vinden het superleuk dat je zoveel verschillende stijlen bij ons kunt vinden. En we geven je complimentje aan ons lieve team natuurlijk met veel plezier door! Hopelijk tot snel in de winkel. :)
Team Guts & Gusto
Goede pasvorm, mooie kleding! Erg blij mee
29 September 2026
Juliette
Purmerend
Hi Juliette,
Super dat je zo blij bent met de pasvorm en onze kleding. We hopen dat je jouw nieuwe items met heel veel plezier draagt en alweer snel iets leuks tegenkomt in onze collectie! :)
Team Guts & Gusto
Toffe winkel’ altijd wat leuks te vinden!
25 September 2026
Caitlin
Leidschendam
Hi Caitlin,
Er is toch niets leuker dan even binnenlopen en weer iets leuks tegenkomen? We hopen dat je nog heel veel mooie items bij ons ontdekt. Tot de volgende shopronde! :)
Team Guts & Gusto
Er valt altijd wel iets leuks te vinden en vooral in gehele outfits ben je hier aan het goede adres
24 September 2026
Kate
Leidschendam
Hi Kate,
Wat leuk om te horen! We vinden het ook zo leuk dat er altijd wel iets te vinden is en je bij ons helemaal kunt slagen voor een complete outfit! <3
team Guts & Gusto
Altijd een gave collectie en kleding van goede kwaliteit. Toch een keer een minder goed genaaide broek gehad die na 2x dragen al uitscheurde. Prima opgelost door de klanyenservice, heb het volledige aankoopbedag terug gekregen.
23 September 2026
Desiree Maas
Millingen aan de Rijn
Hi Desiree,
Wat een lieve en eerlijke review! Superfijn om te horen dat je zo blij bent met onze collectie én klantenservice. Jammer van die broek natuurlijk, maar fijn dat we het goed voor je hebben kunnen oplossen! Hopelijk tot snel weer! :)
Team Guts & Gusto
Er word altijd snel op mailtjes gereageerd, vriendelijke mensen ook. Mooie kleren ook belangrijk. Wel beetje duur hahaha
23 September 2026
Inet
Esch
Hi Inet,
dankjewel voor je lieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice én collectie! We doen natuurlijk ons best om mooie kwaliteit te bieden voor een fijne prijs. Hopelijk tot snel! :)
Team Guts & Gusto
Zoveel leuks, ik hou van G&G!
22 September 2026
Marlous
Meerstad
Hi Marlous,
wat een heerlijke review! Daar worden wij helemaal blij van! Zo leuk om te horen dat je altijd slaagt bij ons. Bedankt voor je lieve woorden en hopelijk tot snel weer! :)
Team Guts & Gusto
Guts&Gusto is een hele fijne site met trendy kledij
21 September 2026
Chloé
Rillaar
Hi Chloé,
Wat ontzettend leuk om te lezen! We vinden het super om te horen dat je zo tevreden bent met onze service én onze trendy items!
Hopelijk zien we je snel bij ons terug. :-)
Team Guts & Gusto
Altijd een hele leuke collectie, snelle levering en een leuk kaartje bij je bestelling :)
20 September 2026
Anne
Voerendaal
Ik ben erg blij met de kleding die ik gekocht heb en ervaar de service die zij verlenen als erg positief!
18 September 2026
Lisa
Zwolle
Hi Lisa,
Bedankt voor je toffe review!
Superfijn dat je zo blij bent met je nieuwe items en onze service. Dat vinden we fijn om te horen.
Heel veel plezier met je aankopen en hopelijk tot snel weer! ;-)
Altijd mooi
15 September 2026
Reneé Broers
Ilpenwaard 114
Hi Reneé,
Wat een mooie beoordeling, dankjewel! Dat vinden we een heel fijn compliment om te krijgen. Super dat je ons aanbeveelt! ❤️
12 September 2026
Lynn
Katwijk
Hi Lynn,
Bedankt voor je review!
Superfijn dat je zo tevreden bent. Hopelijk zien we je snel weer!
Team Guts & Gusto
Leuk assortiment, wat regelmatig wisseld. Gaat mee met de trends, maar op een eigen manier. Kleding is van goede kwaliteit, winkelpersoneel is altijd heel vriendelijk.
Jet
Tilburg
Hi Jet,
Wat een ontzettend leuke review, bedankt!
Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment, de kwaliteit en ons winkelteam. We vinden het ook leuk om steeds weer nieuwe items te brengen met een eigen twist! Hopelijk zien we je snel weer!
Vee liefs,
Team Guts & Gusto
Altijd leuke kleding. En heb een zeer prettige ervaring met de klantenservice. Heel persoonlijk. Krijgt direct iemand aan de telefoon en daarna werd ik ook per mail op de hoogte gehouden.
Karin
Nijmegen
Hi Karin,
Bedankt voor je leuke review.
Wat ontzettend fijn om te lezen!Superleuk dat je zo tevreden bent over onze kleding én dat je de persoonlijke service zo prettig hebt ervaren. Hopelijk tot snel weer! :-)
Team Guts & Gusto
Tot nu toe altijd goed gegaan, ook retourneren wordt altijd netjes geregeld. De manier van retourneren zou van mij wat makkelijker mogen. Een juiste mail met goede nummers en namen kost net wat meer tijd en nauwkeurigheid voor mij.
Bryanne
Overloon
Hi Bryanne,
Bedankt voor je fijne review en je feedback!
Super om te horen dat je bestellingen en retouren tot nu toe altijd goed zijn verlopen. We nemen je opmerking over het retourproces zeker mee, want het moet natuurlijk zo makkelijk en duidelijk mogelijk zijn. Hopelijk zien we je snel bij ons terug. :-)
Team Guts & Gusto
De pakjes komena altijd zo snel en verzorgd aan. De kleding is top kwaliteit.
10 September 2026
Yauri
Londerzeel
Hi Yauri,
Superbedankt voor je mooie review en de 10! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service én dat je pakketjes altijd snel en met zorg bij je aankomen. En natuurlijk helemaal leuk om te lezen dat je zo blij bent met de kwaliteit van onze kleding! Veel plezier met je items en hopelijk tot snel weer! :)
Team Guts & Gusto
Altijd goede kwaliteit kleding en de bestellingen worden snel geleverd.
7 September 2026
Leonie
Zaanstad
Hi Leonie,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding én dat je bestelling snel bij je wordt bezorgd. Daar worden wij blij van!
Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel weer!
Team Guts & Gusto
Snelle levering, mooi verpakt, altijd bereikbaar en vriendelijke mensen! Kleren zijn heel mooi!
6 September 2026
Sophie
Gent
Hi Sophie!
Wat een superlieve review, dankjewel! Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering, verpakking én service. En natuurlijk extra leuk dat je onze kleding zo mooi vindt! Veel plezier met je items en hopelijk tot snel!
Team Guts & Gusto
Leuke kleding van goede kwaliteit!
6 September 2026
Bonnie
Nieuw-Vennep
Hi Bonnie!
Bedankt voor je mooie review! Superleuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze kleding en de kwaliteit. Heel veel plezier met je aankopen en graag tot een volgende keer! :)
Team Guts & Gusto
Superfijne winkels met leuke kleding en accessoires, al ik verschillende winkels geweest en altijd heel aardig en netjes geholpen Mocht je bestellen via de webshop, en is er iets onjuist met je bestelling of je wil wat retourneren dan hebben ze een hele fijne Klantenservice
1 September 2026
A
's‑Hertogenbosch
Hi A,
Wat een ontzettend lieve en uitgebreide review, dankjewel! Super om te horen dat je zowel onze winkels als de webshop zo leuk vindt en dat je altijd zo fijn en netjes wordt geholpen. En wat fijn dat je ook zo tevreden bent over onze klantenservice! We vinden het belangrijk dat je ook ná je bestelling goed geholpen wordt. ❤️
Heel veel plezier met al je Guts & Gusto-aankopen en hopelijk zien we je snel weer in één van onze winkels of gezellig online!
Medewerkers zijn altijd aardig
1 September 2026
Senna
Esbeek
Hi Senna
Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding én dat onze medewerkers je altijd zo vriendelijk helpen. Dat maakt ons helemaal blij! ❤️
Hopelijk vind je snel weer een nieuwe favoriet tussen onze collecties!
Team Guts & Gusto
Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto.
Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Amersfoort, Arnhem, Breda, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Westfield Mall of the Netherlands & Zwolle. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs?
Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!
Tubantiasingel 1
7514 AA Enschede