Mooie kleding voor kleine prijsjes

Heel tevreden in Leeuwarden ,super mooie winkel en heel leuk kleding

Geweldige oplossing en snelle reactie

Zoals hierboven

Goede service mooie kleding!

Aanrader, goede kleding en altijd goede service als er iets niet klopt.

Fantastische spullen en service

Laatst een hele bestelling van de warsocks gedaan. De service was super goed en de kwaliteit van de sokken zijn super!

Leuke kleren en ook altijd leuke aanbiedingen. Enige wat beter kan is misschien het retourneren makkelijker maken

Fantastische collectie en klantendienst

Bestellingen worden supersnel geleverd en bij vragen of retourzendingen is er persoonlijk contact! Ik slaag altijd zowel in de winkel als online. Collectie is net even anders goede basics, leuke accessoires, mooie kleuren en zeer betaalbaar

Super leuke items voor een mooi prijsje. Het is ook heel.fijn dat de jruken en broeken ook beschikbaar zijn voor lange mensen

Mooie kleding van mooie kwaliteit

De kleding is van mooie kwaliteit en blijft ook mooi. Pasvorm is goed en lang, ideaal voor lengtemaat 34.

Keileuke kleding!

Erg leuke kleding, super snelle bezorging, achteraf betalen ook fijn en retourneren gaat ook hartstikke makkelijk

Snel en mooi

Fijne winkel, snelle verzending en leuke kleding

Leuke kleding en altijd klantvriendelijk

Altijd zulke leuke kleding! Bij mijn laatste bestelling ging iets mis. Klantenservice nam meteen contact op om me op de hoogte te stellen en binnen een dag was alles opgelost!

Snelle levering, goede kwaliteit en super leuke kleren!

Hele leuke kleding, maar niet altijd top kwaliteit.

Ik vind jullie kleding altijd helemaal fantastisch! Hou echt van jullie merk. Vind alleen de kwaliteit niet altijd goed. Wordt snel raar na paar keer dragen, terwijl ik het voorzichtig programma draai in de wasmachine.

Heel goed en redelijke klantenservice

Ik heb alleen maar goede ervaringen, 1 keer een jurk ontvangen met een gad er in, hele goede oplossing gekregen van de klantenservice. Ik vind persoonlijk de kleding iets aan de dure kant.

Altijd goed!

Een van mijn favoriete plekken om kleding te kopen, altijd zo’n leuke collectie!

Love it

Guts is echt een leuke winkel en leuk merk. Voor elke leeftijd leuke kleding!

Leuke kleren

Leuke kleren

Leuke kleding maar..

Leuke kleding maar ik vind de prijs/ kwaliteit verhouding voor veel items echt matig. Tops/blouses van 45 euro die na twee keer dragen gaan pullen of vaal worden na het wassen. Ik bestel eventueel alleen nog spijkerbroeken.

Altijd super snel geleverd. Goede kwaliteit. Nooit een probleem om iets te retourneren. Super service.

Altijd leuke kledij, modieus & kwaliteitsvol, voor een leuke prijs en bovenal snel & correct geleverd!

Betrouwbaar en leuke kleding

Aantal keer online geshopt. Super snel geleverd. Mooie kwaliteit. Goed op maat

Super leuke kleding en snelle levering. Retourneren gaat ook heel makkelijk. Helemaal top!

heerlijke winkel met mooie spullen

ik slaag altijd!

Over het algemeen staat Guts voor kwaliteit, van de kleding tot de service. Echt super!

Mijn ervaring is enkel positief. De kleding is van hoge kwaliteit, het is plussize proof en de service is heel fijn. De klantenservice is ook altijd behulpzaam en het retourproces is zeer overzichtelijk.

Toffe collectie en altijd snel in huis!

Ik bestel regelmatig bij Guts & Gusto. De collectie is altijd super en de verzending is ontzettend snel.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!