Altijd een topervaring!

Ik heb al vaak besteld bij Guts&Gusto en ben altijd super tevreden! Hun kleding is prachtig en bestellingen worden snel geleverd (ook naar België!) Als je eens pech hebt en een kledingstuk is niet goed, zijn ze ook heel vlot met het behandelen van je retour.

Fijne winkel en webshop met mooie spullen.

Ik ben blij dat de winkel ook in mijn stad is gekomen. (Nijmegen) ik ben fan.

Mooie kleding voor iedereen

Mooie kleding van kwaliteit. Er is voor iedereen ook keuze. Ik ben blij met de petite varianten van broeken. Deze draag ik iedere dag naar kantoor in verschillende kleurtjes.

Erg leuke kleding alleen soms wat slordigheden in de kleren.

Erg leuke kleding alleen had ik bijvoorbeeld laatst in een spijkerbroek dat de stiksels niet netjes zaten. Dat zou natuurlijk gewoon netjes moeten zijn. Verder altijd snelle bezorging en leuke kortingen :).

Klopt altijd , snel bezorgt en altijd mooi verpakt!

Heel fijne service en het staat top!

Blij met mijn gekochte kleding.

Fijn!

Leuke kleding, netjes verpakt en super snel verzonden. Echter na 1x wassen begon de print op 2 shirts al wat los te laten, en een kort broekje had uit de was den losse draad. Ik hoop dat het niet erger wordt

Alleen maar goede ervaringen

Ik bestelde al vaak bij Guts & Gusto. Altijd zeer tevreden over de bestellingen en de communicatie. Retours gaan ook steeds erg vlot.

Super leuke kleding

Ik koop graag mijn kleding bij de guts n gusto, altijd leuke kleding van een goede kwaliteit.

Fan

Ik ben een enorme fan van de Jumpsuits van Guts & Gusto! Zitten lekker en in allerlei modellen en kleuren.

Goeie ervaringen met Guts Gusto

Snelle levering en leuke kleding!

Leuke kleding, fijne klantenservice

Meermaals besteld, heel erg tevreden. Wordt ook snel gereageerd op mails.

Leuke collectie

Super goede en vriendelijk service!

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan bij jullie! Zowel in de winkel als online. Wanneer er vragen zijn, zijn jullie erg behulpzaam en klantvriendelijk. De kleding is van goede kwaliteit!

Enthousiast!

De kleding is goed, goeie kwaliteit en valt op maat. De levering is snel. Echter is het retouren wat omslachtig

Fijne onlineshop

Leuke kleren & altijd heel snel geleverd!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Fijne webshop & betaalbare/goede kwaliteit kleding!

Fijne webshop, gebruiksvriendelijk. Daarnaast erg tevreden over de kwaliteit van de kleding. Shop graag bij jullie!

Altijd een superleuke collectie voor een fijne prijs!

Begin dit jaar had ik een tshirt gekocht waar een klein gaatje in bleek te zitten. Via de klantenservice kreeg ik per mail een tegoedbon voor een nieuw shirt. Top service!

Primaa

Snelle verzending, prima kwaliteit.

Heel goed!

Goeie service en snelle levering.

Hele fijne winkel

Meerdere items besteld waarvan 1 toch een andere maat moest zijn. Super snel mailcontact gehad en volgende dag alweer de nieuwe maat binnen <3

Leuke kleding en snelle levering

Bestellingen komen snel aan en de kleding is altijd heel leuk.

Kleurrijke, mooie kleding!

Kleurrijke kleding met mooie ontwerpen en fijne stoffen. Fijn dat de modellen ook mooi en prettig zitten zowel voor, tijdens als na de zwangerschap!

Prachtige kleding

Prachtige kleding en snelle levering ! Aanrader!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!