Ik heb al een aantal keer iets besteld op Guts&Gusto omdat ze veel mooie stuks in de aanbieding hebben. De dag nadien wordt mijn pakje steeds netjes geleverd. Ook retourneren verloopt prima.
Hi Isa, Wat fijn om zo’n positieve review te lezen, dank je wel! :) We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de retournering. We doen ons best om alles snel en goed voor je te regelen, en het is top om te horen dat het gewaardeerd wordt. Hopelijk tot snel weer! Liefs, team Guts & Gusto
Super leuke items en altijd snel in huis! Vaak ook goede kwaliteit en leuke acties
Hi Bianca, Wat fijn om zo’n positieve review te lezen, dank je wel! :) We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit. We doen ons best om alles snel en goed voor je te regelen, en het is top om te horen dat het gewaardeerd wordt. Hopelijk tot snel weer! Liefs, team Guts & Gusto
Snelle levering en fijne klantenservice
Hi Naomi, Wat fijn om zo’n positieve review te lezen, dank je wel! :) We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de klantenservice. We doen ons best om alles snel en goed voor je te regelen, en het is top om te horen dat het gewaardeerd wordt. Hopelijk tot snel weer! Liefs, team Guts & Gusto
De verzending is super snel, producten zijn van goede kwaliteit, de foto's online komen goed overeen met het product, retourproces gaat makkelijk en de service is goed.
Hi Charlotte, Wat een geweldige review, dank je wel! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle verzending, de kwaliteit van onze items en het retourproces! We doen ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het is super om te weten dat dit goed is overgekomen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! :) Liefs, team Guts & Gusto
Altijd goede service, snel in huis en vlot contact bij problemen. Retourneren vind ik minder laagdrempelig bij guts & gusto dan bij anderen. Nét even wat te veel gedoe met eerst aanmelden en wachten op een retourlabel, dat kan makkelijker! Verder altijd tevreden en de kleding is van goede kwaliteit.
Hi Cheyenne, Wat een fijne review, bedankt! Super om te horen dat je altijd tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze kleding! We waarderen ook je feedback over het retourproces, dat nemen we zeker mee om het in de toekomst makkelijker te maken. We willen altijd de beste ervaring bieden, dus dit soort opmerkingen helpen ons enorm! :) We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Liefs, team Guts & Gusto
Hele fijne service en vooral een hele mooie jeans collectie!
Hi Anna, Wauw, dankjewel voor je mooie review! We zijn super blij dat je onze jeans collectie zo waardeert en dat je tevreden bent met onze service. We doen ons best om altijd het beste voor onze klanten te bieden, dus jouw complimenten betekenen veel voor ons! Mocht je nog tips voor ons hebben dan horen we dat uiteraard ook graag. :) Liefs, team Guts & Gusto
Mooie kleding en goede kwaliteit
Hi Anna, Dankjewel voor de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze collectie en de kwaliteit! We doen ons best om altijd mooie en duurzame items aan te bieden, dus het is top dat je dat hebt ervaren. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen! Veel liefs, team Guts & Gusto
Goede, persoonlijke service. Altijd een leuk kaartje bij mijn pakketje. Retourneren gaat makkelijk en bij problemen met een artikel is er (snel) een oplossing en wordt er meegedacht. Zeer goede kwaliteit broeken!! Voor het eerst broeken die niet te strak zitten bij de dijen en perfect aansluiten in de taille! Ik ben sowieso tevreden over de kleding, maar omdat je tegenwoordig lastig goede broeken vindt, wilde ik dit wel benoemen.
Hi Sanne, Wat een fijne review, daar worden we echt blij van! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de service als de kwaliteit van onze broeken. We begrijpen helemaal hoe lastig het kan zijn om de perfecte pasvorm te vinden, dus het is extra leuk dat je de broeken bij ons hebt gevonden die zowel comfortabel zitten als goed passen. We doen ons best om altijd een snelle en persoonlijke oplossing te bieden, en het is super dat je dit waardeert. Hopelijk kunnen we je binnenkort weer blij maken met nieuwe toffe items! Veel liefs, team Guts & Gusto
Ik vind de broeken erg fijn! Ze zitten super lekker.
Hi Ma, Wat een fantastische review, bedankt! Super dat je blij bent met de broeken en dat ze ook zo lekker zitten! We doen altijd ons best om de perfecte pasvorm te bieden, dus het is fijn om te horen dat het voor jou heeft gewerkt. We hopen je snel weer te zien! :) Veel liefs, team Guts & Gusto
Heel veel leuke kleding/accessoires:) Alles loopt altijd snel en goed!
Hi Ellen, Wat een fantastische review, bedankt! Super dat je blij bent met onze collectie en accessoires! We doen altijd ons best om alles snel en goed te laten verlopen, dus het is fijn om te horen dat het zo gewaardeerd wordt! We hopen je snel weer te zien! :) Veel liefs, team Guts & Gusto
Hele leuke kledij, helemaal mijn stijl. Supersnelle levering, ook in België en een uiterst behulpzame service! Retouren verloopt vlot. Ook is het heel fijn dat de kledij ook past voor grotere maten!!
Hi Vicky, Dankjewel voor de 5 sterren! We zijn zo blij onze items helemaal jouw stijl zijn en dat de levering naar België snel is verlopen. Ook fijn om te horen dat onze service en retourproces goed bevallen. We doen ons best om voor iedereen iets moois te hebben, dus het is geweldig om te horen dat onze kleding ook perfect is voor grotere maten! Bedankt voor de lieve woorden en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! :) Veel liefs, team Guts & Gusto
Snelle service, goede kwaliteit / prijs verhouding! Leuke hippe en lekker zittende kleding. Altijd een feestje om het te ontvangen na snelle levering!
Hi Sabina, Wauw, wat een geweldige review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle service, de kwaliteit en onze toffe items! We doen altijd ons best om alles snel en met zorg te leveren, dus het is superleuk om te horen dat je het als een feestje ervaart. We hopen je snel weer blij te maken met een nieuwe bestelling! :) Veel liefs, team Guts & Gusto
Goede service, snelle levering, leuke items
Hey Charlotte! Dat is fijn om te horen. Veel plezier met je nieuwe items! Hopelijk zien we je snel weer terug! Liefs, Team Guts & Gusto
Guts en gusto, is de enige winkel waar ik altijd slaag. Goed geordend en fijn personeel!
Hey Kelly, Wat fijn dat je weer geslaagd bent en dat je weer in je nieuwe items kunt shinen! Hopelijk tot snel! Liefs, Team Guts & Gusto
Ze denken en kijken met je mee naar de beste outfit. Dit is van top kwaliteit. Ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk te voorzien van jouw bestelde kleding. Ook al geef je aan dat ik de tijd heb om op de nieuwe voorraad te wachten, kreeg ik mijn bestelling de volgende dag al in huis!
Hoi Richelle, Wat leuk om te horen dat je goed bent geholpen! Wij proberen er alles aan te doen om de perfecte outfit voor je te vinden :) Heel veel plezier met je nieuwe items en hopelijk zien we je weer snel terug! Veel liefs, Teams Guts & Gusto
De service is goed. Het assortiment is leuk en de prijs ook!
Hoi Floor, Het doet ons goed om te horen dat je tevreden met onze assortiment en service! Hopelijk zien we je snel weer terug :) Veel liefs, Teams Guts & Gusto
Bij bestelling ontvangt u de volgende dag al je pakket. Bij retour of vragen krijg je heel snel antwoord. Ben ook heel tevreden met artikelen
Hi Els, Bedankt voor je 10! Wat tof dat je zo enthousiast over ons bent. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent met zowel de snelle levering als onze klantenservice. Het is altijd fijn om te weten dat je snel geholpen wordt bij vragen of retourzendingen. Veel liefs, team Guts & Gusto
De kleding is hip en er zit altijd wel wat leuks tussen. Alleen de kwaliteit laat soms echt te wensen over. Voornamelijk bij de truien, Flared leggings en pantalons, deze worden snel lelijk met het dragen en wassen (volgens de wasinstructies). Dus het is jammer dat de kleding niet lang mooi blijft, zeker omdat de prijzen nou ook niet super laag zijn. De kleding is leuk en hip, maar de prijs-kwaliteitverhouding is helaas niet altijd goed.
Hi Jasmijn, Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je de kleding hip vindt en vaak iets leuks kunt vinden. We vinden het jammer om te lezen dat de kwaliteit niet altijd aan je verwachtingen voldoet, vooral bij de truien, flared leggings en pantalons. Het is waardevol om dit soort feedback te mogen ontvangen, zodat we kunnen kijken naar verbeteringen in de toekomst. Mocht je in de toekomst een item ontvangen dat niet naar wens is, neem dan gerust contact met ons op via e-mail. We staan altijd klaar om een oplossing te vinden. :-) Veel liefs, team Guts & Gusto
Prachtige winkel met mooie items!
De broeken vallen wat langer (ik ben 1,80m) wat erg fijn is. Meerdere broeken gekocht. Prijs - kwaliteit - service is erg goed.
Hi Mireille, Bedankt voor je review! Super fijn dat onze broeken zo fijn vindt! We doen ons best om alles zo 'tallproof' mogelijk te maken. En ja, we proberen altijd net dat beetje extra prijs-kwaliteit toe te voegen aan onze producten. Fijn om te horen dat dat opvalt. ;-) Veel liefs, team Guts & Gusto
De gebruiksvriendelijke website maakt het makkelijk om te navigeren en je favoriete items te vinden. De producten zijn van goede kwaliteit en hebben altijd een creatieve twist. Snelle verzending en een vriendelijke klantenservice maken het winkelplezier compleet. Een klein minpuntje is dat retourneren voor eigen kosten is, daarom geef ik 4,5 ster.
Hi Fanny, Bedankt voor je review! Super fijn dat je het navigeren makkelijk vindt! We doen ons best om alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. En ja, we proberen altijd net dat beetje extra creativiteit toe te voegen aan onze producten. Fijn om te horen dat dat opvalt. ;-) Helaas is kosteloos retourneren op dit moment nog niet mogelijk, maar wie weet in de toekomst. Op dit moment hopen we je in elk geval tegemoet te komen door een retourlabel aan te bieden die goedkoper is dan zelf retour sturen via de post! Veel liefs, team Guts & Gusto
Erg leuke winkel met snelle service!
Hi Romy, Ah, wat fijn om te lezen dat je goed bent ontvangen in de winkel. Dat vinden we natuurlijk erg leuk om te lezen. :-) Hopelijk zien we je snel weer! Veel liefs, Team Guts & Gusto
Ik kan hier altijd goed slagen, leuke sets kleding!
Hi Jennifer, Super fijn om te horen dat je zo goed kan slagen bij ons! Dat horen we natuurlijk graag :-). Vooral als we daardoor zo'n fijne review ontvangen! We hopen je snel weer te zien in onze webshop of één van onze winkels! Liefs, team Guts & Gusto
De kleding zit erg comfortabel, is trendy en ziet er ook nog eens mooi uit! Ik ben heel erg tevreden over Guts&Gusto, leuke winkel en ook als je iets besteld is net iedere keer een cadeautje wat je binnenkrijgt!!
Hi Mandy, Bedankt voor je review! Wat super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons merk! Nieuwe kleding ontvangen mag ook zeker als een cadeautje voelen toch? Maakt het alleen maar leuker! Hopelijk kunnen we je snel weer blij maken met onze cadeautjes ;-). Liefs, team Guts & Gusto
Kleding is mooi en wordt netjes en snel geleverd. Contact met klantenservice is ook top!
Hi Eline, Bedankt voor je review! Je nieuwe items wil je natuurlijk zo snel mogelijk in huis, dus daar doen we dan ook hard ons best voor. :-) Fijn dat je ook zo te spreken bent over het contact met de klantenservice. Mocht je nog tips hebben over hoe wij de laatste puntjes erbij kunnen verdienen dan horen we dat graag! Liefs, team Guts & Gusto
Tubantiasingel 1
7514 AA Enschede
Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!