Top beleving

Winkelen bij Guts en Gusto staat voor goede kwaliteit, geweldige klantenservice en een super leuke stijl. Combineer dat alles nog eens met scherpe prijzen en je winkelt nooit meer ergens anders. Ik ben fan!

Leuke kleding

Mooie site met elke week wel een nieuwe aanbieding

Het wordt snel geleverd, is super leuke kleding!!!!

Zeer prettig, een fijne website en een snelle en vriendelijke service. Als er een artikel niet aan de verwachtingen voldoet, is retourneren geen probleem en gaat dat op een fijne manier. Ik heb er een nieuwe favoriete winkel / webshop bij!

Mijn favo winkel!

Prachtige winkel en mooie website. Guts en Gusto is by far mijn favoriete winkel. Erg klantvriendelijk en goede service.

Perfect service

Goede producten en goede service

Bestelling snel en leuk verpakt in huis en uiteraard trendy kleding van super kwaliteit!

Lievelings webshop

Meestal bestel ik de kleren in alle kleuren, de broek ‘puck’ heb ik al allemaal verzameld!

Mooie producten en goede service!

Leuke en mooie kleding voor een top prijs. Jammer wel dat er niet zoveel kleding is in de maat xs.

Zowel online als in de winkel een prima shopervaring!

Vriendelijk geholpen in de winkel, aankopen in de webshop worden als kadootjes verzonden. Super!

Aanrader!

Leuk aanbod, betrouwbare pasvorm en goede service!

Fijne webshop, overzichtelijk en fijne klantenservice!

Ik heb nu een aantal keer wat bij Guts en Gusto besteld en moet me altijd inhouden niet alles te bestellen. Enige verbeterpunt is het retourbeleid. Nu moet je hier zelf voor betalen, terwijl ik dit eigenlijk bij de service vind horen om dit erbij te doen ipv dat de klant moet betalen. Mede omdat de winkel in mijn omgeving weinig in maat 36 op voorraad heeft hangen en ik dus amper in de winkel kan passen. Hierom bestel ik dus vaak 2 maten en moet er altijd 1 terug.

In één woord: top!

Bezorging is altijd op tijd, kleren zijn altijd van goede kwaliteit, en de klantenservice voelt altijd heel persoonlijk. Ik bestel met liefde mijn kleren hier!

Fijn!

Ik word altijd blij van de kleding en de service is erg prettig, zowel in de winkel als online.

Super leuke items en heel snelle service!

Sinds enkele jaren shop ik via de site verschillende guts items. Telkens met hele snelle levering en prima service indien je vragen hebt.

Goede, vriendelijke, snelle service

Ik had een broek besteld waarvan de naad los bleek te zitten. Als eerste werd hier een optie voor aangeboden waarbij ik een deel van mijn geld terug kreeg om zo deze naad lokaal te kunnen laten repareren (wat milieutechnisch gezien beter is dan een pakketje heen en weer sturen). Ik heb aangegeven toch de broek liever te ruilen, meteen voor een andere kleur. Dit was geen enkel probleem; ik mocht de broek kostenloos terugsturen en de broek naar keuze werd direct verzonden. Snelle communicatie, goede oplossing.

Leuke kleding, goede kwaliteit-prijs verhouding, snelle service

Zie hierboven

Geweldig leuke kleding!

Ik heb een aantal keer wat bij Guts en Gusto besteld en ik ben er ontzettend blij mee. Leuke truien, broeken, blouses, etc. Eenmaal een broek toegestuurd gekregen die kapot was, maar zonder problemen kunnen retourneren. Goede service. Kortom heel tevreden en blij!

Top winkel

Snelle levering en goede kwaliteit kleding, accessoires en decoratie. Heb er al vaak besteld en zal dat nog vaak doen.

Top winkel

Goede service en leuke artikelen!

Goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Netjes, speels, vrolijk.

Voor ieder is er wel iets moois te vinden. Kwaliteit is goed, soms wel iets aan de prijzige kant. Maar al met al een mooie winkel met mooi assortiment.

Fijne winkel met leuke kleding

Goede en snelle levering. Leuke winkel én online site.

Leuke kleren, snelle levering en altijd een persoonlijk tintje

Veel leuke kleren! Hele snelle levering. Ook erg klantvriendelijk. Ooit een legging gekocht die snel stuk was, kreeg direct het geld terug. Erg fijn!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!