GRANDIOOS

goede kwaliteit kleding, maat past altijd, foto s komen overeen met werkelijkheid, klantvriendelijk, ALTIJD leuk ingepakt!! :)

Mooie kleding. Goede service.

Mooie kleding. Goede service. Veel keuze.

Super leuke webshop!

Hoi!! Heb er al 4x besteld en ben echt een tevreden klant! Super leuke kleding en ook nog is snel binnen. De verpakking en persoonlijke boodschap maakt het nog specialer. 1 woord ervoor: TOP! Veel liefs Chamira

Snelle levering!

Bestellingen komen snel aan en worden erg leuk verpakt!

Geweldige kleding! Klantvriendelijk

Via Insta deze winkel ontdekt, in mijn regio is er geen fysieke winkel. Maar wat vind ik het leuk spul allemaal! Inmiddels aardig wat Guts items in de kast. Vorige bestelling zat een shirt bij met een gaatje erin. Gemeld bij de mail voor retour sturen. Kreeg ik een waardebon van 5 euro voor de volgende keer, heel attent. Inmiddels weer een bestelling verder! Groet, Esther uit Kampen

Ik wil het allemaal hebben!

Wat een ongelofelijk leuke winkel is het! Als ik het geld gehad zou hebben zou ik alles kopen. Echt een aanrader!

Super leuke kleding van goede kwaliteit

De kleren zijn prachtig en de service in de winkels en de webshop is top.

Minder fijne ervaring met klantenservice en foto's misleidend

Jammer, ik bezocht jullie website dagelijks en was grote fan maar helaas zijn jullie mij kwijt als klant. De foto's op jullie website komen ABSOLUUT niet overeen met de realiteit en zijn misleidend! Een tegemoetkoming van 5 euro retourkosten, komt er niet. Zelfs niet met eigen foto's waarop jullie verschillen/fouten duidelijk zichtbaar zijn. 'Gevaar van online shoppen', yeah right. Maar dan wel een uitnodiging sturen om een review te schrijven en 10 euro shoptetoed bekomen? Wat een slecht beleid is dit zeg. Bij deze mijn review, jullie mogen mij per direct uitschrijven. *05/5: Bedankt voor Dominique om alsnog gepast te reageren en tegemoetkomen, dat wordt zeer gewaardeerd! Het blijft alleen jammer dat er zoveel heen en weer contact bij is komen kijken, waardoor ik wellicht later nog moet overwegen om wel of niet een nieuwe aankoop te plaatsen.*

Echt helemaal super!!

Bestelling gaat makkelijk, retour is simpel en nooit problemen gehad. Ze leveren heel snel en verpakken met minder plastic en dat vind ik ook geweldig!

Altijd goed verpakt en leuk

Artiklen zijn goed en het wordt heel mooi ingepakt

Supervlotte en correcte service

Ik shop enorm graag bij jullie. De kleren worden steeds binnen 24 uur geleverd. Als er een probleem is, zijn jullie vlot bereikbaar en word ik zeer vriendelijk geholpen! Het enige puntje dat misschien wat verbeterd kan worden, is uitleggen of een kledingstuk groot uitvalt of niet. Zo is het makkelijker als klant om een maat te kiezen online.

Geweldige jurkjes:)

Hele leuke style, elke keer weer wat anders maar zo mooi

Top kleren, top sfeer, top service

De kleren zijn van goede kwaliteit je kan online op een makkelijke manier bestellen en in de winkels is een leuke sfeer. Als er iets is wordt je altijd goed geholpen

Geweldig!

Mooie winkels, leuk personeel en hele toffe kleding!

Super leuke kleding, goede service!

Guts & Gusto heeft super leuke kleding van goede kwaliteit. De bestelling is altijd snel in huis en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Kortom, goede service!

Geweldige winkel!

Ik ben sinds mijn eerste aankoop bij Guts&Gusto compleet om. Wat een stijlvolle kleding voor mooie prijzen!

Snelle en correcte service

Producten worden snel verzonden (België) en er wordt erg snel op e-mails geantwoord.

Fijn

Fijne producten

Leuke kleding en prima kwaliteit

Ik heb een broek gekocht die perfect past! Erg blij mee. Daarnaast nog een setje met jurk en vest besteld. De onesize fits all maat zit mij iets te ruim (normaal xs) maar wel goede kwaliteit.

Leuke kleding en schoenen

Hele leuke kleding en schoenen. Kleding zit geweldig en schoenen/laarzen zitten als je brede voeten heb... Super

Altijd tevreden

Ik bestel en shop regelmatig bij de guts&gusto. De kleding is van deze tijd en goede kwaliteit.

Leuke kleding en goede/snelle service en levering!

Leuke kleding en goede/snelle service en levering!

Snel en goede kwaliteit

Levering is snel, materiaal en pasvorm van goede kwaliteit

Geweldig!

Leuke kleding, goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige klantenservice, er wordt snel en adequaat gereageerd.

Snel, leuk ingepakt (zonder te vragen) en goed produkt

De volgende dag in huis en nog leuk ingepakt ook met een persoonlijk note, waar halen jullie de tijd vandaan. Een OTTO doet er gewoon 7 weken over en die bestaan toch echt al een hele tijd. Top!!! Nu meer in jullie collectie en dan kom ik zeker vaker terug.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!