Incredible

I have had nothing but amazing products and a great experience with them. My products arrive very quickly and in great shape, I will continue to purchase from them many more times

Superleuke, kwalitatief goede kleding met supersnelle levering

Zowel in de winkels als online wordt je goed geholpen, als je online besteld is het superleuk uitpakken, persoonlijk geadresseerd en altijd leuke stickers erbij. In de winkels kun je de pasvorm beter inschatten vind ik. Winkels zijn gezellig ingericht met super vriendelijk personeel!

Leuke kleding, fijne winkel

Bij Guts en Gusto vind je leuke, hippe kleding voor een betaalbare prijs. De kleding is van een goede kwaliteit en wanneer er iets mis is, wordt er snel gereageerd. Sinds kort zit er ook een winkel bij mij in de buurt, waar ik afgelopen week ook geweest ben. Ook super netjes!

Beste prijskwaliteit

Ik heb een aantal keer nu wat besteld. ik vond het opzicht wel wat aan de prijzige kant maar wel echt en mooie uitstraling hebben waardoor ik wel dingen wilde bestellen. Ik had eigenlijk wat dingen besteld om even te kijken maar niet heel erg met de intentie van ik ga het 100% houden. eenmaal aangekomen en gepast vond ik het echt geweldige kleren. Supermooi, goeie kwaliteit en hetzelfde als op de foto dus naar mijn mening krijg je echt waar voor je geld.

stijlvol

Snelle levering en klantvriendelijk

Geweldig!

Fijne webshop, kleding is altijd van goede kwaliteit. Leuk geprijste artikelen en fijne retourservice met een persoonlijk mailtje. Klantenservice reageert altijd snel!

Super kleding!

Ze hebben super leuke, soms wat prijzige, kleding met leuke printjes! Regelmatig ook leuke aanbiedingen en het wordt altijd leuk verpakt.

Mooie kleren, snelle levering

Mooie kleding, snelle levering. Enige minpunt is dat het retour niet gratis is.

Geweldig service en snelle levering

Heel snel geleverd, producten zijn van goede kwaliteit en heel erg mooi. Ik vind de service is echt persoonlijk en professioneel.

Leuk en gevarieerd aanbod, maar soms relatief prijzig

Guts en Gusto is 1 van mijn favoriete winkels! Het aanbod is erg gevarieerd en voor iedereen wat wils. Wel vind ik soms de prijs-kwaliteits verhouding niet zo geweldig. Daarom bezoek ik liever de winkel, dan een bestelling plaatsen in de webshop. Soms valt de afwerking of kwaliteit stof nog wel eens tegen

Leuke kleding voor een betaalbare prijs!

Leuke kleding voor ieder seizoen voor een betaalbare prijs.

Snelle levering, top producten!

Bestellingen zijn altijd tijdig en correct!

Super leuke shop

Leuke wat aparte kleding. Snelle levering

Hele vriendelijke en snelle service!

Snelle levering en zeer tevreden met de kleding!

Ik heb meerdere bestellingen bij Guts&Gusto geplaatst, zelfs bij een bestelling op zondag is het maandag in huis. Zeer tevreden met de kwaliteit van de kleding en de snelle levering is een echt pluspunt!

Leuke, betaalbare kleding

Ik koop regelmatig wat bij GutsGusto. Tot voorheen altijd online, maar onlangs ook in de winkel in Groningen. Aardig en behulpzaam personeel en mooie collectie. Enige nadeel. Ik heb twee panty's gekocht en beide scheurden ze dezelfde dag nog (eentje bij aantrekken en eentje in de loop van de dag).

Goede service!

Ik bestel regelmatig iets via de website en dit wordt altijd snel geleverd. De pakketjes worden altijd leuk en persoonlijk ingepakt. Ook voor retourneren wordt er goede service geboden.

Geweldig!

Ruime keuze in het assortiment, snelle levering en tot nu toe altijd tevreden geweest over de kwaliteit van de kleding!

Altijd erg blij met mijn aankopen bij Guts Gusto!

Bijna alle producten die ik bestel bij Guts Gusto voldoen aan mijn verwachtingen! Daarnaast vind ik de producten leuk verpakt!

Veel keuze kwa kleding

Je hebt veel keuze kwa kleuren maten, er altijd voldoende voorraad een top winkel!

Altijd leuke items en veel vernieuwing! Zeer makkelijk te benaderen via de mail en altijd snel een antwoord. Het enige minpunt vind ik de hoge retourkosten.. Verder erg tevreden!

Helemaal top!

Per seizoen weer nieuwe items, waardoor je kleding best exclusief is. Ik vind het fijn dat het aanbod niet zo groot is, maakt het kiezen gemakkelijk. Goede kwaliteit/prijs verhouding!

Perfect!

Snelle levering, goede kwaliteit en super leuke items!

Zeer snelle levering, de kleren zelf perfect in orde, zeer goeie prijs-kwaliteit

Goede kwaliteit kleding fijne service

Alle kleding zit goed en naar maat, goede kwaliteit. De klantenservice is ook heel fijn, snelle reactie en leuk contact!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!