Echt een super winkel!

De kwaliteit van de kleding en schoenen zijn heel goed, word snel bezorgd. Als je vragen hebt, reageren ze hier snel op. (Mail) De maten kloppen. Het is gewoon een super winkel.

Geweldig!

De kleding is geweldig, Goeie kwaliteit, Gaat lang mee. Ben niet boos om de prijs, Want voor zo’n kwaliteit mag je wel wat meer vragen. Kortom geweldige zaak!

Snelle, verzorgde bezorging met mooie items

Fijne online winkel met de hipste kwalitatieve items. Snelle bezorging die mooi is ingepakt

Goede kwaliteit en snelle levering

Fijne winkel, goed en uitgebreid assortiment met snelle levering.

Super leuke kleding, fantastische service!

Service voelt persoonlijk. Bestellingen worden snel verwerkt en geleverd en ook retouren worden vlot afgehandeld. Niets dan tevredenheid!

Snelle levering en fijne klantenservice.

Contact gehad met de klantenservice waar ik goed ben geholpen. Daarna mijn pakket snel ontvangen.

Leuke verpakking en snelle bezorging

Vrolijk verpakt, goede kleren en service

Altijd enorm tevreden met mijn aankoop.

Maten zijn altijd correct, en de kleren zijn net zoals op de foto.

Uitstekende klantenservice en zeer goede prijs-kwaliteit

Er wordt steeds beleefd en zeer snel geantwoord op vragen, zowel telefonisch als via mail. Ik ben enorme fan van de collectie omdat er verschillende stijlen aanwezig zijn, dus voor iedereen iets! Ook de prijs hiervoor vind ik goed. Ik durf niet vaak veel geld uit te geven aan kleren, maar bij Guts en Gusto doe ik dit zeer graag. Het enige wat ik een minpuntje vind is de 5 euro die je moet betalen als je iets retour wil sturen. Dit houdt mij soms tegen wanneer ik twijfel over iets of dat zou passen. Of wanneer je een korting hebt maar uiteindelijk toch niet/ minder omdat je je retour moet betalen.

Trendy kleding

Trendy kleding en vriendelijke dienstverlening!

Fijne kleding, mooie kwaliteit

Over het algemeen ben ik heel tevreden over Guts&Gusto! De kleding zit vaak heel fijn en is van goede kwaliteit. Wat ik nog mis is hun bijdrage op gebied van duurzaamheid. De kleding is vaak heel trendy, maar daardoor niet tijdloos en belandt daarom na één seizoen vaak in de kast. Ook laten ze weinig zien over de productie van de kleding. Dit maakt dat ik tegenwoordig minder bij Guts bestel dan voorheen.

Super snelle levering en het wordt ook mooi en goed verpakt. Duidelijke website.

De kleding is van super goede kwaliteit, het is net betaalbaar en alle items zijn geweldig!! Ik ben helemaal fan!

Toffe en kwalitatief goede kleding

Mooie kleding en vooral de jurkjes! Goed van kwaliteit en prijs.

Goede kwaliteit, klantenservice en snelle bezorging, wel prijzig.

Super snelle verzending! De kwaliteit van de kleding is redelijk goed maar de kleding is wel erg prijzig. Er zijn wel vaak goede aanbiedingen. De klantenservice helpt goed.

Top winkel!

Goede service, toffe kleding en schoenen.. gewoon mijn favoriete winkel!

Fantastische winkel en service

Er was iets voor mij onduidelijk en dat werd gelijk uitgezocht. De meiden zijn super behulpzaam en lief!

Leuke betaalbare kleding

Goede website, gemakkelijk bestellen en betalen. Snelle levering. Erg leuk verpakt met leuk kaartje erbij. Kleding van redelijk goede kwaliteit. Afwerking met stiek niet altijd goed. Stiek om middel gaat bij 2 bestelde broeken Dubbel omdat deze niet goed vastgestikt is.

Persoonlijk snel en klantvriendelijk

Goede kwaliteit kleding, duidelijke site en leuke open communicatie. Pakketje ontvangen is een feest, leuk verpakt en altijd een persoonlijke notitie!

Altijd goed

Guts and Gusto is mijn all time favourite (web)shop. De kleding is van goede kwaliteit, verzending is snel en het is altijd weer een cadeautje om uit te pakken. De klanten service is ook altijd goed en retourneren is makkelijk.

Goede kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit van de kleding. Vriendelijke verkopers en snelle reacties van de klantenservice. Ik ben erg tevreden over de producten die ik koop.

Ik ben blij met jullie service

De kledimg wordt altijd snel verstuurd en mooi en persoonlijk verpakt. Meestal.passen de items perfecy Heel soms vind ik het wat ladtig met de kne size-items.

Goede en snelle kwaliteit

Altijd heel snelle bezorging, waaw! Kwaliteit en prijs komen zeker overeen. Snelle communicatie via mail. Enige minpuntje zijn de retourkosten maar dat is nog begrijpelijk :)

Leuke kleding voor een leuke prijs!

Ik koop mijn schoenen, broeken, jurkjes, truien en jassen bij Guts&Gusto. Ik ben altijd erg tevreden en krijg veel complimentjes over mijn aankopen.

Mooie kleding!

Mooie kleding en goede kwaliteit

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!