Leuke kleding en goede service

Fijne website, leuke kleding en goede service.

Goede kwaliteit en stoere kleding

Snelle levering, plus goede service als iets niet naar behoren is. Prijs is soms wat hoog.

Goede kwaliteit kleding en snelle verzending

Er is altijd wel iets leuks te vinden bij Guts en Gusto. De kwaliteit van de kleding is goed en wordt daarnaast snel verzonden. Wanneer iets retour wordt gestuurd, wordt dit ook snel afgehandeld.

Een winkel met een diverse collectie en uitstekende klantenservice

Een fijne winkel met een overzichtelijke website en een diverse collectie. Er zijn regelmatig leuke shop acties, die wil je met missen. De medewerkers zijn vriendelijk en de klantenservice reageert zeer snel.

Top winkel!

Leuke, betaalbare en hippe kleding en een goede service!

Een heel fijn bedrijf!

Ontzettend leuke mensen, helpen je overal bij. Er hangt een hele fijne sfeer als je wilt komen shoppen!

Goede en snelle service, ook naar België. De kledij bevalt me meestal wel, de foto's zijn representatief. Retourneren gaat vlot, hoewel gratis retourneren nóg beter zou zijn ;-)

Super leuke kleding

Leuke kleding voor jong en oud. Zeer goede communicatie en service.

Stylish kleding en persoonlijke service

Meermaals heb ik kleding (jurkjes, broeken, shirts en schoenen) van Guts & Gusto mogen ontvangen en wat ben ik tevreden! Maar belangrijker nog, op de momenten dat ik dit niet was, werd er door het team gezocht naar een bijpassende oplossing. Ik heb alleen maar fijne ervaringen met hun service en zal het zeker aanbevelen!

top winkel

Snelle levering, leuk assortiment, prima kwaliteit.

Elke keer is weer alles met liefde ingepakt en voldoen de kleren aan de verwachting. Vaak zijn de broeken lekker lang. Ideaal!!

Super fijne webshop!

Ik heb al vaak besteld bij guts&gusto en ze hebben me nog niet teleurgesteld. Ik ben altijd erg tevreden, ik zou ze zeker aanraden!

Kwaliteit met goede service

Duidelijk commutatie met Klantenservice en goed hulp. Kwalitatief goede producten voor een goede prijs. Altijd erg blij met jullie.

Fantastische kleding met een overzichtelijke webshop

Ik shop zo graag bij Guts&Gusto omdat de kleding relatief uniek is, altijd stijlvol en omdat ze precies een leuke collectie hebben waar je overzicht in houdt omdat het niet teveel is.

Heel fijn!

Altijd een goede ervaring met Guts en Gusto. Goede klantenservice, snelle levering en retour.

Stijlvolle kleding

De Guts en Gusto verkoopt stijlvolle kleding en het zit erg comfortabel. Ik koop vaak kleding bij deze winkel en het komt zelden voor dat ik wat terug stuur. De kleding zit altijd goed en gaat lang mee. Ik beveel deze winkel zeker aan!

Hele fijne kledingwinkel.

Er zijn hele leuke artikelen te koop. Ook wordt je goed geïnformeerd als een artikel niet meer op voorraad is. De kledingstukken zijn duidelijk beschreven. Als ze je thuis krijgt zijn ze precies zoals op de foto.

Altijd snelle levering en goede kwaliteit. Ook als het retour zendingen gaan altijd netjes en snel

Top webshop!

Heerlijk om alles in één keer te kunnen shoppen! Van schoenen en accessoires alles hebben ze in huis. Het wordt ook nog super snel geleverd! Ik ben fan!

Goede kwaliteit met snelle en goede service!

De kleren zijn van goede kwaliteit. Ook vaak leuke acties. Ik shop graag bij jullie!

Snelle levering, goed om te kunnen zien wat binnenkort verwacht wordt. De seintjes werken goed!

Fijne webshop, sluit perfect aan bij mijn stijl

Ik ben meestal erg tevreden met aankoop. Wel zou ik aanraden om, wanneer je twijfelt tussen 2 maten, voor de kleinere maat te gaan. Bij mij vallen de kleren vrij ruim en de "one size" producten zijn vaak echt te groot.

Fantastische winkel, mooie outfits, super goeie service

Altijd super goeie service. Outfits zijn altijd prachtig en van kwaliteit. Love it. Zeker een aanrader.

Fijne site met mooie kleding

Stijlvolle kleding, normale kwaliteit en alles wordt snel geleverd.

Top sercive met mooie kleding

Ik bestel hier graag! Snelle levering met een persoonlijk tintje. Snelle reactie op vragen en top service bij vragen of opmerkingen.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!