Snelle levering en goede kwaliteit kleding!

Altijd mooi ingepakt en wordt optijd geleverd. Nooit problemen gehad

Superleuk

Heeeerlijke winkel om te shoppen, ook online. Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede en snelle service. Winkel is altijd overzichtelijk.

Leuke kleding voor een reële prijs

Snelle levering, super kwaliteit en fijne service

Leuke artikelen, goede service en snelle levering!

Positief. Leuke artikelen, goede service en snelle levering!

Bestel regelmatig iets leuks

Ik zie vaak leuke items voorbij komen en bestel ook regelmatig. Goede service en altijd leuk ingepakt. Blij met guts :)

Goede snelle service en met veel zorg verpakt en verzonden!

Fijne site om te bekijken. Bestellen gaat heel gemakkelijk en overzichtelijk. De producten worden met veel zorg ingepakt en verzonden. Echt 5 sterren waard!

Snelle levering en altijd mooie kleding

De leuke kleding wordt altijd snel bezorgd!

Mijn nieuwe favoriete online shop!

Bij al mijn bestellingen ontvang ik de items heel vaak de volgende dag in een mooie verpakking met een leuke quote bij. Prijs/ kwaliteit weten ze me altijd te verbazen. Yes, style is an attitude, just like your amazing service.

Hier word ik altijd blij van

Kleding die net even anders is... Pasvorm is 9/10 keer perfect. En super snelle levering! Kortom; hier word ik dus blij van

Tevreden

Jullie hebben altijd leuke hippe kleren, die mij altijd goed zitten en dat ook nog voor leuke prijzen. Verder vind ik het altijd super dat wanneer ik kleren bestel het de volgende dag meteen thuis is + leuk ingepakt en met je naam erop. Ronduit een top winkel dus.

Goede levering, goede producten

Elke keer als ik hier bestel komt het goed aan en ben ik tevreden met de kleren.

Hippe kledij

Sinds een jaar koop ik af en toe eens kledij en accessoires online bij Guts en Gusto. Ik ben hier heel tevreden over. Ook over de communicatie en snelle levertijd. Zelfs de persoonlijke toets op de verpakking is heel fijn! Nog meer van dat in de toekomst :D

Super snelle levering

Goede kwaliteit, super snelle levering

Prachtige kledij, geweldige service!

Indien vragen heb je steeds meteen een respons, problemen worden snel opgelost en de kledij is steeds heel vrolijk en mooi!

Ruimte voor verbe******

De winkels van Guts&Gusto zijn altijd een feestje om binnen te lopen. De kleding is trendy en kleurrijk. Door de Corona maatregelen was ik nu genoodzaakt om een bestelling online te plaatsen en dat viel toch wel erg tegen. De verpakking is goed en leuk aangekleed met een kaart en stickers. Echter viel het product erg tegen. De kwaliteit staat niet in verhouding met de prijs. Bovendien zie ik inmiddels de blouse die ik had bestel bij andere (lokale) kledingzaken veel goedkoper aangeboden. Ook hebben de meeste webshops hun retourtermijn verruimd ivm de maatregelen. Echter heeft Guts&Gusto dit niet. Ook moet je de volle mep betalen voor het retourneren, waarbij je zelfs je eigen retouretiket moet printen. Ik vind dat de service wat dat betreft nog te wensen over laat. Ik heb liever een goedkope/gratis retour policy dan een kaart of stickers in mijn bestelling.

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Vandaag besteld morgen in huis, ze maken het echt waar! Prijs-kwaliteitverhouding is top. What you see is wat you get. Goeie pasvorm. Fijne persoonlijke service! En wat is het altijd mooie verpakt! Wordt ik blij van

Guts & Gusto is verslavend !

De kledij en de schoenen van Guts & Gusto zijn echt prijskwaliteit heel goed. Ik vind dat er altijd speciale outfits te bestellen zijn op de site. Echt een aanrader!

Mooie kleding

Ik vindt de kleding erg mooi en van goede kwaliteit. De schoenen zijn ook mooi en van goede kwaliteit. Vindt alleen sommige artikelen vrij prijzig.

Mijn ervaring is heel goed.

De kleding is erg leuk en afwisselend. Je wordt heel goed geholpen. De maten kloppen en je bestelling ligt de volgende dag voor je deur. Ik ervaar het als een hele fijne winkel.

Perfecte service!

Snelle levering, leuke kleding, gewoon goed!!

Leuke kleding en snelle service

Leuke kleding en prima kwaliteit. Snelle verzending en leuke persoonlijke mailtjes. Verbeterpunt is dat kleding vaak lang uitverkocht is en de combinatiematen s/m vaak minder prettig zijn een gewoon s of m.

Love it! Ik ben fan

De pasvorm van de jurken en jumpsuit zijn super zit altijd gegoten! Kleuren en modellen top! Ik hou van zakken in een jurk.

Uitgebreide collectie, snelle levering, top klantenservice

Uitgebreide collectie, snelle levering, top klantenservice.

Goed passsende en mooie kleding

Al jaren een tevreden klant!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!